arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۱۱۹۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲

ادعای عجیب وزیر ارتباطات درباره‎ی ارسال صدا و تصویر امام زمان (عح)!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر ارتباطات که در زمان کوتاه تصدی پست عالی ترین مقام این وزارت با اظهارنظرهای عجیب و غریب متخصصان حوزه‎های مختلف را شگفت زده کرده است، در آخرین اظهارنظرش ادعا کرده است که "صدا و تصویر آقا امام زمان از این لایه های جدید و بالاتر از فیبرنوری برای تمام جهانیان ارسال خواهد شد".

به گزارش سیتنا (citna.ir)، محمد حسن نامی که در سومین جشنواره‎ی ملی فاوا سخن می‎گفت، با تاکید بر اینکه هم اکنون با ارتقای فیبرنوری لایه‎های مختلف جو برای انتقال دیتای صوتی و تصویری به کار گرفته می‎شود، گفت: صدا و تصویر آقا امام زمان از این لایه‎های جدید و بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهانیان ارسال خواهد شد.

این اظهارات در حالی بیان می‎شود که طی هفته‎های اخیر، اختلالات اینترنتی در سطح کشور به شکل بی‎سابقه‎ای افزایش یافته و پیگیری رسانه‎ها برای دریافت اطلاعات صحیح از مقامات مسوول وزارت ارتباطات در خصوص علت اصلی این مشکلات بی پاسخ مانده است.
نظرات بینندگان