arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۰۸۸۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲

اهدای گل در مرحله جدید طرح امنیت اخلاقی/ خودروهایی که در آن مانکن دیده شود توقیف می شوند

وی تصریح کرده بود که‌ خودروی افراد بدون حجاب، بد حجاب یا افرادی که رفتارهای خلاف عفت عمومی در خودرو انجام دهند، مزاحمین نوامیس و خودروهایی که دارای آلودگی صوتی باشند مشمول اجرای این طرح خواهند بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مرحله جدید طرح امنیت اخلاقی در پایتخت با اهدای گل به بانوانی که حجاب و پوشش مناسب داشتند آغاز شد.

به گزارش ایسنا، در ادامه اجرای طرح امنیت اخلاقی و طی سنوات گذشته همزمان با نیمه فصل بهار و نزدیک شدن به تابستان مرحله جدید طرح امنیت اخلاقی در تهران از بعد از ظهر سه‌شنبه آغاز شد.

در نخستین روز اجرای این طرح ماموران پلیس امنیت اخلاقی با استقرار در میادین مهم شهر ضمن اهدای گل به بانوانی که حجاب و پوشش مناسب داشتند به افراد بد پوشش تذکر دادند.

اجرای این طرح طی روزهای آتی در سایر نقاط پایتخت توسعه می یابد.

سردار حسین ساجدی‌نیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ اجرای این طرح را در راستای خواست شهروندان عنوان و ابراز امیدواری کرد که بانوان مانند سال‌های گذشته ضمن رعایت پوشش خود در فصل گرما با ماموران پلیس امنیت اخلاقی همکاری لازم را داشته باشند.

سردار احمدرضا رادان، جانشین فرمانده ناجا چندی پیش در حاشیه آغاز طرح انضباط اجتماعی در فرماندهی انتظامی تهران‌بزرگ و 17 کلانشهر گفته بود که اخیرا مردم نگرانی‌هایی داشته‌اند مبنی بر این که برخی افراد در بعضی از شهرها به صورت مانکنی در خیابان و اتومبیل‌ها مشاهده شده که گویا این افراد در حال سنجش و بررسی رفتار جامعه، برای انجام اقدامات بعدی هستند که به واسطه حکم قانون و درخواست مردم، پلیس با این افراد هنجارشکن که به نوعی خود را به نمایش می‌گذارند، برخورد می‌کنند.

وی در مورد خودروهایی که مانکن‌ها در آن دیده می‌شوند، گفت: این خودروها نیز توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شود تا نسبت به سیر مراحل قانونی اقدام شود.

به گفته رادان، تلاش شده که هزینه تخلف این ناهنجاری نیز افزایش یابد.

وی همچنین با بیان اینکه در بحث برخورد با بدپوششان، پلیس تنها به سراغ استفاده‌کنندگان نمی‌رود، گفته بود که شناسایی و برخورد با تولید و توزیع‌کنندگان این گونه لباس‌ها نیز در دستور کار است.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه به فروشندگان این گونه لباس‌ها توصیه کرد که تا فرصت باقی است، نسبت به جمع‌آوری این لباس‌ها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه در طرح امنیت اجتماعی، علاوه بر برخورد با بدپوششان و مزاحمان نوامیس، موضوع زنان خیابانی نیز در نظر گرفته شده است، تاکید کرده بود که طبیعی است گروهی، خانه‌های امنی را به عنوان خانه فساد پیدا می‌کنند که در این طرح جمع‌آوری و انهدام خانه‌های فساد نیز مورد توجه است که مردم می‌توانند علاوه بر اعلام گزارش، نسبت به انجام شکایت از افراد نیز اقدام کنند.

سردار حسین رحیمی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در این راستا با اشاره به دستور اخیر دادستان تهران درمورد تشدید برخورد با مظاهر علنی فساد به ایسنا گفته بود که بر اساس طرح امنیت اخلاقی و برخورد با مظاهرعلنی فساد در مورد جرایم مشهود، خودروی متخلفان علاوه بر اعمال قانون سه هفته توقیف می‌شوند.

وی تصریح کرده بود که‌ خودروی افراد بدون حجاب، بد حجاب یا افرادی که رفتارهای خلاف عفت عمومی در خودرو انجام دهند، مزاحمین نوامیس و خودروهایی که دارای آلودگی صوتی باشند مشمول اجرای این طرح خواهند بود.

سرار اسماعیل احمدی‌مقدم، فرمانده ناجا نیز چندی پیش با اشاره به آغاز دور جدید طرح ارتقای امنیت اجتماعی، این طرح را یک مطالبه مردمی دانسته و گفته بود که همانطور که بارها تاکید شده، طرح امنیت اجتماعی یک طرح دائمی است و فکر می‌کنم به کار بردن کلمه آغاز مناسب نباشد اما ممکن است با توجه به شرایط خاص کشور، نوع مطالبات مردم و تغییرات فصلی، برخی از طرح‌های اجرایی ناجا در مقاطعی شدت بیشتری یابد و در اولویت ماموریتی قرار بگیرد.

وی یادآور شده بود که در جدیدترین نظرسنجی انجام شده، موضوع برخورد با اراذل اوباش و مزاحمان نوامیس مردم، توزیع کنندگان مواد مخدر، سارقان خرد و افراد بدپوشش از خواسته‌های اصلی مردم از پلیس است.

سردار منتظر المهدی ، معاون اجتماعی نیروی انتظامی نیز در این خصوص با اشاره به این که به مقوله بدحجابی باید به صورت ریشه‌ای توجه شود به ایسنا گفته بود که طرح امنیت اخلاقی در راستای صیانت از شان و منزلت زنان اجرایی می‌شود که در این راستا همه مسایل مشخص و معین شده است و حتی پرسنل زن پلیس نیز آموزش‌های لازم را کسب کرده‌اند و ابعاد جامعه شناسی و روانشناسی در این بحث رعایت شده است.

وی در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر کلی بودن مصادیق بدحجابی گفته بود که زنان می‌دانند که چه حجابی سالم و درست است و پلیس با آن چیزی که شان زنان را کاهش می‌دهد، برخورد می‌کند.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با بیان اینکه تمامی روش‌ها و شیوه‌های برخورد با بدحجابان و بدپوششان مشخص شده است، افزوده بود که نیروی انتظامی به دنبال امنیت اجتماعی است و به همین دلیل در ابتدا از شیوه اغنایی استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه پس از شیوه اغنایی، از شیوه‌های ترغیبی و تشویقی استفاده می‌شود، گفته بود که در مرحله پایانی و به عنوان آخرین درمان بحث اجبار و شیوه‌های سلبی توسط ماموران اجرایی می‌شود.
نظرات بینندگان