پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
به گزارش انتخاب ورزشی، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز در حکمی باشگاه پرسپولیس را به پرداخت 297 میلیون و 500 هزار تومان به علی دایی محکوم کرد.
شکری مشاور حقوقی باشگاه پرسپولیس در این باره در گفتوگو انتخاب ورزشی، اظهار کرد: حکمی که فدراسیون فوتبال اعلام کرده بسیار مجمل و بدون استدلال حقوقی است. هنوز این رأی به ما رسماً ابلاغ نشده است؛ اما در صورتی که ابلاغ شود ما قطعاً اعتراض خود را انجام خواهیم داد و از کمیته انضباطی میخواهیم تجدیدنظرخواهی کند.
وی ادامه داد: طلب علی دایی از باشگاه پرسپولیس 130 میلیون تومان است اما او پاداش 100 میلیونی از جام حذفی را در خواست کرده که چنین چیزی در قرارداد نیست. نمیدانم کمیته انضباطی بدون داشتن قرارداد بر چه مبنایی چنین رایی را صادر کرده است.
وی همچنین ادامه داد: 32 میلیون تومان هم باید به اداره دارایی پرداخت کنیم نه شخص دایی. به هر حال ما باید رای کمیته انضباطی را به تفکیک بررسی کنیم. البته دراینباره جلسهای نیز با رویانیان برگزار خواهیم کرد و قطعاً من معتقدم این رأی شکسته خواهد شد با توجه به موارد پرونده.