پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : کرملین اعلام کرد: پوتین در تماس با ترامپ ایدههایی برای حل مسئله هستهای ایران مطرح کرد.
به گزارش «انتخاب»؛ دستیار کرملین اعلام کرد: ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ روز چهارشنبه در تماسی تلفنی گفتگو کردند که در جریان آن، رهبر روسیه ایدههایی برای حل مناقشه بر سر برنامه هستهای ایران مطرح کرد و آتشبس موقت در اوکراین را به مناسبت سالگرد پایان جنگ جهانی دوم در ماه آینده پیشنهاد کرد.
گفتنی است که پیش از این نیز ترامپ در جواب سوالی که پرسیده شد: پوتین میخواهد چه نقشی در قضیه ایران داشته باشد؟ پاسخ داد: او به من گفت تمایل دارد در بحث غنیسازی نقش داشته باشد، اگر بتواند به ما کمک کند. گفتم: «خیلی ترجیح میدهم تو درگیر پایان دادن به جنگ اوکراین باشی.» از نظر من آن مهمتر است.