اول: بار دیگر، ملت کار را تمام کرد و دوم خردادی حماسی و به مراتب حساس تر آفرید. موج حیرت انگیز حمایت از آیت الله هاشمی، گرچه با ردصلاحیت او به یاس و نومیدی مبدل شد، اما این بار با عقلانیت ، تدبیر و آینده نگری فروننشست، دست به زانو گرفت و برخاست، گردن فراز کرد و سینه ستبر، موج روی موج آفرید تا شد آنچه شد.
بسیاری از ناظران سیاسی از میل سرکش و توفنده مردم برای شکستن حصار هتک و تندخویی، غافل شدند و ناامیدانه تصور کردند این امواج خرد و واقع بینی، آخر شب پنجشنبه، به ته خط رسیده و هر کسی تصمیم قطعی خود را گرفته است! در خوشبینانه ترین حالت، حامیان اعتدال و مخالفان خشم و خشونت و خروش، به دور دوم امید بسته بودند، اما ظاهراً تلاش های حقیقتاً خودجوش ، شگفت انگیز و بخردانه ی مردمی چنان بود که آراء رقیب اصلی روحانی (قالیباف) را هم به سبد خویش آورد، آنچنان که قالیباف را با توهم پیروزی و غرور متورم ، از صدر به ذیل متنازل کرد!
پیروزی شگفت انگیز دکتر حسن روحانی و موج بی سابقه ی حمایت از او که لحظه به لحظه افزون و افزون تر شد و رقبای نسبتاً سرسخت خود را کنار زد، حاصل عقلانیت و تدبیر و دلسوزی همه منتقدین و سران با تدبیر و جسورش ، اطلاع رسانی هماهنگ و صحیح و خودجوش رسانه ها و البته هوشمندی و وقت شناسی ملت بود که حماسه دینی ـ ملی 24 خرداد را جاویدان و تاریخی کرد.
دوم: این پیروزی شیرین، به یک اندازه متعلق به همه ی جریان های منتقد اوضاع و شرایط چند ساله ی اخیر کشور است. هم از آن اصولگرایان است و هم برای اصلاح طلبان. اصولگرایانی که طی 8 سال اخیر، روز به روز تیغ کند انتقادات خود را تیزتر کرده و در غیاب و گوشه گیری اصلاح طلبان، در قامت جدی ترین منتقدان میدان حاضر شدند و الحق با پایمردی های "هاشمی" ها و شهامت و حق طلبی "مطهری" ها و ...، این پیروزی رقم نمی خورد . از سوی دیگر، اصلاح طلبان نیز با برنامه ریزی ، دلسوزی و حذف خودمحوری ها و گریز از نابخردی ها با جسارت حجت الاسلام سید محمد خاتمی، از خودگذشتگی دکتر عارف و پشتیبانی و فداکاری تمام عیار آیت الله هاشمی و حمایت های حجت الاسلام والمسلمین حاج حسن خمینی و جناب آقای ناطق نوری، موجی ساختند به بلندای حماسه ی سیاسی - تاریخی 24 خرداد.
جبهه ی 24 خرداد - مانند رییس جمهور منتخب جناب آقای روحانی - هم اصلاح طلب است و هم اصولگرا . دقیق تر می توان چنین تعبیر کرد که این جریان نوین سیاسی، باریکه ای راهیست میانه اصلاح طلبی و اصولگرایی و نهریست روان و اعتدال رو که از هر دو جبهه ی مهم انقلاب اسلامی بهره می برد. هر دو را به یک اندازه در خود دارد. هم "اصول" را اساس انقلاب و چراغ راه می داند و هم "اصلاح" را تنها راه زنده ماندن و گریز از مرداب سکون . این روش و منش اعتدالی و میانه روانه که معطوف به حفظ امنیت و منافع ملی و عمومی و قانون اساسی است، باید در شرایط کنونی، چونان خونی در رگ و پی جناحهای فعال سیاسی بدود.
جبهه 24 خرداد، به لحاظ برخوردار بودن از تکثر نامتجانس، این ظرفیت را یافته تا کسان بسیاری از اصلاح طلبان، منتقدین، معتدلین و اصولگرایان را زیر چتر جبهه خود آورد، این فرصتیست مغتنم که باید عقلای این جریان از هم اینک، به فکرش باشند.
و البته این نکته نیز گفتنیست که این انتخابات بار دیگر نشان داد که تقسیم بندی گرایش های سیاسی کشور به دو جریان «اصولگرا» و «اصلاح طلب» حاوی اشکالات جدیست، چرا که این دو متغیر، توان توصیف سلایق کشور را نداشته و دست کم در جبهه اصولگرایان زیر شاخه های قابل توجهی وجود دارد.
سوم. نگارنده معتقد است مردم بیش از آنکه «اعتدال» ، «تدبیر» و «حل مشکلات معیشتی» و امثالهم را برگزیده باشند، به ناراحتی های خود رای دادند! عملکرد تنش زا ، جنجال آفرین و خودستای دولت نهم و دهم، قبح بسیاری از بی اخلاقی ها و کج خلقی ها و قانون گریزی ها را در جامعه بشکست و این خصائص و خصائل ناشایست را به شیرین زبانی های رایج - آنهم در مقابل دوربین های تلویزیونی - مبدل کرد . این روش و منش البته چندان که پیش بینی می شد ، مجال تدائم نیافت و چنان شد که مردم کاندیدایی را که بیشترین افتراق را با دولتمردان امروز داشت، به "رییس جمهور منتخب" برگزید.
در واقع می توان گفت که رای به روحانی، گرچه "آری" به "اعتدال" مردم خسته از "افراط" است، اما یک "نه" جانانه و محکم به احمدی نژاد و جریان او نیز است که پایه های اخلاقی در دوران او، بسیار سست تر از پیشین شد.
