اگرچه OpenAI کاربران سازمانی را ترغیب میکند تا از هوش مصنوعی بهره ببرند، اما یکی از مدیران این شرکت میگوید مردم نباید انتظار داشته باشند که این فناوری بهسرعت تجارت آنها را تغییر دهد. «برد لایتکپ»، مدیر ارشد عملیات OpenAI، در مصاحبهای گفت که برخی افراد بیشازحد از قابلیتهای هوش مصنوعی تعریف میکنند؛ بعضیها گمان میکنند که هوش مصنوعی در یک چشمبرهمزدن میتواند تغییرات اساسی در کسبوکارشان ایجاد کند؛ درحالیکه واقعیت چنین نیست.
ساترا در مورد پیامرسان سروش پلاس و بازداشت مدیرعامل آن نوشت: سازمان تنظیم مقررات صوت وتصویر فراگیر فضای مجازی ساتراَ بعنوان نهاد ناظر بر فعالیت محتوای فضای مجازی در مقابله و جلوگیری از انتشار محتوای غیر اخلاقی با هیج کس تعارف ندارد و به حول و قوه الهی تمامی ظرفیتهای خود را جهت سروسامان دادن به این بخش و آنچه تکلیف مصرح قانونی خود میداند بکار خواهد گرفت و در این زمینه کوتاهی نخواهد کرد.
روابط عمومی سروشپلاس با اشاره به اخبار منتشر شده در ساعات گذشته، نوشته است: اما سوالی که قابل طرح بوده موجسواری برخی افراد به واسطه بازی رسانهای و تخریب است که به طرز عجیبی این رخداد در رسانهها با عنوان بازداشت مطرح شده است. یا سفارشدهندگان این خبر از بار کلمات آگاه نیستند یا مقاصد دیگری در پشت این کلمات دارند. اتفاقی که مطلوب اصحاب انحصار بوده که پیشتر هم صدای انتقادات و پیشبرد مستقل سیاستهای پیامرسان باعث آزار و اذیتشان شده بود. این بار نیز با غیر امن و غیراخلاقی نشان دادن فضای پیامرسان سروشپلاس مجددا مسیر انحصارطلبیشان را برای خیمه زدن بر روی اکوسیستم پیامرسانی و رسانههای اجتماعی کشور با سرعت بیشتری طی میکنند.
انشمندان رباتهای بیولوژیکی کوچکی را از سلولهای ریه ساختهاند که امید میرود روزی بتوانند در بدن ما بچرخند تا بافتهای آسیبدیده را ترمیم کنند و به درمان بیماریها بپردازند. این رباتها که «آنتروبات «(Anthrobot) نامیده میشوند، از عرض یک تار موی انسان تا نوک تیز مداد متغیر هستند و میتوانند خود را مونتاژ کنند. وقتی دانشمندان مژکها -ساختارهای ریز شبیه به مو روی سطح سلولها- را رو به بیرون ساختند، آنها شروع به حرکت کردند و وقتی گروهی از آنتروباتها موسوم به «سوپربات» (Superbot) با سلولهای عصبی آسیبدیده در تعامل قرار گرفتند، توانستند آنها را به رشد مجدد ترغیب کنند.
نکته جالب در مورد دادههای بهدستآمده از محصولات و خدمات پرتکرار جمعه سیاه در تلگرام این است که «فیلترشکن» هم به لیست تخفیفخوردهها اضافه شده و دو درصد از محتوای محصولات و کالاهای پرتکرار در بلک فرایدی به فیلترشکن مربوط میشود. با توجه به اینکه طبق آمار مجلس، حداقل ۶۴ درصد مردم جامعه از VPN استفاده میکنند و ماهانه دستکم ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان برای فیلترشکن هزینه میکنند، تخفیف خوردن VPN میتواند برای کاربران جذاب و مورد نیازشان باشد.
