پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | Thursday, 04 March 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | Thursday, 04 March 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / برکناری سفیر فیلیپین به علت بدرفتاری با خدمتکار

ویدیو / برکناری سفیر فیلیپین به علت بدرفتاری با خدمتکار

ویدیو / سقوط مرگبار دانشجویان بولیوی از طبقه چهارم دانشگاه

ویدیو / سقوط مرگبار دانشجویان بولیوی از طبقه چهارم دانشگاه

تماشا کنید: ما محور عالم هستیم! / پیش فرض های ذهنی مخالفان FATF چیست؟

تماشا کنید: ما محور عالم هستیم! / پیش فرض های ذهنی مخالفان FATF چیست؟

ویدیو / وزیر بهداشت: بار و بندیل سفر نبندید؛ فکر سفر را هم نکنید

ویدیو / وزیر بهداشت: بار و بندیل سفر نبندید؛ فکر سفر را هم نکنید

ویدیو / حریرچی: برنامه‌ریزی جدی برای مسافرت نکنید

ویدیو / حریرچی: برنامه‌ریزی جدی برای مسافرت نکنید

ویدیو / ممنوعیت و محدودیت‌های سفرهای نوروزی در دوران کرونا /  وزیر گردشگری توضیح می دهد

ویدیو / ممنوعیت و محدودیت‌های سفرهای نوروزی در دوران کرونا / وزیر گردشگری توضیح می دهد

کد خبر: ۱۱۸۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۲ - ۰۴ تير ۱۳۹۲
صفحه نخست >> سیاست
پ

غلامحسین الهام ، از فاطمه رجبی سبقت گرفت و احمدی نژاد بر صورتش خاک نپاشید!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عصر ایران نوشت:

ابتدا این جملات بسیار نغز(!) را بخوانید:

- دولت احمدی نژاد فرهنگ مهدویت را از طریق سازمان ملل وارد ادبیات سیاسی جهانی کرد و باعث شد تا همه به جست‌وجوی امام و یافتن آن مهر روحانی و عدالت آسمانی بپردازند.
 
- متاسفانه و صدافسوس که کوته‌اندیشانی که منافع خود را گویی در غیبت امام می‌دانند، همه این باورها را به خرافه تعبیر کردند و وعده دولت عقل را دادند و بدین سان بود که دولت احمدی متهم به عقل‌گریزی شد و عدالت را مهم‌ترین نشانه عقل‌گریزی دولت خواندند.
 
- آنان که همه فهم شان از امام کاسه آبی است که پیش او نهند و گویی خود را ولی نعمت او می‌دانند و حدود باور و دل تنگ خود را معیار ارزیابی احمدی‌نژاد قرار دادند، همچنین در مورد آنان که تلاش‌های داخلی و جهانی او را در ترویج گفتمان مهدویت و فرهنگ انتظار به نهادن یک ظرف خالی در پیشگاه دولت توصیف کردند، باید گفت از کوزه همان تراود که در اوست.
 
- احمدی‌نژاد که امام را که نه در خواب که در بیداری و استقامت یافته است، می‌داند که عالم وابسته به وجود امام است و آنان که امامشان به کاسه آبشان نیاز دارد، گو در جهل و خرافه خود تا ابدالدهر بمانند.
 
- امام زمان احمدی‌نژاد، فرزند بلافصل امام حسن عسگری(ع) است کسی که وعده الهی به دست او محقق می‌شود، یعنی امام زمان (عج).

- احمدی‌نژاد که هوشمندترین و وفادارترین پیرو امام زمان (عج) بوده و نیابت او را پیروی کرده است، در رجعتی دیگر، همراه با امام عصر(عج) حکومتی مطلوب را پیگیری خواهد کرد.

آنچه خواندید ، آخرین افاضات غلامحسین الهام است ، همسر کسی که روزگاری در وصف احمدی نژاد " معجزه هزاره سوم" را نوشت و امروز ، او کوشیده است از فاطمه ی رجبی عقب نماند و احمدی نژاد را نه معجزه ای محصور در هزاره سوم ، که هوشمندترین پیرو امام زمان (عج) معرفی کند که روزگاری همراه او بازخواهد گشت و حکومتی دیگر را در پیش خواهد گرفت!

الهام این سخنان را در مراسم سالروز پیروزی احمدی نژاد در انتخابات سوم تیر 1384 که برای تجلیل از رئیس جمهور برگزار شده بود ، گفته است.