گوآنکه بقیه ی نامزدها هم نماد مخالفت با احمدی نژاد بودند و آرای آنان را نیز باید سبد "نه" ملت به احمدی نژآد دانست. (به جز آرای جناب جلیلی که به نظرن، آرای حقیقی آقای احمدی نژاد به شمار می رود)
چهارم. اکنون در آستانه فاز نوینی از پروسه اعتدال و اصلاحات، عاجلترین اقدام، تهیه برنامهها و تنظیم قوانین کارآمد برای اصلیترین هدف تعیین شده، یعنی مقابله با تهدیدات بین المللی و حل مشکل تحریم ها، فقردایی ، مقابله با فساد و مبارزه با تبعیض و باز کردن گرههای معیشتی و ناهنجاریهای اخلاقی..، تا بر پایه آنها در ضمن نهادینه کردن کنشهای اصلاحی، آحاد ملت به خواستههای برحق خود رسیده و برای ادامه ترمیمهای اقتصادی و رهایی بخشهای مختلف تولیدی، کشاورزی، تجاری و ... امیدهای واقعی شکل گرفته و مشارکت مردمی با نهادهای سیاسی و مسئولان کشور، عینیت یابند.
بدون شک امروزه با توجه به تجربیات سالهای گذشته بر تک تک مردم و افراد دلسوز و آگاه گرایشهای سیاسی بیش از پیش روشن شده است که دعواهای سیاسی نه تنها تأمین کننده منافع ملی و ایجاد روحیه باور در مردم برای انجام اصلاحات نیست، بلکه این گونه عملکردها و مطالبات ساختگی سیاسی میتواند بر روند اصلاحات تأثیرات منفی گذاشته و ملت را از همیاری مقامات اجرایی و رسیدن به شاخصهای توسعه یافتگی و ترمیم عرصههای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، ناامید سازد.
ضمن آنکه شایسته است جناب آقای روحانی که دولت خود را ادامه ی دولت آیت الله هاشمی و حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی می داند، با بررسی کاستی ها و سستی ها و هم نقاط قوت دولت های مورد اشاره، از نقص و ضعف آنان درس گرفته و قوت ها را تقویت کند. باشد که با تجربه اندوزی از عملکردها و وقایع گذشته، این بار با سلامت و تدبیر و خردمندی پروژه ملی اصلاحات را به سرمنزل مقاصد انسان دوستانه و توسعه طلبانه خود رسانده و شاهد اقتدار جمهوری اسلامی ایران در نظام متحول جهانی و رفاه مالی و حفظ کرامت انسانی تمامی شهروندان باشیم.
پنجم. 24 خرداد روزیست که به
عنوان نقطه ی عطف و حماسه ای ماندگار در تاریخ انقلاب ثبت خواهد شد. خرداد پرحادثه سال 1392، امید به فرداها را
در دل ملتی زنده کرد و عصاره آرزوهایش را در سبد آن نهاد. مبارک باد؛ هم
بر مردم ایران که پدید آورندگان حقیقی آن هستند، هم شهیدان که صادقترین و
ارجمندترین گوهرهای انقلاب بودند و نیز بر امام و پیشوای بزرگ و فقید آن و
هم رهبر معظم انقلاب که سلسله جنبان این حماسه تاریخی بودند و تداوم دهنده
آن هستند.
حجسته باد این روز...
* مصطفی فقیهی
مدیرمسئول و سردبیر
نه بزرگ ملت به دروغ، تهمت، تندروی و فضاسازی !!
همگی با هم برید دیدار آقای عارف
آقای روحانی هم که درپیامش نامی ازآقای عارف نیاورد
توراخدا آقای فقیهی این پیام رابرسون
شما هنوز در توهم هستيد
24 خرداد ارتباطبش با 2 خرداد چيه؟
تو رو خدا روحاني عزيز ملت را به سرنوشت خاتمي دچار نكيند با اين توهماتتان. بگذاريد روحاين روحاني بماند
البته شما كه هيچ
فقط خدا نگهدار روحاني عزيز ملت باشد.
همين كه خدا و رهبرمان پشتيبانش است بس است و نيز مردم خوب ايران زمين...
خیلی حرفارانمیشه گفت نه میشه نوشت وگرنه می گفتیم
هرچند درکوچه وخیابان سالهاست که گفته وشنیده میشه
جنبش 2 خرداد همیشه زنده ست چون تنها راه سربلندی ایران سرفرازه
به مسئله واقع بینانه تر نگاه کنید و به قول معروف کلاهتون رو بذارید بالاتر.
اولا اینا توهم نیست واقعیته،واقعیت اینه که مردم تو دوم خرداد و پس از اون نشون دادن از حاکمیت خواسته هایی دارن که هم در غالب عقل میگنجه و هم در غالب شرع،ولی برخی بر باور خودشون میخوان اون قرائتی رو که دارن به مردم دیکته کنند.24 خرداد یک نمایش بود بری آنکه بگیم ما زنده ایم .
ثانیا چه سرنوشتی برای آقای خاتمی بهتر از اینکه محبوب ملته.
اگه درسته یا نه ممنون میشم جواب بدین.
هنوز هیچی نشده آقای خاتمی میگه پیروز واقعی عارف بود وبلافاصله میره ملاقات عارف و این یعنی آقای خاتمی احساس خطر کرده که به نظر من حق هم داره ! میدونید از چی میترسم ؟ از اینکه هاشمی که از همه خرج کرد حالا برای انتقام اومده باشه ! انتقام از خود اونایی که همراهش بودن ! انتقام از تقلبی که تاجزاده به قول پسرشون کرده بود تو انتخابات مجلس ششم ! انتقام از اصلاح طلبهایی که اولین بار حرمت این "استوانه نظام" ! رو اونهابودن که شکستن !
البته بعید میدونم منتشر کنید !
چون سمبل رویارویی بااصلاح طلبی آقای ناطق بود که این باردراردوگاه مردمی اصلاح طلبان بود
بله سنگرهای اصولگرایان یک به یک به دست ملت خواهد افتاد سنگرهایی چون ناطق وهاشمی و...
توی مطلبتون همش داشتم دنبال جایی میگشتم که اسمی ار دکتر عارف هم اومده باشه. بی انصافیه نقش ایشون نادیده گرفته بشه
احسنت بر آقای فقیهی که در این مدت زحمات زیادی برای اطلاع رسانی مردم کشید و الحق یکی از محورهای این پیروزی، اطلاع رسانی همین رسانه ها بود.
مصادره نکنید لطفا!