دانشمندان فضایی که به دنبال درک منشاء مرموز پرتوهای قدرتمند کیهانی هستند، ذرهای بسیار نادر، پرانرژی و اسرارآمیز را مشاهده و ردیابی کردهاند که میگویند از فرای کهکشان راه شیری به زمین رسیده است. به گفته اخترشناسان انرژی این ذره زیراتمی، که با چشم غیرمسلح دیده نمیشود، معادل انداختن یک آجر روی انگشت پا از ارتفاع کمر است.مطالعه انجامشده نشان داده است که این ذره به لحاظ قدرت با پرانرژیترین پرتو کیهانی که تا به حال مشاهده شده است، یعنی ذره «آه خدای من» (Oh-My-God) که در سال ۱۹۹۱ شناسایی شد، رقابت میکند.
آذریجهرمی، وزیر سابق ارتباطات در واکنش به خبری درباره قطعی اینترنت بدلیل طوفان خورشیدی نوشت که طوفانهای خورشیدی هنوز اینقدر هوشمند نشدهاند که «صرفا» به زیرساختهای الکترونیکی اینترنت در دنیا ضربه بزنند و با تجهیزات الکترونیکی نظامی، بهداشتی و … رفتار دوستانهای داشته باشند.
خبر قطعِ اینترنتِ فردا در دنیا، به دلیل طوفانهای خورشیدی، به نظر مبنای دقیقی ندارد.
جیمی ویلز، بنیانگذار «ویکیپدیا» میگوید هوش مصنوعی هنوز دستکم ۵۰ سال با تبدیل شدن به یک «ابرانسان» فاصله دارد. او درباره کاربرد «چت جیپیتی» میگوید: «واقعا خیلی نکات را از دست میدهد و اشتباه مرتکب میشود. اشتباهتش به ظاهر موجه میرسند، اما برای خودش منبع میتراشد و آشفته بازار است.» بنیانگذار «ویکیپدیا» احتمال همکاری این وبسایت با یکی از شرکتهای فعال در عرصه هوش مصنوعی را رد نمیکند، اما تاکید میکند که این تصمیم باید پس از تامل و بررسی زیاد گرفته شود.
سخنگوی شورای رقابت از مصوبه جدید این شورا مبنی بر اینکه اپراتورهای تلفن همراه موظف هستند بستههای اینترنتی متنوع را به مشترکان خود ارائه دهند خبر داد. طی سالهای اخیر، اپراتورهای تلفن همراه، بستههای اینترنتی را محدود کرده و اقدام به ارائه بستههای با حجم بالا، با مدت زمان مصرف کوتاه کردند. این اقدام در حقیقت به جهت اینکه بهنوعی بتوانند قیمت بستهها را افزایش دهند، اقدام به ارائه بستههای با حجم بالا با زمانبندی کوتاه کردند.
طبق اعلام رسمی، گوگل در حال آمادهشدن برای حذف حسابهای غیرفعال جیمیل از ۱ دسامبر ۲۰۲۳ (۱۰ آذر) است. این اقدام حسابهایی را هدف قرار میدهد که در دو سال گذشته استفاده نشدهاند. تصمیم برای حذف حسابهای غیرفعال، ناشی از افزایش آسیبپذیری حسابهای قدیمیتر دربرابر حملات سایبری است.
رویترز در گزارشی به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد که گروهی از پژوهشگران شرکت «اُپنای آی» در نامهای به هیئت مدیره از کشفی قدرتمند در حیطه هوش مصنوعی خبر دادهاند که به گفته آنان میتواند بشریت را تهدید کند.
اگر انسانهای روی زمین تنها موجودات تمدنساز در جهان هستی نیستند، پس چرا تا کنون رد و نشانی از تمدنهای دیگر پیدا نشده است؟ این سوالی است که گروهی از دانشمندان با انتشار یک مقاله علمی، پاسخی جسورانه به آن دادهاند. وِنجی سونگ و هی گائو در مقالهای که در نشریه علمی آستروفیزیکال (The Astrophysical Journal) منتشر کردند، با استفاده از دو پارامتر، تعداد تمدنهای هوشمند فرازمینی را که قابلیت برقراری ارتباط با آنها وجود دارد، تخمین زدند: نخست، احتمال وجود حیات در سیارههای شبیه زمین و دیگری، میزان تکامل ستارهای که سیاره میزبان تمدن احتمالی به دور آن میچرخد. این دو محقق ۹ سناریوی مختلف را در مورد وجود تمدنهای هوشمند فرازمینی طرح کردند که طیفِ نادر تا رایج بودن وجود آنها را پوشش میداد.