کد خبر: ۱۰۹۸۲۰
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۱ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲

پس از کسب 11 مدال در اسپانیا، تکواندوکاران به تونس می‌روند

تیم‌های ملی تکواندو کشورمان در دو بخش بانوان و آقایان به منظور حضور در دومین تورنمنت بین‌المللی سال جاری، عصر امروز (دوشنبه) از اسپانیا عازم تونس می‌شوند.
پس از کسب 11 مدال در اسپانیا، تکواندوکاران به تونس می‌روند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش انتخاب ورزشی و به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، ملی پوشان کشورمان پس از حضور در هفتمین دوره رقابت های بین‌المللی اسپانیا و کسب عنوان قهرمانی این مسابقات، ساعت 19:30 عصر امروز برای حضور در تورنمنت بین المللی تونس، شهر ال کانته را به مقصد این کشور ترک خواهند کرد.

بنابر برنامه ریزی و هماهنگی صورت گرفته از سوی مسئولان فدراسیون و کادر فنی تیم ملی و به منظور درخشش در رقابت های قهرمانی جهان در مکزیک، هوگوپوشان کشورمان به مدت 5 روز اردوی مشترکی با همتایان تونسی برگزار و طی روز های 21 و 22 اردیبهشت ماه در دومین تورنمنت بین المللی سال جاری شرکت می کنند.

نظرات بینندگان
captcha