این پیروزی پیروزی اصلاح طلبان بود. تفاوتش با دوم خرداد در این بود که گفتمان اصلاح طلبان توانست برخی از اصولگرایان را نیز با خود همسو کند.
اگه درسته یا نه ممنون میشم جواب بدین.
مشاهی از اون اول رد شد که.ملت بیدار باشن
مدير مسئول و سردبير محترم سايت انتخاب
با تمام محدوديتهاي موجود سايت بسيار خوب و قابل اعتمادي را اداره نموده ايد و تنها سايت داخلي بوديد كه بنده براي آگاهي از اخبار و تحليلهاي روز به آن مراجعه مي كنم. به اميد روزي كه آزادي كامل بيان در اين كشور گسترده شود چراكه تنها راه گريز از فريب و نيرنگ و بد فهمي و اشتباهات جبران ناپذير است.
باسلام
معروض مي دارد اين جانب بیشتر به «اعتدال» ، «تدبیر» و «حل مشکلات معیشتی» و امثالهم راي داده ام و نه به هيچ حزب و دسته و جبهه ي خود خوانده اي
انشا ا... برای به جا آوردن شکرانه این که ما انسان آفریده شدیم ( اشرف مخلوقات ) سعی کنیم بیشتر وبیشتر تعقّل و تفکّر کنیم . اوّل از همه درباره ی اینکه چرا یک ساعت تفکّر برتر از هزار سال عبادت است .
خجالت بکشین شما اصولگراها با افراطی گری هاتون فردای قیامت جوابگویین
جوابگو این ملت که فقیرش کردین
انتخاب منتشر ککککککککککککنننننننننننن
اما خدائیش دمت گرم تو هم گل کاشتی
زنده باد عدالت
زنده باد روحانی
یادش نرود که ما خس و خاشاک و بزغاله خواندند .. اما ما با رایمان جوابشان را دادیم گرچه می شد جور دیگر هم پاسخ گفت... یادش نرود که این مردم با نارضایتی، رای را چون تیری در تاریکی رها کردند و گویی خدا بود که تیر را زد، زیرا به هدف خورد... قدرش را بداند.. شاید این آخر فرصت ها باشد و فردا دیگر نه تو مانی و نه من.
احمدی بااین اتنخابات دیگه بای بای
راستی این جماعت چگونه بازهم ازامروز ازطرف مردم حرف خواهندزد که مردم ازفلان وفلان بدشان می آید
چگونه رویشان می شود آن خطباازامروز بگویند هرکس به سران فتنه گرایش دارد مردم به آنها توجه ندارند ورأی نمی دهند
وتبریک مخصوص به آقایان سید محمد خاتمی وآیت الله هاشمی ودکتر عارف وبدانید که مردم دوستتان دارند واگر حمایت شما نبود این پیروزی شکل نمیگرفت !
ولله عزت جمیعا
ازقلم زیبایتان بهره مند شدم .شما نیز به نوبه خود تکمیل و اصلاح میکنید.
به نظر این بی سواد ، عصاره در سبد جای گرفتنی نیست لطفا ظرف دیگری را منظور فرمایید. با تشکرفراوان
بر شما و همکارانتون هم مبارک
:-)
لطفا عکس خود را تمام رخ بگذارید.
یادت نره هنوز 49.9% مردم احمدی نژاد و قبول دارن و ازش دفاع میکنند؛ تازه کلی هم از همین هایی که به روحانی رای دادند هم همینجور(مثالس خود من)
الان دوم خرداد نیست کع یکه تازی کنید ؛تند بری ترمز دستیتو چنان میکشم که باور نکنی
می مونه نظرات اقای جلیلی وغرضی که براورد دقیقی ازاینها دردست نیست که انها به 15 درصد نمی رسه
ضمن عرض تبریک به ملت آگاه و موقعیت شناس ایران به مناسبت انتخاب خرد ورزی، اعتدال و تعامل و رد شعار گرایی، افراط و تنش زدائی مواردی را که به نظر میرسد میتواند راهکار و هشدار باشد بیان میکنم.
1- اولین اقدام جناب دکتر روحانی و مجموعه همکاران ایشان تبیین وضعیت موجود کشور از لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، جایگاه بین المللی با بیان شیوا، رسا، ملموس و ریاضی جهت تمامی مردم از طریق صدا و سیما است. پر واضح است اگر کاستیها و مشکلات موجود در ابتدا با عدد و رقم و مصداق بیان نگردد امکان بیان پیشرفتهای بعدی و قیاس با وضع حاضر و همچنین تعدیل خواسته ها و توقعات مردم وجود نخواهد داشت.
2-تعامل با رهبری نظام بعنوان مهمترین و مشروعترین رکن تصمیم گیری کلان کشور از طریق بیان مستند، علمی، دلسوزانه در ارتباط باجایگاه بین المللی کشور همراه با ارائه مشاوره تخصصی و دیپلماتیک در جهت گشایش موثر در بهبود و نهایتا حل تنش موجود. پر واضح است هر گونه اقدام سازنده داخلی حاشیه است بر این متن.
3-کنترل، سامان دهی و جهت دار کردن خواسته های بسیار متنوع انبوه سازمانها، گروهها، انجمنها و عامه مردم خواهان تغییر، تنوع گسترده و طیف متنوع نارضایتیها بیش از انکه هدف و موضوع خاصی را بصورت عینی خواسته باشند معطوف به طرد وضع موجود است. عدم ساماندهی خواسته ها میتواند باعث سرخوردگی، نا امیدی و بیعلاقه بودن مردم به شرکت فعال در برنامه بازسازی کشور گردد.
3-ارائه و اجرای راهکار عملی جهت برقراری گفتمان فعال و سازده با گروهها، نهادها، سازمانها و نحله های اعتقادی و فکری که با افکار و اندیشه های رئیس جمهور منتخب همگرا نیستند ولی از پایگاه موثر حاکمیتی و در مواردی مردمی بر خوردار هستند. مصادیق عمل نکردن به این تعامل در دوران اصلاحات به وفور مشاهده گرددید.
