کد خبر: ۱۰۳۸۳۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۸ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۲

جانشین چاوز: آمریکا، هوگو را به ویروس آلوده کرده بود/او تا اخرین لحظه معتقد بود که زنده می ماند

نیکلاس مادورو کفیل ریاست جمهوری ونزوئلا اعلام کرد هوگو چاوز تا آخرین لحظات برای زنده ماندن مبارزه کرد. وی تحقیق در مورد مرگ چاوز را خواستار شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نیکلاس مادورو کفیل ریاست جمهوری ونزوئلا اعلام کرد هوگو چاوز تا آخرین لحظات برای زنده ماندن مبارزه کرد. وی تحقیق در مورد مرگ چاوز را خواستار شد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، مادورو در مصاحبه اختصاصی با فرانس پرس خاطر نشان کرد چاوز تا آخرین لحظه عمر خود معتقد بود که زنده می ماند. وی تلاش می کرد زنده بماند.

مادورو با توصیف دیدار خود با چاوز در بیمارستان نظامی در تاریخ پنجم مارس گفت:« من با یک پوشه قرمز به آنجا رفتم و انتظار داشتم با چاوز در مورد مسائل مختلف بحث کنیم و در مورد آنها تصمیم بگیریم. احتمالا چاوز نیز به همین مساله فکر می کرد.»

جانشین چاوز تصریح کرد قصد دارد در مورد مرگ هوگو تحقیق کند. ساعتها قبل از مرگ چاوز، مادورو اعلام کرده بود دشمنان تاریخی ونزوئلا پشت پرده مرگ چاوز هستند. وی در صحبتهای خود به طور تلویحی به آمریکا اشاره کرد.

به گفته او، این موضوع بسیار حساس است.

مادورو افزود وی شخصا معتقد است این مساله به یک تحقیق کامل نیاز دارد چرا که برخی قدرتهای جهانی سلاحهایی را برای گسترش ویروسها یا سرطان مورد آزمایش قرار داده اند.

به گفته وی چاوز نیز با این ویروسها آلوده شده بود.

مادورو گفت:« این اعتقاد شخصی من است. بنده دلایل و اطلاعات زیادی در این زمینه دارم که باعث می شود چنین اعتقادی داشته باشم.

مردم ونزوئلا در تاریخ چهاردهم آوریل جانشین چاوز را انتخاب خواهند کرد. مادورو در این انتخابات با انریکه کاپریلس نامزد مخالفان رقابت خواهد کرد. کاپریلس در انتخابات ماه اکتبر گذشته در مقابل چاوز شکست خورد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
56
59
وقتی بااین اطمینان(بخوانید توهم که مشترک بین دکتروایشون هست) اظهار نظر می کنه دیگه چه نیازبه تحقیق است؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
56
78
کلا بدون دشمن که نمی شه کشور داری کرد! نه خداییش می شه؟!!!
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
54
5
قرار بود این مادورا یکماهه انتخابات برگزار کنه ظاهرا مثل تمام ابناء بشر حلقه قدرت را تا بدستش کرد گرفتار ویروس قدرت خواهی و هرگز ولش نکن شده
رامين
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
53
58
مي خواستم بگم اقاي نيكلاس مادورو کفیل واقعا چاوز اين قدر ارزش داره كه به خاطر مرگش به بقيه تهمت ميزني
در ضمن يه بنده خدايي مي گفت وقتي ادم به قدرت يا پول ميرسه تمام اطرافيانش هر چقدر هم كه چاپلوسي شو بكنن با مرگ اون بهشون بيش تر سود مي رسه و از نظر من مرگ چاوز براي خيلي ها از جمله جانشينش سود داشته.
نظرات بینندگان