صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۹ خرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۶۶۲۹
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۰ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
مکرون، رئیس جمهور فرانسه طی اظهاراتی گفت: ترامپ در روزهای اخیر نگرش خود را نسبت به نتانیاهو تغییر داده است و فقط در این شرایط است که می‌توان صلح ساخت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مکرون، رئیس جمهور فرانسه طی اظهاراتی گفت: ترامپ در روزهای اخیر نگرش خود را نسبت به نتانیاهو تغییر داده است و فقط در این شرایط است که می‌توان صلح ساخت.
 
به گزارش «انتخاب»؛ بخشهایی از اظهارات وی به شرح زیر است:
 
در مورد لبنان، می‌گویم که نتانیاهو باید احساس مسئولیت و عقلانیت از خود نشان دهد.
 
خبرنگار: چه تضمین‌هایی به دست آورده‌اید که تنگهٔ هرمز به نوعی جادهٔ عوارضی تحت کنترل ایران تبدیل نشود؟
 
مکرون: اول از همه، ما هیچ تضمینی به دست نیاورده‌ایم، چون فرانسه طرف این توافق نیست. ترامپ دیروز به من گفت که توافق بسیار روشن است: دوباره باز می‌شود، تعرفه‌ای در کار نخواهد بود و غیره.
 
ایالات متحده تصمیم گرفت این جنگ را آغاز کند چون از مذاکرات راضی نبود. این اواخر فوریهٔ امسال بود.
 
چیزی که ما در آن زمان گفتیم این بود: ما در این جنگ شرکت نمی‌کنیم. ما با اهداف آن هم‌نظر نیستیم چون برای ما روشن به نظر نمی‌رسند.
 
ترامپ در روزهای اخیر نگرش خود را نسبت به نتانیاهو تغییر داده است و فقط در این شرایط است که می‌توان صلح ساخت.
 
به نظرم امروز نتانیاهو سیاستی منسجم ندارد. امنیت اسرائیل از طریق فتح قلمروی یک کشور همسایه تأمین نمی‌شود.