4-پایه گذاری نهادهای مدنی و ایجاد زمینه رشد احزاب به عنوان بهترین جایگاه طرح، رایزنی، تدوین و ایجاد فکر و اندیشه های گوناگون در جهت ارائه به مردم در انتخابات مختلف از قبیل مجلس، شوراها و ریاست جمهوری. نبود پایگاه مدنی احزاب باعث سر درگمی مردم، خود محوری، فرد گرائی شده و خود را به صورت امکان تلون افراد در جایگاههای بعد از انتخابات شدن نشان میدهد. بدیهی است با وجود احزاب مردم به برنامه رای خواهند داد و پاسخ گوئی نیز به عهده حزب خواهد بود.
5-استفاده بهینه، علمی و عملگرایانه از افراد و نیروهای تخصصی در جایگاههای مربوطه از طریق اخذ مشاوره و رایزنی با انجمنها و صنوف تخصصی و علمی در انتخاب پستهای اجرائی تخصصی. بدیهی است در صورت بکارگیری نقطه نظریات سازمانهای علمی و تخصصی مردم نهاد، علاوه بر امکان انتخاب بهترین گزینه زمینه همکاری سایر نخبه ها نیز فراهم خواهد شد و علاوه بر ان تبعات عملکرد نا مناسب احتمالی نیز به تنهائی متوجه دولت نخواهد بود.
6-ایجاد راهکار عملی جهت نقد، بررسی و تحلیل واقعی، علمی و دقیق از عملکر دولت و گزارش ان به مردم در فواصل و مقاطع مشخص
با ارزوی بهروزی و کامروائی ملت ایران
دکتر سید منصور رایگانی
استاد دانشگاه
بنظر اينجانب انتخاب تيتر احساسي "رای به روحانی، نه جانانه به احمدی نژاد"
نه تنها هيچ كمكي به آقاي روحاني نميكند بلكه با مشي و تدبير آقاي روحاني نيز تباين دارد. در اين شرايط ايشان بايستي رييس جمهور همه از جمله مردم علاقمند به آقاي احمدي نژاد باشند. چه اصراري بر ورود به حاشيه و كاستن از ظرفيت شموليت رييس جمهور است. مستدعي است در صورت صلاحديد اصلاح شود.
ضمن تبریک پیروزی عقل و خرد بر بی خردی و بی تدبیری های موجود، از جناب آقای فقهیی که در این مدت تلاش های وافری برای اطلاع رسانی به موقع و اخبار و تحلیل های جانانه ، در این پیروزی سهم بزرگی داشتند تشکر می نمایم و امیدوارم این راه با جدیت بیشتری استمرار داشته باشد.
این پیروزی شیرین بر همه ملت بزرگ و شگفت آفرین ایران مبارک باد.
تا دیر نشده بجای نه جانانه به احمدی نژاد بزن نه جانانه به اصولگرایان
زنده باد عارف پاینده باد روحانی
خجالت هم خوب چیزیه مرد ناحسابی !
اگر احمدی نژاد نیامده بود تو و امثال تو جرات داشتین اسم مذاکره با آمریکا و خیلی از مسائل دیگر رو که شماها بهتر میدونین به زبون بیارین ؟؟
همه مردم فراموش نمی کنن که همین آقای هاشمی که جنابعالی سنگشون رو به سینه میزنید و حالا به لطف بادمجان دورقاب چینانی چون شما مجددا" گل کرده اند حتی برای نمایندگی مجلس هم به اندازه کافی رای نیاورد.
میدونم که مردانگی انتشارش رو ندارین ولی حداقل تو یک نفر که میخونی و سانسور میکنی بخون و تا میتونی آب خنک بنوش !
چرا هنوز طرفدارای اصولگراها و احمدی نژاد حرف میزنن؟؟؟ ببین ناشناس شماها 8 سال حرف زدین مردم رو بد بخت کردین
من خودم دختر خانواده ثروتمندم ولی بیچارگی مردم رو دارم میبینم واقعا دارم میبینم مردم دارن چی میکشن همشم به خاطر احمدی نژاد و امثال شماهاس
پس ساکت باشین و کنار بکشین
مردم جواب شماها رو دادن
انتخاب خواهشا منتشر کن
منتظرمممممممم
هنوز این از نتایج سحر است شوراها مانده است که به امید خدا در آنجا هم حماسه ساز خواهد بود با توجه به تمام تیغها وحذفها
این پیروزی توان و قابلیت های "امید" را به رخ همه کشید.
مرگ بر افراط و تفریط!
یادداشت جنابعالی بدون کم و کاست و از روی اعتدال بود
بنده به جناب روحانی رای ندادم ولی پس از اعلام وزارت کشور ایشان رو به عنوان رئیس جمهور هم قبول دارم و هم دوستش دارم و هم از ایشان حمایت میکنم
از آنجا که جنابعالی رو فردی معتدل یافتم چند نکته به به ذهنم میرسد به عنوان پیشنهاد تقدیم میکنم:
همانگونه که مستحضرید در سال 88 به واسطه عملکرد نادرست مدعیان اصلاحات و عملکرد رسانه ای دشمنان خارجی ملت، نظام اسلامی متهم به جابجایی 11 میلیون رای گردید.
و بلاشک نیز مستحضرید که در انتخابات امسال اگر جناب روحانی 250000 رای کمتر می آورد کار به دور دوم میکشید و احتمال تغییر سرنوشت انتخابات ولو به احتمال کم میرفت (البته بنده به هیچ وجه قائل به این اتفاق نبوده ام)
این اتفاق در شرایطی رخ داده است که رئیس دولت همان رئیس و گردانندگان انتخابات همان کسانی هستند که در سال 88 نیز متولی کار بوده اند
بنده از جنابعالی خواهش میکنم این موضوع را برای مخاطبین محترمتان تبیین نمایید تا بدانند نظام اسلامی در هیچ برهه ای بر خلاف میل ملت عمل نکرده و نمی کند ان شا الله
البته این موضوع چیزی از انتقادات من از برخی عملکرد های آقای احمدی نژاد کم نمی کند.
اجرکم عند ا...
