کد خبر: ۱۰۴۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۲ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۲

توسعه تبليغات صوتي روي تلفن همراه؛ معدن طلا يا مزاحمت؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : خبرآنلاين:سرويس جديد تبليغات صوتي روي موبايل توسط کمپاني Nuance افتتاح شد.
پلتفورم Voice Ad اجازه مي دهد تا مشتري ها با صداي تبليغاتي حرف بزنند و محصول مورد نظر برايشان معرفي شود.
کمپاني Nuance در حالي تبليغات صوتي را روي موبايل ها جا مي اندازد که تبليغات به طور کلي روي موبايل در حال توسعه روزافزون است.

بر اساس آمارمنتشره از سوي eMarketer، تبليغات روي موبايل در سال 2011 4 ميليارد دلار در آمد و در سال 2012 بيش از 8.41 ميليارد دلار راهي جيب تبليغات کنندگان کرده است. همچنين پيش بيني مي شود تا سال 2016 بيش از 37 ميليارد دلار هزينه براي تبليغات روي موبايل صورت گيرد که اين رقم به جيب کمپاني هايي مانند Nuance و هم قطاران خواهد رفت.
تصور کنيد تلفن تان مي لرزد و يا زنگ مي خورد و بعد به صورت پاپ آپ تبليغي ظاهر شده و از شما مي خواهد براي ديدن تبليغ به علامت تاييد عدد يک را بزنيد و در ادامه محصول يا سرويسي معرفي شده و در اين بين اگر سوال داريد، به برخي سوالات شما نيز پاسخ داده خواهد شد.
اين فناوري نوين است و اگر روزي سرويسي مانند سيري siri اپل به آن اضافه گردد، همه چيز متحول خواهد شد اما سوال بزرگ اينجاست که آيا کاربران و دارندگان موبايل يا اين داستان موافقند يا نه؟ آيا اين فناوري را مزاحمت مي دانند يا نه؟

کمپاني Nuance که از فناوري Voice استفاده مي کند با هدف قرار دادن بخش بهداشت و سلامت و اتومبيل سعي کرده جاي پاي خود را باز کند اما هنوز در موضوع قانوني يا غير قانوني بودن اين فناوري در حالي که کاربران بايد اجازه نهايي را بدهند؛ هنوز بحث وجود دارد.
کمپاني هاي مشابه هدف از اين کار را تعميق بخشيدن روابط بين کمپاني هاي تبليغات کننده و مشتريان اعلام کرده اند. در تئوري فرض بر اين است که شما با فناوري سيري در اپل يا دستيار گوگل در حال صحبت براي خريد محصول هستيد و با اين تئوري فعلا فاصله زيادي داريم.
کمپاني Nuance نيز با فرمت هاي صوتي استاندارد هنوز فاصله دارد و در شراکت با چند کمپاني ديگر در حال تدوين اين استانداردها است. از سوي ديگر کمپاني ها نياز به جاوا اسکريپت و نيز پلتفورم توسعه يافته شده توسط Nuance هستند.
سوال بزرگ هنوز بي پاسخ در اين بين اين است که اين گونه تبليغات صوتي نوعي فان محسوب مي شود يا مزاحمت؟

تبليغات صوتي از مکان کاربر و موقعيت وي آگاه شده و بعد به صورت پاپ آپ از او سوال مي کنند و صحبت و تبليغ شروع مي شود. Nuance ويژگي پويايي و دايناميک شدن تبليغات را شروع کرده و ادامه مي دهد.
به هر حال اگر کاربران تبليغات صوتي را بپذيرند ، موفقيتي بزرگ مانند معدن طلا نصيب Nuance و ديگران خواهد شد وگرنه همان بلايي که بر سر پاپ اپ هاي روي دسکتاپ آمد، بر سر تبليغات صوتي نيز خواهد آمد.
نظرات بینندگان
captcha