صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ شهريور ۱۴۰۵
News ID: ۹۳۷۶۹۴
Publish Date: ۱۵ : ۲۳ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۵
سفیر آمریکا در ناتو گفت: اقدام تهاجمی، یعنی حمله به اوکراین، و همچنین الحاق قبلی کریمه، باعث می‌شود ما به این نتیجه برسیم که روسیه می‌تواند غیرقابل پیش‌بینی باشد و ممکن است مایل باشد علیه یکی از کشورهای عضو ناتو دست به اقدام بزند. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سفیر آمریکا در ناتو با بیان اینکه روسیه در حال حاضر در اوکراین گرفتار شده است افزود:  تهدید روسیه علیه ناتو در کوتاه‌مدت پایین است.
 
به گزارش «انتخاب»؛  متیو ویتاکر، سفیر آمریکا در ناتو امروز طی اظهاراتی گفت: روسیه در حال حاضر در اوکراین گرفتار شده است. این کشور نمی‌تواند در جبهه آنجا پیشروی چندانی داشته باشد و بنابراین، تهدید روسیه علیه ناتو در کوتاه‌مدت پایین است.
 
وی افزود: با این حال، آن اقدام تهاجمی، یعنی حمله به اوکراین، و همچنین الحاق قبلی کریمه، باعث می‌شود ما به این نتیجه برسیم که روسیه می‌تواند غیرقابل پیش‌بینی باشد و ممکن است مایل باشد علیه یکی از کشورهای عضو ناتو دست به اقدام بزند.