کد خبر: ۱۰۶۷۰۴
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۲ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۲

کارلوس کی روش از برگزاری کارگاه 11+ استقبال کرد

کارگاه 11+ ویژه ارتقا سطح آموزشی پزشکان و فیزیوتراپیستها لیگ برتر و دسته اول در کمپ تیم های ملی روز گذشته با حضور دکتر هاشمیان، دکتر علیزاده و کارلوس کی روش برگزار شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش انتخاب ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، کارگاه 11+ ویژه ارتقا پزشکان و فیزیوتراپیستها روز چهارشنبه 28 فروردین ماه در آکادمی ملی فوتبال با حضور بیش از 60 شرکت کننده  از پزشکان و فیزیوتراپیستهای لیگ برتر و دسته یک برگزار شد. مرکز پژوهشی فیفا  از سال 2009 در راستای پیشگیری از آسیب در فوتبال  این طرح را آغاز کرده و با توجه به اینکه  دکتر هاشمیان، دکترخانلری و دکتر هراتیان این دوره را  با موفقیت پشت سر گذاشته بودند، به عنوان نمایندگان فیفا این کارگاه آموزشی را در تهران برای پزشکان و فیزیوتراپیستها لیگ برتر و دسته اول برگزار کردند.
 
گفتنی است؛ کارلوس کی روش در این دوره حضور داشت و از نزدیک شاهد برگزاری این دوره آموزشی بود و ضمن ابراز رضایت و علاقه مندی از کمیته پزشکی خواست تا  برگزاری این دوره ها ادامه دار باشد.
 
لازم به ذکر است، هلنا کاستا-سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان نیز خواستار برگزاری این دوره آموزشی برای کلیه کادر  تیم های ملی در رده های مختلف شد.
 
لازم به ذکر است، برنامه 11+ یک برنامه گرم کردن در فوتبال است که به منظور پیشگیری از آسیب ها طراحی شده است که با همکاری مرکز پژوهشی فیفا برگزار شد.

آموزشگاه آرایشگری سرای نمونه
نظرات بینندگان