کد خبر: ۱۰۲۹۳۸
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۲۱ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۲

مدودف: طرح جدید اروپا معادل دزدي است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نخست وزیر روسیه روز دوشنبه از طرح اتحادیه اروپا برای نجات مالی بانک های قبرس که بر اساس آن درصد بالایی از مبلغ حساب های بانکی در این کشور به عنوان مالیات کسر می شود، انتقاد کرد.

به گزارش انتخاب، مقامات دولتی قبرس و اتحادیه اروپا درباره پرداخت کمک ده میلیارد یورویی به این کشور برای نجات بانک های بحران زده قبرس به توافق رسیدند. بر اساس این توافق، قبرس باید از ابعاد بخش بانکی خود کاهش دهد و از حساب های بانکی با موجودی بالا مبلغ زیادی به عنوان مالیات کسر کند.

بسیاری از حساب های بانکی قبرس در اختیار شهروندان روس قرار دارد.

دمیتری مدودف نخست وزیر روسیه با انتقاد از این قرارداد گفت این طرح به منزله دزدی است.

مدودف پیش از این نیز در اظهاراتی ضمن انتقاد از این طرح گفته بود پیشنهادهای کشورهای منطقه یورو برای ارائه کمک به قبرس باعث می شود «اعتماد به نهادهای مالی به صورت کلی آسیب ببیند.»

به گزارش اسوشیتدپرس از مسکو، مقامات دولتی روسیه پیش از این نیز درباره بحران بانکی در قبرس شدیدا ابراز نگرانی کرده بودند.
شهروندان روسیه حدود بیست میلیارد یورو در بانک های قبرس سپرده گذاری کرده اند.
نظرات بینندگان