توصیه من به رئیس جمهور منتخب این است که همانطور که قول دادند از شایسته ترین افراد هر دوجناح و نیز مستقل استفاده کنند تا هم امور مملکت بدست افراد لایق بیفتد وهم بامشارکت دادن اصولگرایان در دولت مانع دلخوری و به تبع آن کارشنکنی آنان درکاردولت گردد ، واقعا فرصت کم است وهمه باید دست دردست هم برای ساختن ایرانی آباد وآزاد وسربلند ازجان مایه بگذاریم .
به امید پیروزی های بزرگتر وانشا ا... اولین آن رفتن به جام جهانی
ششم. انصراف دکتر عارف به نفع دکتر روحانی باعث جاری شدن رای ایشان به سمت دکتر روحانی شد.
هفتم. پشتیبانی آقای خاتمی از آقای روحانی تعداد زیادی رای های اصلاح طلبان و تحریمی ها را به سمت آقای دکتر روحانی برد.
تا دمی برآسایم زین حجاب جسمانی
ما ز دوست غیر از دوست، مقصدی نمیخواهیم
حور و جنت ای زاهد! بر تو باد ارزانی
زاهدی به میخانه، سرخ روز میدیدم
گفتمش: مبارک باد بر تو این مسلمانی
صبح "امید" دمید
از اطلاع رسانی های به موقع انتخاب هم ممنونیم جناب افقهی.
اسم روزنامه بزرگتر شده بود "ســــلام" و در زیر اسم تیتر شده بود "بــــــــــر خــــــــاتـــــــمــــی"
واقعا یه تیتر روزنامه ایی که سالهاست توقیف شده چند سال می تونه آرشیو ذهن باشه و بعد تو یک صبح حماسی دوباره تیتر اول قلبت بشه
سلام بر خاتمی سلام بر محمد موسوی خوئینی ها سلام بر عباس عبدی و سلام بر روحــــــــــانی
بنده هرروز واونهم روزي چندين بار به سايت شما مي امدم وبسياربرايم خوشايند وحالب بود وميخواهم ازتون قدر داني كنم وتشكر از ز حمات شما
ما كه پيروز شديم ودل شما شاد باشد
چنین هست وجزاین نیست
درود بر مردم کشورم
درود
به امید روزهای تدبیر و امید.
پر توان باشید.
خدا قوت.
بازم شما شدید افراطی های دوم خردادی!!!
نه بزرگ به احمدی نژاد!!!
---------
کنار بگذارید این همه سیاسی بازی رو به فکر ملت باشید
کم کم از همین الان دارید موجب پشیمانی رای ما به روحانی می شوید
خسته شدیم از این همه جناح بازی و سیاسی بازی خسته...
دوباره شروع کردید... اه اه اه
مدير مسئول و سردبير محترم سايت انتخاب
با تمام محدوديتهاي موجود سايت بسيار خوب و قابل اعتمادي را اداره نموده ايد و تنها سايت داخلي بوديد كه بنده براي آگاهي از اخبار و تحليلهاي روز به آن مراجعه مي كنم. به اميد روزي كه آزادي كامل بيان در اين كشور گسترده شود چراكه تنها راه گريز از فريب و نيرنگ و بد فهمي و اشتباهات جبران ناپذير است.
اولا آقای روحانی حتی 51 درصد آرا را هم کسب نکرد و این حداقل آرا بود. ایشان در وضعیت بسیار شکننده ای قرار دارد در حالیکه خاتمی 12 سال و حتی 16 سال پیش 77 درصد آرا را کسب کرده بود. پس قیاس مناسبی نیست.
دوم اینکه آقای احمدی نژاد و حامیان ایشان بارها تاکید کردند، این هشت نفر کاندیدای ما نیستند و هیچ یک گفتمان احمدی نژاد را دنبال نمی کنند. و لذا رای مردم به روحانی به هیچ وجه به معنی نه به احمدی نژاد نیست. اگر نامزد مورد نظر حضور داشت صحنه انتخابات یه شکل بسیار متفاوتی تغییر می کرد. البته قطعا نه به اصولگرایان است. که بشترین دشمنی را با احمدی نژاد داشتند.
سوم اینکه رای به آقای روحانی از سر ناچاری بود که هیج گزینه بهتری وجود نداشت.
در هرحال امیدوارم برای ملت عزیز ایران با برکت باشد
چه روزهایی رو گذروندیم....
مطالب بسیار زیبایی بود به خصوص که ازهمه کسانی که در این موفقیت سهیم بودند نام برده شده است.
به خصوص اطلاع رسانی خودجوش مردمی که تأثیر زیادی داشت، در حالیکه در خیلی از شهرهای کوچک کمترین تبلیغات محیطی از آقای روحانی(برخلاف رقبای ایشان) به چشم نمی خورد ولی رأی زیادی کسب کردند.
امیدوارم آقای روحانی از این موقعیت در نزدیک کردن گروه ها به همدیگر به خوبی استفاده کنند و در کنار توجّه به نقدهای کلیه گروه ها زمینه حضور یک دولت مقتدر و توانمند را فراهم کنند.
و آخر اینکه: «عقلانیت و تدبیر را قاطعانه حمایت خواهیم کرد.»
موفق باشید...............
مبارک باداین پیروزی بر همه ی ملت ایران.
دیشب بعد از 4سال خنده وشادی به صورت مردم برگشت...
درود بر خاتمی
سپاس از هاشمی
تبریک به ایران و ایرانیان و رشد شعور و آگاهی
تبریک به دکتر عارف قهرمان وحدت و اعتدال
تبریک به عشق و نشاط جوانان ، خاتمی عزیز
تبریک به آقای هاشمی رفسنجانی و خانواده اش
تبریک به سیدحسن خمینی و خانواده بزرگ خمینی
تبریک به انتخاب برتر مردم ایران دکتر روحانی
تبریک به اصولگرایان آگاه همچو مطهری ها و ...
تبریک به نشاط و شور و شادی و جوانان عزیز میهن
تبریک به پاکی و زلالی آفتاب حقیقت که خودش را پس از 8 سال نمایان کرد
تبریک به نفسهای حبس شده
تبریک به خرداد و خردادیان از شهیدان 3 خرداد تا 22 و 24 شورآفرینان
تبریک به اصلاح طلبان واقعی جامعه و "خس و خاشاکها " !
