arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۱۵۶۲۴
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۱۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۲

آیا فرد مورد نظر آیت الله هاشمی، در میان کاندیداها هست؟

آیت الله هاشمی: در بين كانديداهاي موجود هستند اشخاصي كه در صورت برخورداري از پشتوانه رأي اكثريت مردم، مي‌توانند مشكلات را حل كند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


رفع تدريجي مشكلات سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي كشور، مستلزم به كارگيري نيروهاي مجرب و با تجربه از همه سلايق فكري كشور و پرهيز از انحصارطلبي و تنگ‌نظري‌هاي متعصبانه است.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب ؛ آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، امروز در ديدار اعضاي هيأت امنا و مديران ارشد بنياد بين‌المللي و مطالعاتي نهج‌البلاغه، با تأكيد بر مشكلات عديده كشور در بخش‌هاي مختلف كه از اين دوره به دولت جديد به ارث خواهد رسيد، گفت: در بين كانديداهاي موجود هستند اشخاصي كه در صورت برخورداري از پشتوانه رأي اكثريت مردم، مي‌تواند با برنامه‌ريزي صحبح در دو عرصه سياست داخلي و خارجي و استفاده از نيروهاي مجرب و كاربلد از گروه‌هاي سياسي مختلف عضو خانواده انقلاب به تدريج گره‌ها را باز و مشكلات را حل كند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تأكيد كرد: تجربه نشان داده است كه اداره كشور به صورت باندي و جناحي، شيوه‌اي موفق و ماندگار براي آينده نيست و استفاده از همه سلايق در اداره كشور بدون تنگ‌نظري‌هاي متعصبانه باندي و جناحي و تعامل سازنده با دنياي خارج براي ترميم سياست خارجي مي‌تواند راهگشا باشد.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با توجه به ضرورت خلق حماسه سياسي در كشور براي گزينش دولتي مقتدر گفت: هر فردي كه، با رأي اكثريت مردم انتخاب شود و بتواند در اين شرايط مسئوليت سنگين اداره كشور را بر عهده گيرد، بايد از او حمايت و براي رفع مشكلات به وي كمك كرد.

در اين ديدار كه اعضاي هيأت مديره طرح ملي البرز نيز حضور داشتند، عبدالوحيد مروجي مدير طرح ملي البرز و چند تن از حاضران ديدگاه‌ها و نظرات خود را در مورد مسائل مختلف كشور به‌ويژه مشكلات استان البرز ارائه دادند.


نظرات بینندگان