دانشمندان فضایی که به دنبال درک منشاء مرموز پرتوهای قدرتمند کیهانی هستند، ذرهای بسیار نادر، پرانرژی و اسرارآمیز را مشاهده و ردیابی کردهاند که میگویند از فرای کهکشان راه شیری به زمین رسیده است. به گفته اخترشناسان انرژی این ذره زیراتمی، که با چشم غیرمسلح دیده نمیشود، معادل انداختن یک آجر روی انگشت پا از ارتفاع کمر است.مطالعه انجامشده نشان داده است که این ذره به لحاظ قدرت با پرانرژیترین پرتو کیهانی که تا به حال مشاهده شده است، یعنی ذره «آه خدای من» (Oh-My-God) که در سال ۱۹۹۱ شناسایی شد، رقابت میکند.
گوگل در پی تصویب قانون اخبار آنلاین، پس از ۶ ماه با دولت کانادا توافق کرد تا سالانه ۱۰۰ میلیون دلار کانادا به رسانههای این کشور بپردازد.
آذریجهرمی، وزیر سابق ارتباطات در واکنش به خبری درباره قطعی اینترنت بدلیل طوفان خورشیدی نوشت که طوفانهای خورشیدی هنوز اینقدر هوشمند نشدهاند که «صرفا» به زیرساختهای الکترونیکی اینترنت در دنیا ضربه بزنند و با تجهیزات الکترونیکی نظامی، بهداشتی و … رفتار دوستانهای داشته باشند.
خبر قطعِ اینترنتِ فردا در دنیا، به دلیل طوفانهای خورشیدی، به نظر مبنای دقیقی ندارد.
رئیس تیم فرمول یک مرسدس بنز در مورد پیشرفت خودروی این تیم که در فصل آینده ارائه خواهد شد، صحبت کرد.
مقابله اساسی با سوء استفاده از مهارتهای گسترده هوش مصنوعی به یک چالشجدی در عرصه بینالمللی و جوامع کشورهای جهان تبدیل شده است.
نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور با نگاه به فرصت های موجود در بازارهای منطقه و صادرات تکنولوژی، ارائه سرویس های خود را در قالب بخش های «پلتفرم های دیجیتال»، «توریسم»، «سرمایه گذاری خطرپذیر و استارتاپ ها»، «اینترنت اشیاء»، «پروژه های B2G» و «راه حل های تجاری و زیرساخت» برای مخاطبان تخصصی این رویداد دارد.
به گفته وزیر ارتباطات اسرائیل اینترنت ماهوارهای استارلینک بنا به توافقی که با آقای ماسک به دست آمده تنها با مجوز این وزارتخانه در اسرائیل و نیز باریکه غزه فعال خواهند شد.
جیمی ویلز، بنیانگذار «ویکیپدیا» میگوید هوش مصنوعی هنوز دستکم ۵۰ سال با تبدیل شدن به یک «ابرانسان» فاصله دارد. او درباره کاربرد «چت جیپیتی» میگوید: «واقعا خیلی نکات را از دست میدهد و اشتباه مرتکب میشود. اشتباهتش به ظاهر موجه میرسند، اما برای خودش منبع میتراشد و آشفته بازار است.» بنیانگذار «ویکیپدیا» احتمال همکاری این وبسایت با یکی از شرکتهای فعال در عرصه هوش مصنوعی را رد نمیکند، اما تاکید میکند که این تصمیم باید پس از تامل و بررسی زیاد گرفته شود.
اگر انسانهای روی زمین تنها موجودات تمدنساز در جهان هستی نیستند، پس چرا تا کنون رد و نشانی از تمدنهای دیگر پیدا نشده است؟ این سوالی است که گروهی از دانشمندان با انتشار یک مقاله علمی، پاسخی جسورانه به آن دادهاند. وِنجی سونگ و هی گائو در مقالهای که در نشریه علمی آستروفیزیکال (The Astrophysical Journal) منتشر کردند، با استفاده از دو پارامتر، تعداد تمدنهای هوشمند فرازمینی را که قابلیت برقراری ارتباط با آنها وجود دارد، تخمین زدند: نخست، احتمال وجود حیات در سیارههای شبیه زمین و دیگری، میزان تکامل ستارهای که سیاره میزبان تمدن احتمالی به دور آن میچرخد. این دو محقق ۹ سناریوی مختلف را در مورد وجود تمدنهای هوشمند فرازمینی طرح کردند که طیفِ نادر تا رایج بودن وجود آنها را پوشش میداد.