تبریک به دولت 9 و 10 واصولگرایان تندرو که انصافا چه بلاها که بر سر این ملت و کشور که نیاوردند، و کسی بازخواستشان نمیکند!!!
..
...
....
.....
......
تبریک به صلح و آزادی و عدالت وپیشرفت و شعور و آگاهی و سربلندی ایران عزیز که منش و خواست اطلاح طلبی است که به آن ما را محکوم میکردند .
پاینده باد ایران و ایرانی
پاینده باد ایران و ایرانی
پاینده باد ایران و ایرانی
دوباره میسازمت وطن.
از ساعات نخست شنبه به ما امید داد تا اعلام نتایج قطعی. دست مریزاد
دوم خردادی دیگر نبود
در ستاد تبلیغاتی روحانی هم خبری از اصلاح طلبان نبود
بعد انتخاب آقای روحانی بعنوان رئیس جمهور بعضی از سایت های اصولگرا افراطی که باور این مسئله برایشان سخت شد با اقدام هماهنگ دست به مظلوم نمایی زده و بهانه جدید که میخواستم بعنوان یکی از کاربران سایت محترم انتخاب به این افراد پاسخ دهم .
تیتر امروز سایت های افراطی -اتهام تقلب در انتخابات۸۸ تا تمجید از سلامت انتخابات۹۲
1- در سال 88 رفتار نامزد موردعلاقه تان قبل انتخابات و در حین انتخاب و بعد انتخاب با الان آیا قابل مقایسه است
2- آقای هاشمی فقط در نماز جمعه گفت باید به اعتراض ها رسیدگی بهشه غیر از این اگر جایی در مورد تقلب حرفی زده بگیدما هم بدانیم
3- جناب آقای احمدی نژاد با در اختیار گرفتن کامل امکانات از رسانه گرفته تا پخش مجانی سیب زمینی و سهام عدالت و توهین به هاشمی چند روز مونده به انتخابات و اعلان سریع نتیجه وبرگزاری جشن خیابانی و خس وخاشاک خواندن مردم خود بیشتر مقصر اتفاق 88 هست
4- آیا سوء استفاده از مناظره ونام بردن و تهمت زدن افرادی که هنوز بعد 4 سال همان صداوسیما حاضر نشد با نامه نگراری های مکرر دفاع آن عزیزان را پخش کند
آیا این هدایت آرای مردم به این روش خود تقلب نیست کاری که ماهواره و شبکه های بی بی سی انجام میدن و شما بهشون میگید دشمن
احمدی نژاد چون نامزد مورد نظرش این بار در صحنه نبود آن رفتارها هم انجام نگرفت انتخابات هم آرام منطقی برگزار شد
حال شما با امکانات از صدا و سیما گرفته تا سایت ها هرکاری کردید که نامزد مورد نظرتون (آقای جلیلی) رای بیاورد ولی در عمل مردم نه بزرگ به شما و دروغگو بودن شما در این چندسال دادند و رای به اعتدال نه افراط ،رای به تدبیر ونه خودسری دادند طاقت نیاورده به این بهانه یاد 4 سال پیش افتاده شاید کمی مظلوم نمایی شما را آرام کند.
مظلوم نمایی بس است دستان پیش مردم رو شده.
شیخ عزیز امیدوارم برای همیشه یادت بمونه رای امروزت رو باید مدیون "اصلاحات" و شخص سید محمد خاتمی و محمد رضای عارف باشی.
ان شا ا... که با معاون اولی عارف اولین جبران رو در حق کسانی که بهت رای دادن بکنی و دومین گامت ازادی افراد سیاسی از حصر و زندان باشه.به امید کابینه ای اصلاح طلب و موفقیت حسن روحانی.
شیخ عزیز امیدوارم برای همیشه یادت بمونه رای امروزت رو باید مدیون "اصلاحات" و شخص سید محمد خاتمی و محمد رضای عارف باشی.
ان شا ا... که با معاون اولی عارف اولین جبران رو در حق کسانی که بهت رای دادن بکنی و دومین گامت ازادی افراد سیاسی از حصر و زندان باشه.به امید کابینه ای اصلاح طلب و موفقیت حسن روحانی.
نقش آفرینی بزرگانی چون آیت الله هاشمی،آیت الله صانعی ،سید محمد خاتمی،جناب دکترعارف ونیزدکترصادق زیباکلام و... را نیز نباید ازنظردورداشت
بسیار ظریف و موشکافانه بود.تشکر میکنیم از این تحلیل و نوشتار زیبا...
سلام علیکم
با احترام، نظر به مدیریت صحیح، بدون غرض، اطلاع رسانی دقیق و لحظه ای و بدون سانسور و آوردن و استفاده نمودن از نظرات بازدیدکنندگان سایت در طول این یک ماه گذشته، از شما کمال تشکر و سپاس را دارم. از جناب آقای فقیهی که مدیری توانا، دانا، مدبر، به روز و مستعدی هستند نیز کمال تشکر می نمایم.
امیدوارم که همیشه انتخاب نمونه مردم باشید.
من اصلاح طلبم و به اقاي روحاني راي داده ام اما هرگز از توهين ولو كوچك به رقباي انتخاباتي ايشان راض نيستم منش اصلاح طلبي با توهين به ديگران حتي كوچك سازگار نيست
مدير مسئول و سردبير محترم سايت انتخاب
با تمام محدوديتهاي موجود سايت بسيار خوب و قابل اعتمادي را اداره نموده ايد و تنها سايت داخلي بوديد كه بنده براي آگاهي از اخبار و تحليلهاي روز به آن مراجعه مي كنم. به اميد روزي كه آزادي كامل بيان در اين كشور گسترده شود چراكه تنها راه گريز از فريب و نيرنگ و بد فهمي و اشتباهات جبران ناپذير است.
