پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیر کمیته علمی بنیاد حجاب و عفاف گفت: ما چهارمین کشور مصرف کننده لوازم آرایش هستیم و کسانی که با آرایش و وضعیت زننده در جامعه حضور می یابند باید بدانند که به خود لطمه می زنند.
به گزارش ایسنا، شکوفه گلخو در مراسم محفل انس با قرآن ویژه خواهران که امروز سه شنبه در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، اظهارکرد: دین دستورالعمل زندگی انسانهاست و دین اسلام به عنوان دین برتر معرفی شده است و مردم ایران نیز دین اسلام را پذیرفتند به طوری که 99.5 درصد جامعه ما مسلمان هستند. حال ما به عنوان یک زن مسلمان باید به دستورات قرآن آگاهی یافته و بر این اساس عمل کنیم.
دبیرکمیته علمی بنیاد حجاب و عفاف اضافه کرد: مخاطب تمام آیات قرآن کریم، مومنین و مومنات هستند، به جز برخی آیات که در چهار تا پنج سوره اشاره به زن مسلمان دارد که چگونه می تواند در جامعه اسلامی حضور یابد البته ما مسلمانان باید از قرآن در زندگی خود استفاده کنیم و آن را به متن زندگی خود ببریم، چرا که کلام آن، کلام وحی و قانون الهی است.
وی افزود: همین رویکرد قرآن کریم اجازه ورود زنان به جامعه را داده است، در واقع مجوز حضور زنان در جامعه صادر شده است و قرآن برای حضور زنان در جامعه شرطی را بیان کرده است که باید آن را رعایت کنند و رعایت حجاب شرطی برای این حضور است.
گلخو تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که قرآن کریم منطبق با فطرت انسان است و دستورات قرآن برای بهتر زندگی کردن انسان ها است و این دستورات نه فقط برای مسلمانان، بلکه برای جامعه جهانی و بشریت است و اگر رعایت شود، جامعه سالم و بالنده می شود و اگر قرآن برای حضور زنان در جامعه، حدود و شرطی قائل شده است قطع یقین دلیل علمی دارد.
وی تأکید کرد: دختر و پسر در سن بلوغ است که دچار تغییراتی هورمونی شده و در ظاهر نیز این تغییرات بروز می کند و با توجه به این تفاوت و نوع فعالیت هورمون ها در بدن مردان و زنان، اگر یک خانم حدود شرعی را در جامعه رعایت کند در واقع به برادر دینی خود کمک کرده است و اگر این کار را نکند به حقوق اجتماعی او تجاوز کرده است.
گلخو تصریح کرد: بانویی که با پوششی زننده و نادرست در جامعه حاضر می شود و نگاه مردان غریبه و نامحرم را به خود می خواند، در واقع محبت آن مرد را نسبت به همسرش می دزدد که این کار یک دزدی آشکار و تجاوز به حقوق اجتماعی همسر این مرد است.
دبیر کمیته علمی بنیاد حجاب و عفاف اظهار کرد: شاید برخی بگویند که در کشورهای غربی، آزاد هستند چرا اینگونه مسائل وجود ندارد در حالی که اگر آمارها دیده شود، مشاهده می شود که تجاوز به کودکان چه وضعیتی دارد و در فیلم های ماهواره ای خیانت به راحتی نشان داده می شود و آنها امروز دارند به مفهوم خانواده باز می گردند و اگر رشد علمی نیز دارند به دلیل این است که مرکز تحقیقات قرآنی راه انداختند، اطلاعات قرآنی را گرفته و از دانشمندان علمی استفاده کرده و به این رشد رسیدهاند.
وی گفت: ما چهارمین کشور مصرف کننده لوازم آرایش هستیم و کسانی که با آرایش و وضعیت زننده در جامعه حضور می یابند و فکر می کنند به خود کمک می کنند، باید بدانند که به خود لطمه می زنند و از همان جایی که لطمه زدند نیز لطمه می بینند و باید توجه داشته باشیم که اگر عفیف بودیم، جامعه سالم و رو به رشد داریم.
صدیقه مسگری مادر شهید سید حمیدرضا سیاهپوش نیز در این مراسم ظهارکرد: از هر مادر شهیدی که در خصوص فرزند شهیدش سوال شود به تفاوت های بارز و ویژگیهای خاصی اشاره می کند که در دیگران کمتر دیده می شود چراکه شهدا نمونه هستند.
وی ادامه داد: شهید حمیدرضا سیاهپوش در سن 16 سالگی عازم جبهه شد تا در برابر دشمنان اسلام بایستد و در سن 18 سالگی و در سالگرد تولدش نیز به شهادت رسید.
این مادر شهید عنوان کرد: شهدا با خدا معامله کردند برای همین در عملیاتهایی که صورت می گرفت بدون هراس و دلهره مبارزه می کردند، چراکه خداجو و با ایمان بودند و خدا نیز آنها را پذیرفت.
وی تصریح کرد: حمیدرضا در یکی از عملیاتها مجروح و در بیمارستانی در مشهد بستری شد و بعد از مدتی با وجود اینکه هنوز به طور کامل بهبود نیافته بود بار دیگر به جبهه رفت چراکه می گفت باید از فرمان امام تبعیت کنیم و تبعیت از رهبری از ویژگیهای بارز همه شهداست.
مسگری در خاتمه گفت: شهدا برای همه ما الگو هستند زیرا از خود گذشتند و نباید فراموش کنیم که آنها برای خدا، اسلام و همه ما ایثار کردند و آرامش و امنیت امروز ما مرهون خون شهدا است.