arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۱۷۵۸۲
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۶ - ۰۳ تير ۱۳۹۲

بلومبرگ: به قول نتانیاهو باید از روحانی ترسید/ واقعاً چگونه باید با رئیس جمهور جدید ایران دست و پنجه نرم کنیم؟

برگزیده شدن روحانی به طور قطع چهره ی دولت ایران را در جهان بهبود می بخشد و این همان خطری است که به گفته ی نتیانیاهو باید از آن ترسید!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بلومبرگ نوشت: انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور جدید ایران ، باعث افزایش امید  برای حل بحران های داخلی و خارجی این کشور شده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ بلومبرگ در ادامه می نویسد: هنوز خیلی زود است که بدانیم پیروزی او نشانه چیست اما نتیجه غافلگیری و بهره برداری دقیق از حداقل فرصت هاست که باید مورد بررسی کارشناسان قرار گیرد.

روحانی به معنای دقیق کلمه اصلاح طلب نیست اما تا انجاکه می دانیم او منکر هولوکست هم نیست.

این روحانی تحصیلکرده ی در اسکاتلند به نظر می آید عملگرا باشد. رئیس جمهور منتخب ملت ایران پیروزی خود را مدیون حمایت دو رئیس جمهور میانه رو سابق است، البته بعلاوه رای دهندگانی که از انتخابات قهر کرده بودند.

هاشمی و خاتمی طی بیانیه هایی، قول های انتخاباتی خود را برای بهبود شرایط اقتصادی و آشتی با دنیا یاداوری کردند و خواستار شدند که به روحانی رای داده شود.

حقیقت این است که پیروزی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری دست ردی بر سینه ی اصولگرایان بود. آنها باختند و خود نیز به آن واقفند.

در ادامه ی این تحلیل بلومبرگ آمده است: برگزیده شدن روحانی به طور قطع چهره ی دولت ایران را در جهان بهبود می بخشد و این همان خطری است که به گفته ی نتیانیاهو باید از آن ترسید!

با حضور روحانی در کاخ ریاست جمهوری، امکان یکدست سازی مطالبات بین المللی برای تحریم های سخت تر یا اقدام نظامی علیه تاسیسات  هسته ای ایران دشوار تر خواهد شد.

به نوشته بلومبرگ، اقدام نظامی علیه ایران عمیقا گزینه ای ناپسند است اما نیاز است که تهدیدات به عنوان آخرین راه حل نگه داشته شود.

پنج بعلاوه یک باید خیلی سریع روشن سازد که آنها آماده ی گفتگوی فوری و تمایل به اعطای امتیار در مقابل هرگونه بهبود در موضع هسته ای ایران هستند.

زمان برای یک حل و فصل مسالمات آمیز این بحران رو به اتمام است. هنوز، هیچکس نیابد تظاهر کند که رسیدن روحانی وضعیت را تغییر داده است. انتخابات جرقه ی کوجکی از حوش بینی را به وجود اورده ، اما نه بیشتر!

نویسنده ی بلومبرگ در پایان می پرسد: واقعاً چگونه باید با رئیس جمهور جدید ایران دست و پنجه نرم کنیم؟

نظرات بینندگان