تو انتخابات ریاست جمهوری امسال 30 درصد شرکت نکردن که یا از مخالفان رادیکالی نظام هستند یا تحریمیهای انتخابات! پس اصولگراهها تو این قشر هیچ پایگاهی ندارن! از اون 70 درصد شرکت کننده، 51 درصد به کاندیدای اصلاحات و اعتدال رای دادن و چون انتخابات کاملا دو قطبی اصلاح طلبی و اصولگرایی شده بود پس اصولگرایی تو اون قشر 51 درصد هم طرفدار نداره! میمونه 49 درصد، از اون 49 درصد حدود 11 درصد رای آقای محسن رضایی اکثرا عشایر بودن و تابع یه سری معادلات قومی. از 16 درصد رای آقای قالیباف ، خیلی ها فقط به کارنامه موفق ایشان رای دادن و یه سری هم به تفکرات تکنوکراتی و مدرنیته ایشان و کسانی که صرفا دید اصولگرایی ایشان را مد نظر داشتند ناچیز بودند، 7 درصد آقای ولایتی هم بیشتر به خاطر مواضع ایشان تو مناظره و یه سری هم حامیان سنتی بازار هستند که به ایشان رای دادند و باز کسانی که به مواضع اصولگرایی ایشان رای دادند ناچیز بودند! رایهای باطله و آرای آقای غرضی هم مطمئنا با سبد آرایی اصولگرایان متفاوت است، در این میان فقط آقای جلیلی علمدار اصلی اصولگرایی به حساب می آمدند و با شعارهای مقدسی و ارزشی اصولگرایی به میدان آمد که توانست 11 درصد آرا رو از آن خود کند حدود 4 میلیون! یعنی 8 درصد واجدین شرایط رای دهی !
مطمئنا بازنده اصلی این انتخابات حسین شریعتمداری است که از هیچ کاری برای شکست اصلاحات فروگزار نکرد
من مزد یک هفته بی خوابی خودم و داد و فریاد زدنها و قرار دادن رایگان مغازه ام برای ستاد دکتر روحانی رو گرفتم خدایا شکرت.
درود بر هاشمی کبیر
درود بر خاتمی عزیز
درود بر عارف
و درود بر روحانی
دل مردم را خدا شاد کرد
صلوات
مدیرمسئول و سردبیر محترم انتخاب. زبانم از توان توصیف عملکرد سایت شما عاجز است. نمی دانم کدامین کلمات را کنار هم بگذارم تا شایسته ترین ها را نسبت به شما ادا کرده باشم. ایجاد این موج را مدیون شما هستیم، سهم شما کمتر از بزرگان دیگر نبود. دست مریزاد، امیدواریم همچنان پرقدرت در عرصه اطلاع رسانی حضور داشته باشید. پیروزی بزرگ گوارای وجودتان. سالم باشید
با سلام
تحلیل شما ، یک تحلیل کامل با مشخصات ومولفه های لازم است و می توان گفت بیش از یک تحلیل ودرحد یک بیانیه می باشد. جا دارد که دراین تحلیل ضمن تقدیر از همه کسانی که این حماسه را آفریدند تشکر وقدردانی گردد.اما چند نکته کوچک را نیز خالی از لطف نیست که انشاا.. چاپ ومنتشر کنید.
1- اولا به بند آخر وکلمه انشاالله در آخر صحبت خودم اشاره می کنم. این حقیر دیروز قبل از اتمام شمارش آرا و مشخص شدن نتیجه نهایی ، در ذیل یکی از خبرهایتان نظری مشتمل بر 5 بند نوشته بودم.ودوست داشتم که با خوانندگان وزین ومحترم این سایت درمیان می گذاشتم .که به هردلیل وعلت وشاید هم بدلیل طولانی بودن متن و شلوغ بودن دیروز بخاطر مسایل وخبرهای انتخاباتی ، امکان نشر آن فراهم نشد. جا دارد در دولت آینده با بینش ،صبر و حوصله بیشتر درخصوص نظرات دیگران وبخصوص ناموافقان برخورد کنیم. ای بسا نکات مثبت وپسندیده در خود داشته باشد که باعث موفقیت وتوفیق بیشترمان گردد.
2-اینک حماسه دیگر چگونه شکل گرفت وجناب آقای دکتر روحانی برخلاف تصور خیلی از مفسران و صاحب نظران رای آورد جای بازنگری وتحلیل دارد.شاید اگر این تحلیل درست ودور از تعصب وغرور نابجا انجام شود برای انتخابات آینده کمک شایانی کند و نگذارد ان اتفاقاتی که درسالهای 84 و88 رخ داد دوباره تکرار گردد.شناخت پایگاه مردمی ، مطالبات مردم و جنس نگاه ونوع شرکت کنندگان وسبدآرا مورد نظر خیلی مهم است.البته ناگفته نماند که دراین انتخابات طرفداران این کاندیدا ومشخصا" اصلاح طلبان با یک تفکر صحیح ،رفتاری کاملا صحیح از خودنشان دادند که خود نشان از رشد تعقلگرایی دربین بزرگان این جریان دلالت دارد تا احساسگرایی.
3- بقول آقای ده نمکی دراین انتخابات« آنقدر که اصلاح طلبان بر اصول خود تاکید کردن ، اصول گرایان بر اصول خو تکیه نکردند وفاصله گرفتند.» این جمله نکته خیلی مهمی درخود نهفته دارد وآن اینکه هر کجا بر سر اصول ومنشور خود بصورت عاقلانه وبدون تعصب گروهی وجناحی رفتار کردیم ، موفق خواهیم شد.لذا اینک که به خواسته اولی خود رسیدیم (دقت داشته باشیم ، رئیس جمهور شدن حداقل خواسته است ونه هدف ، هدف از برگزیدن رئیس جمهور تغییر مسیر وانتخاب مسیر صحیح ودرست می باشد)می بایست به تحقق اهداف وخواسته های بحق مردم بپردازیم واولا شعارهای خود را درعمل پیاده کنیم وثانیا" طوری رفتار نکنیم که افراد از ما دور شوند،مخالفان روش ومنش اصلاح طلبی بیشتر گردد ونهایتا" بشود آنچه که نباید می شد.(استفاده از همه ظرفیتهای نظام و ناراضییان درون نظام وکسانی که زمانی به هردلیل از طرف جریان اصول گرایی از صحنه مدیریت کشور حذف ودورشدند ویا در ... هستند).
