بلدِ راه بباید که شود ره، روشن
خودسرقتی چیست؟
به قول متفکری ؛ دزد در هنگام سرقت گمان می دارد که دارد حق خودش را از جامعه می گیرد. حال دانشجویی که گرفتار سرقت علمی ست در ذهن خویش چه می پندارد. پرداختن به این مساله می تواند راهگشا و هدایت کننده باشد. ایجاد محیط امن و آسوده برای اهل تحقیق و پژوهش وظیفه ی مدیران واساتید علم و آگاهی ست. این امنیت و آسودگی خاطر با فرهنگ سازی صورت می گیرد.
سید مهدی شجاعی، داستاننویس و روزنامهنگار:
سیدمهدی شجاعی روزنامه نگار، پژوهشگر و نویسنده ای که بسیاری از آثارش را (رمان، نمایشنامه و...) براساس پژوهش های دینی می نویسد با انتشار نامه ای در صفحه شخصی اش در اینستاگرام پرده از خالص سازی در حوزه کتاب برداشته و تاکید می کند که با اشکال و رویکردهای تازه ای از سانسور کتاب مواجه هستیم. شجاعی با اشاره به اینکه رمان جدیدش درباره حضرت سجاد(ع) با ممیزی و تنگ نظریهای بی سابقهای مواجه شده ، درباره شکل تازه ای از اعمال سلیقه -که آن را استبدادی می خواند- خبر می دهد.
حسین هاشمی، نویسنده پیشکسوت طنز رادیو، امروز سه شنبه (۳۰ آبان ماه) بر اثر بیماری در گذشت. این نویسنده در مجله «گل آقا» و برنامه رادیویی «صبح جمعه با شما» همکاری داشته است. ساجد قدوسیان- تهیهکننده و کارگردان برنامه «صبح جمعه با شما» رادیو ایران درباره هاشمی گفت: حسین هاشمی طنزپرداز و از نویسندگان صاحب سبک این برنامه بود که تا همین سالهای اخیر با ما همکاری داشت، غیر از این چند سال اخیر که درگیر بیماری شده بود، کمتر کار میکرد.
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور گفت: پیکر مرحوم محمدعلی اسلامی ندوشن که پیشتر به رسم امانت در کانادا به خاک سپرده شده بود، طبق وصیت این استاد به ایران منتقل میشود و در کنار آرامگاه عطار نیشابوی آرام میگیرد.
به نقل از کانال دکتر اسلامی ندوشن، مراسم تشییع طبق وصیت استاد دکتر اسلامی ندوشن در دانشگاه تهران خواهد بود و بر این اساس در ساعت ۸ صبح روز ۲۹ آبان تشییع پیکر از جلوی دانشکده ادبیات (در جلوی مجسمه حکیم فردوسی توسی) در دانشگاه تهران بر دستان دانشجویان و علاقمندان ایشان آغاز شده و در جلوی مسجد دانشگاه تهران پایان خواهد پذیرفت. حدود ساعت ۹/۵ صبح اقامه نماز بر پیکر استاد در مؤسسه روزنامه اطلاعات انجام خواهد شد و آیین بزرگداشت ایشان برگزار خواهد شد که با سخنرانی اساتید بزرگی در حوزه ادبیات و فرهنگ و هنر همراه خواهد بود.
علیرضا رئیسدانایی، مدیر انتشارات نگاه گفت: آقای گوهرین امروز (جمعه، ۱۰ شهریورماه) از دنیا رفت؛ از جزئیات و دلیل آن خبر ندارم اما چند سالی بود که بیماری دیابت داشت. کاوه گوهرین نویسنده، شاعر و پژوهشگر ادبیات بود.
کتابخانه «گابریل گارسیا مارکز» در بارسلون از سوی فدراسیون بینالمللی انجمنها و مؤسسات کتابخانهای به عنوان بهترین کتابخانه عمومی جدید در جهان معرفی شد.