کد خبر: ۱۰۶۵۷۶
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۴ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۲

تصاویر منتسب به کتایون ریاحی و واکنش شتابزده سلحشور

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دیروز بعد از انتشار عکسی از کنسرت یک خواننده لس آنجلسی و تصویر زنی که بعضی از سایت ها منتسب به کتایون ریاحی می دانستند واکنش های زیادی ابراز شد. واکنش هایی که اگر با خبر زلزله 7.5 ریشتری سراوان قطع نمی شد، می توانست این عکس جنجالی را تا چند روز در سر خط اخبار سایت ها نگه دارد.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر ؛ شتابزدگی های پی در پی. این شاید بهترین عبارتی باشد که بتوان با آن اتفاقات دیروز جامعه هنری را تفسیر کرد. عکس هایی از یک کنسرت منتشر شد و هنوز سوژه اصلی عکس ها درباره آن اظهار نظر نکرده بود که سایت های خبری، معاون اجتماعی پلیس، فرج الله سلحشور به حاشیه های این عکس ها دامن زدند. حالا در 24ساعتی که از این اتفاق گذشته، مشخص شده است که تصاویر نه مربوط به کتایون ریاحی، که مربوط به همسر ابراهیم حامدی -ابی-بوده است.

چند ساعت بعد از انتشار این تصاویر، وقتی هنوز کتایون ریاحی خبر حضورش در کنسرت ابراهیم حامدی را تکذیب نکرده بود، فرج الله سلحشور با رسانه ها مصاحبه کرد و گفت: «من در گذشته گفته‌ بودم که این سینمای صهیونیستی که مبانی و اصول بازی‌اش را هالیوود تعیین و تبیین کرده، درست بشو نیست. این سینما عوامل خودش را هم غرق می‌کند. حتی آنهایی که سعی می‌کنند وارد این بازی نشوند نیز از خطر مصون نخواهند بود.»

اظهارات شتابزده سلحشور به همین جا ختم نشد. او گفت: «این اتفاق مطلب ما را تایید می‌کند که در شرایط فعلی و با این جریان، عوامل سینمای ما نمی‌توانند درست رفتار کنند و این سینماست که معمولا سینماگرانش را در آلودگی و فساد خودش غرق می‌کند. حال فرقی ندارد که آن بازیگر «یوسف» باشد یا فرد دیگری.»

همزمان با انتشار این اخبار، سردار منتظرالمهدی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی در نشست خبری که دیروز داشت، خبر از برخورد با پوشش های خارج عرف بازیگران سینما از طریق اینترپل داد و گفت: «به باور ما بسیاری از سینماگران، اندیشمندانی متعهد هستند که در راه ترویج انقلاب و دفاع مقدس تلاش‌های بسیاری کرده‌اند و تنها عده قلیلی هنجار ستیز بوده و دارای پوششی خارج از عرف هستند که با آنها برخورد می‌شود. تلاش پلیس این است که سینما تقویت شود و اگر درصد کمی هنجار شکنند باید اصلاح شوند... بدحجابی هنرمندان در فستیوال‌های خارجی را از طریق پلیس بین الملل (اینترپل) پیگیری کرده و به آن رسیدگی می‌کینم.»

در آخرین ساعات دیروز کتایون ریاحی در گفتگویی که با «بانی فیلم» داشت، حضور در کنسرت خواننده لس آنجلسی را تکذیب کرد و گفت: «عکس های منتشر شده از من در فضای مجازی صحت ندارد. متأسفم از اینکه در جامعه مترقی ایران، برخی از مردم از روی بی خبری و بی اطلاعی در صدد تخریب چهره های شناخته شده هستند. بعضی ها با غرض ورزی در صدد از بین بردن محبوبیت افراد شناخته شده هستند و من برای آنها متأسفم.»

امروز اما با انتشار عکس های بیشتری از این مراسم و مطابقت دادن آن با عکس های خانوادگی ابراهیم حامدی، خواننده لس آنجلسی مشخص شد که شتابزدگی رسانه ها در انتشار این خبر، کتایون ریاحی را به جای همسر ابراهیم حامدی -ابی-جا زده است. اتفاقی که اگرچه کتایون ریاحی را از اتهامات پاک کرد اما قضاوت شتابزده سلحشور را در ذهن ها ماندگار کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
14
635
کاش همین طور که سلحشور همیشه زبانش به اعتراض و تخریب باز هست مردهم باشد دل وجیگرعذرخواهی هم داشته باشد...
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
سلحشور: من جیگرم! جیگرم! جیگرم!
ندا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
13
375
این جناب سلحشور با این اظهار نظراتش خودشو نشون داد
ایشون که دایه مسلمانی دارن نمی دانند تهمت از بدترین گناهان است
آنهم در زمانی که شخص در مذان اتهام روحش هم خبر ندارد
واقعا برای ایشون و همه کسانی که بی اطلاع اظهار نظر کردن متاسفم
و برای انتخاب هم
که این تصاویر را منتشر کرد و اسم این بازیگر محترم را کنار خبر گذاشت هرچند به عنوان همزاد یا بدل
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
242
49
نكنه اين تحليلتون مثل عكس رييس جمهور با مادر چاوز باشه !!!!!!1
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
...عكس مادر چاوز كه ديديد واقعي بود . پس چرا دروغ به پاي انتخاب ميبنديد
فرزين
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
10
320
به اين ميگن مسلمون واقعي. آفرين سلحشور . ماهيت خودتو خوب نشون دادي. آقاي سلحشور كه دم از ديانت ميزني تهمت ، توهين و افترا مجازات ندارد؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
10
314
اقای سلحشور تو خود مشکل سازی لطفا ببند ........
امیر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
11
232
طفلک بدجوری ضایع شده
فرهاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
10
246
آقاي سلحشور ، چه خبر از فيلمنامه....
رضايت شاکي رو جلب کردي ؟
من اگر نيکم و گر بد ، تو برو خود را باش.
که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
7
134
آخه این اصلن کجاش شبیه کتایون ریاحی ؟؟ حالا به فرض هم که شبیه باشه ! مگه دلیل میشه که حتما خودش باشه ؟ این همه آدم شبیه هم تو دنیا هست !!! یعنی چی که هر کس هر توهمی میزنه رسانه ها هم دنبالش را میگیرن ؟ مگه تو این رسانه ها آدمهایی که عقل و آکاهی و هوش داشته باشن وجود نداره ؟ نکنه یه سری ربات نشستن فقط اخبار را کپی پست میکنند ؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
146
50
اين خانم هر كي كه هست، همسر ابي نيست! خيلي هم شبيه خانم رياحي هستش مخصوصاً نحوه لبخند زدنش!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
9
232
اقای سلحشور اگه این چیزا بده شما چرا میبینی؟
امیر
|
BRAZIL
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
135
31
امان از دست این سایت انتخاب ؟؟؟؟؟؟؟
نظرات بینندگان