4-قطعا" این پیروزی مطلق به همه وبه خصوص مردم فهیم و امیدوار هست که درتاریکی زمستان با روشن کردن چراغ امید نوید بهاری دوباره دادند وما مکلف هستیم که از حقوق همه آنها دفاع کنیم.جای تقسیم غنایم هم نیست اما باید بدانیم که دراین پیروزی هریک چقدر نقش آفرینی کردند تازحمات آنهافراموش نگردد.قطعا" شما هم برااین باور هستید که آنچه باعث شد انتخابات به دور دوم نرود وبالا تر از باعث شد درهمان مرحله اول برنده این انتخابات شویم
تلاش بزرگان اصلاح طلب ومشخصا" آقای خاتمی واز خود گذشتگی آقای دکتر عارف دراین خصوص از اهمیت بسیار مهم و تاثیر گذار بوده است.بنابراین تعیین وبکارگیری افراد معتدل این جریان وخصوصا" آقای عارف دربدنه دولت کاری خیلی پرتوقع نیست بلکه جوابی به همکاری تمام قد این دوستان می باشد.هرچند مجددا" تاکید می شود منظور باج خواهی وسهم خواهی از دولت نمی باشد.این صرفا" یک پاسخ به طرفداران وبخش عظیمی از جامعه می باشد که از قضا اصلاح طلب می باشند.
5-ونکته آخر که در مطلب قبلی هم آورده بودم ، باید دقت کرده تا نخواسته ونداسته سطح توقعات را بالانبریم وکار را به جای برسانیم که نتوانیم آن دسته از خواسته های مردم را برآورده کنیم واین خود شود بلای جان این موج واین دولت .کاری برسرمان بیاورد که از سال 78 به بعد رخ داد ونباید می شد آنچه که شد.
به امید موفقیت دولت امیدتدبیر / امضاء محفوظ
ما به دور دوم چشم نداشتیم.
تحلیل ما از شرق کشور ما را به این نتیجه رساند که آقای روحانی با رأیی حدود 27 تا 30 میلیون در دور اول برنده خواهد بود.
...؟؟؟؟این طرز سخن گفتن شایسته اشخاصی نیست که شعارشان عقلانیت و اعتدال است . امثال افرادی را که اینگونه سخن می گویند باافراط گرایان و قابل مقایسه می دانم . تمام افرادی که در انتخابات شرکت کردند را قابل ستایش میدانم . کمی به خود بیایید و سنجیده و به دور از افراط گرایی سخن بگویید تا بتوانیم حتی از افراط گرایان در جهت منافع ملی استفاده کنیم . خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند .
ولی همچنان بر این باورم که حق آقای دکتر احمدی نژاد پایمال شده است و از دکتر عزیز آقای روحانی میخواهم در احقاق حقوق ایشان بکوشد ..
اصلاح طلبان آمدند با عملکردهای خوب و بد. همین طور اصولگرایان .
امیدوارم آقای روحانی صادقانه عمل کنند....
لطفا منتشر كن شما كه دم از ازادي ميزني نظرمو تاييد كن
2- با این پیروزی نباید پتکی ساخت و بر سر عزیران این مملکت کوبید! اگرچه آقای احمدی نژاد در طول ریاست جمهوری خود اشتباهات زیادی مرتکب شد ولی انصافن دولت او خدماتی داشت که دولت های قبلی از آنها غفلت کردند. مانند مسکن که البته ایشان هم نتوانستند آنگونه که می بایست این مشکل را حل کنند.
3- نباید دولت آینده دولت انتقام از کج خلقی های 8 سال گذشته باشد این دولت باید با عملکرد مدنی خود و تصویب لوایح کارشناسی شده با کمک همه ی نخبگان از همه یسلایق راه را بر تکرار حوادث بعدی ببندد.
مقدمه
چون با سایت شما زیاد اشنایی ندارم و از حال وهوای گردانندگان سایت بی اطلاعم بهمین خاطر طبق عادت و اخلاق همین اول کار بنویسم که مطالب ارسالی از طرف اینجانب خالصا مخلصا نظر یک نفر دهاتی بیطرف بیغرض و مرض است
جناب فقیهی ازنظریات ابراز شده معلوم میشه که هم خوب مینویسی هم خوب اداره میکنی بعد از خواندن مطلب شما دلم نیامد چند نکته را یاد اوری نکنم
نکته اول
دوران اداری همکاری داشتم که بعنوان راننده مدیر کل انجام وظیفه میکرد طبق روال اداری مدیران میامدند و میرفتند هیچکدام راننده مذکور را عوض نمیکردندیک روز از اقای راننده پرسیدم فلانی چجور مدیری بود گفت ایشان رفتند خداپشت وپناهشان باشه
جناب فقیهی چه خوب میشد ماهم از اخلاق پسندیده همان مرد محترم تبعیت کنیم از کسانی که برای خدمت بمردم پا پیش میگذارند بنیکی یاد کنیم احمدی نژاد چه خوب چه بد انتخاب همین مردم بود نقد عملکرد ایشان بعنوان بالا ترین مقام اجرایی کشور از اهم واجبات است بویژه برای روزنامه نگاران اما رعایت اخلاق از واجب اولاتراست
2-احمد نژاد فرزندخلف اصولگرایی و برامده از اموزشکده جناب هاشمی رفسنجانی است حاصل ناتوانی و کار شکنیهای دوران هشت ساله جناب خاتمی است گیرم در سال 88 اتفاقاتی افتاد ایا مقصر تمام وقایع تلخ ان روزها اقای اجمد نژاد است گمان نمیکنم هیچ عقل منصفی بپذیرد
نکنته دوم
روزنامه نگار باید ناظر بیطرف رویدادها و حوادث زمان خودش باشد میدانم خیلی سخت است و سخت تر از ان پرداخت هزینه این بیطرفیهاست اما چه میتوان کرد بقول قدیمیا خربزه خور باید پای لرزش بشینه
امید وارم شما در حد اعتدال رئیس جمهور منتخبتان باشید وایشان هم قدر این اعتدال و بیطرفی را بدانند خداوند همه روزنامه نگاران صالح و منعهد باخلاق را از گزند ناملایمات محفوذ بدارد
عاقبت بخیر باشید نویسند دهاتی باشد