arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۱۱۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۲

ابوترابی‌فرد: حتماً حضورم را ادامه خواهم داد

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: از آغاز هم سخنم این بود که با نگاه به موفقیت گفتمان نظام و انقلاب و گفتمان اصولگرایی، مطمئناً اگر حضور بنده کمکی به پیروزی این گفتمان کند حتماً حضورم را ادامه خواهم داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس: حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی‌فرد در جمع دانشجویان دانشکده صدا و سیمای استان قم به سوالات مختلف آنها در موضوع انتخابات پاسخ گفت و نظرات و برنامه‌های خود را مطرح کرد.

ابوترابی‌فرد در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر منبع هزینه‌کرد مالی وی برای تبلیغات انتخاباتی اظهار داشت: خیلی در این عرصه تصمیمی بر هزینه‌های متداول و کمتر از متداول ندارم و عمدتاً نگاه بر این است که اگر مقدر شد از طریق رسانه ملی نظرات و برنامه‌های خودم را با مردم مطرح کنم، بنده در هیچ کجای کشور ستادی را اجاره نکرده و قراردادی نبسته‌ام و هزینه‌ای نیز برای این کار در نظر ندارم. البته دوستان و علاقمندان به نظام کارهای خودجوشی آغاز کرده‌اند، از جمله اینکه ساختمانی که در تهران خالی بود رایگان در اختیار بنده قرار دادند.

وی ادامه داد: دوستان دیگری در برخی از شهرستان‌ها مدارس غیر انتفاعی داشتند که پیشنهاد شد در این تعطیلات از آن اماکن استفاده شود، همچنین دوستان دانشگاهی بنده به صورت خودجوش مبالغی را تهیه کرده‌اند و دیگران نیز می‌توانند اگر به طور صحیح منابعی داشتند خودشان در جایی که احساس نیاز کردند هزینه کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در جواب سوال دانشجوی دیگری مبنی بر تعدد نامزدهای اصولگرا و کنار رفتن وی به نفع دیگران پاسخ داد: از آغاز هم سخنم این بود که با نگاه به موفقیت گفتمان نظام و انقلاب و گفتمان اصولگرایی مطمئناً اگر حضور بنده کمکی به پیروزی این گفتمان کند حتماً حضورم را ادامه خواهم داد و اگر به این نتیجه برسم که حضورم راه را برای موفقیت این گفتمان با تنگنایی روبه رو کند به گونه‌ای دیگر عمل خواهم کرد.

ابوترابی‌فرد همچنین به تشریح برنامه‌های خود برای دولت یازدهم پرداخت و ابراز داشت: نخستین هدف اجرای برنامه‌های کوتاه مدت است، بنده اعتقاد دارم برای اجرایی شدن تصمیماتم در حوزه‌های مختلف باید به معنای واقعی کلمه امکان حضور شایستگان را در عرصه‌های کلان، میانی و خرد مدیریت کشور فراهم آورد و با اراده جدی و الهام از آموزه‌های دینی این هدف را فرا روی دولت یازدهم قرار داد.

وی گفت: در گذشته نیز همین نگاه را داشته‌ام و بر این نگاه با شاخص‌هایی که برای آن است تاکید کرده‌ام، بدون تردید این حرکت می‌تواند راه را برای رسیدن به اهداف خرد و کلان نظام فراهم آورد، بر این اعتقادم که بایستی سبک مدیریت، مدیریت مبتنی بر علم و جوشیده از دل تقوای دینی و سیاسی باشد و قطعاً اگر مدیریت همراه با تقوای سیاسی بود، مبتنی بر علم، صداقت و اخلاق نیز خواهد بود و این مسئله راه را برای ایجاد رابطه بین مردم و دولت و مستحکم کردن ‌ارتباط‌ مردم با نظام هموار می‌کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه قطعاً باید شاهد یک تحول فرهنگی در عرصه حیات اجتماعی خود باشیم بیان داشت: ریشه این تحول فرهنگی را در تحول سبک مدیریت و زندگی دولتمردان به ویژه دستگاه اجرایی می‌دانم. مردم باید احساس کنند شاهد یک تحول فرهنگی در عرصه مدیریت اجرایی کشور هستند که این تحول راه را برای تحولات دیگر هموار می‌سازد، سبک زندگی مردم به معنای واقعی کلمه متأثر از سبک زندگی دولتمردان است.

ابوترابی‌فرد ادامه داد: در اهداف نسبتاً کلان در عرصه فرهنگ، اقتصاد، سیاست خارجه و مسائل سیاسی بر این باور هستم که اولاً باید راه را برای تحقق و عینیت یافتن دو راهبرد تعیین شده از سوی رهبر انقلاب اسلامی به طور جدی هموار کرد و این دو راهبرد یکی وحدت ملی و دیگری انسجام اسلامی است که رهبری در سال 86 بر آن تاکید داشته‌اند.

وی گفت: اصولاً هر میزان این دو راهبرد عینیت یافته و ارتقا پیدا کنند، قطعاً بر اقتدار نظام و ملت ایران افزوده خواهد شد. قرآن در آیات مختلف تاکید بر وحدت و پرهیز از تفرقه و تشتت دارد و این راهبرد قرآن و انبیاء الهی است، باید در عرصه سیاسی بر این راهبرد پای فشرد و آن را استحکام بخشید، قطعاً ارتقاء سطح هماهنگی و همدلی قوا با یکدیگر یک راهبرد کلیدی است و بدون هماهنگی بین قوا به هیچ هدفی نمی‌توان دست یافت.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: باید سطح هماهنگی در نظامی که مبتنی بر ولایت فقیه است را در بالاترین سطح قرار داد و این مهم قابل دست یافتن است و راه را برای رسیدن به رشد اقتصادی مطلوب در یک برنامه میان مدت و بلند مدت هموار می‌کند، بنده راه رسیدن به این هدف را علاوه بر اصول فوق توجه ویژه به تولید و استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی، اقتصادی، سیاسی و ذخایر عظیم و گران‌قیمت کشور برای خلق ثروت می‌دانم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه باید منابع صندوق توسعه ما در عالی‌ترین سطح ممکن افزایش یابد خاطرنشان کرد: راهکار این موضوع را تعریف کردیم، باید منابع ریالی شبکه بانکی که امروز نقدینگی آن بیش از 400 هزار میلیارد تومان است به سمت تولید با مزیت و ارزش افزوده بالا و مبتنی بر نوآوری علمی هدایت شود و امیدوارم در این مسیر با همت ملت عزیز قدم‌هایی را بر دارم.
نظرات بینندگان