الهام

هر چند نه کسی به نام غلامحسین الهام در عرصه نظریه پردازی دینی ، جایگاهی دارد که سخنانش شایسته پاسخ باشد و نه آنچه گفته اساساً ارزش پاسخگویی دارد ولی از آنجا که اولاً او پا از گلیم وظایف قانونی خود درازتر کرده و به بنیادی ترین باور شیعی دست اندازی کرده و ثانیاً از جایگاه یک مقام مسوول در جمهوری اسلامی سخن گفته و ثالثاً برای ثبت در تاریخ و برای این که آیندگان نگویند کسی آمد و هر آنچه بافت ، بر ملت انداخت و هیچ کس اباطیل اش را پاسخ نگفت ، چند سطر زیر به رشته تحریر می آید تا الهام و امثال او نپندارند که به خاطر این که پستی در دولت دارند ، می توانند چشم ببندند و دهان باز کنند و هر آنچه خواستند بگویند و کسی هم متعرض شان نشو:

1 - کسی که تکلیف رجعت کنندگان با امام عصر (عج) را معلوم می کند و برایش مصداق مشخص می کند ، بدواً باید برای خود ارج و اعتباری فرابشری و متصل به ذات اقدس اله قائل باشد و سپس بر اساس آن مقام بسیار خاص عرفانی ، بتواند تشخیص دهد که فلانی رجعت می کند یا خیر!

آیا غلامحسین الهام ، از عرفای بزرگ تاریخ و از متصلین به وحی و معجزه و کرامت است و برای خود چنین مرتبتی را قائل است که چنین بی پروا می گوید احمدی نژاد با امام عصر(عج) رجعت می کند؟!

واقعاً توهم تا کجا؟ خدا را به شهادت می گیرم که کلمه "توهم" نیز برای وصف حال چنین افرادی قاصر است.

2 - الهام ، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور است ، نه معاون سرمایه انسانی امام زمان(عج) . نه الهام و نه هیچ کس دیگری حق ندارد دین و شریعت را این چنین حراج کند و اعتقادات مذهبی مردم را این گونه به بازی بگیرد.

شک نکنید ضربه ای که این گونه افراد به باورهای دینی مردم و مخصوصاً جوانان زده اند و می زنند را هیچ کس ، حتی میسیونرها نیز نزده اند و نمی توانند بزنند.
آیا جوان ما بعد از شنیدن این سخنان ، که بر زبان یک مقام رسمی در حکومت جمهوری اسلامی جاری می شود حق ندارد دچار این تردید شود که اگر احمدی نژاد با این همه خطا و خلاف گویی و اخلاق شکنی و قانون گریزی و دیگر مسائلی که می دانیم و می دانید ، در زمره بهترین یاران امام زمان (عج) است و چنان مرتبتی دارد که حتی بعد از مرگ نیز ، زنده می شود با امام عصر (عج) رجعت می کند ، دیگر چه باوری به غیبت و ظهور و رجعت و ...؟!

اگر آن روز که احمدی نژاد ، گستاخانه ، ادعای شرم آور رجعت هوگو چاوز را مطرح کرد و همه ، از مراجع تا مردم کوچه و بازار ، از این سخن به خشم آمدند ، مدعی العموم او را به خاطر وهن دین بازخواست قانونی می کرد ، امروز شاهد نبودیم که معاونش ، نفر دوم رجعت کنندگان را معرفی کند و مدعی شود که احمدی نژاد ، امام زمان را نه در خواب که در بیداری یافته است.

اگر آن روز که احمدی نژاد از هاله نورش در سازمان ملل سخن می گفت ، با او برخورد می شد که تو رئیس دولتی نه قدّیس، امروز او و چاوز در صف رجعت نبودند!

واقعاً توهین به مقدسات مردم تا کی؟!

3 - احمدی نژاد رجعت می کند و حکومتی دیگر را پی می گیرد! واقعاً از غلامحسین الهام باید پرسید که احمدی نژاد در این 8 سالی که بر مصدر قدرت بود ، چه گلی بر سر مردم ایران زد و چقدر رئیس جمهور شایسته ای برای یک کشور بود که حالا انتطار دارد در عصر ظهور نیز حکومت دیگری را پیگیری کند؟!

این سخن نابخردانه را فقط می توان این گونه توجیه کرد که در روزهای پایانی دولت احمدی نژاد ، به او دلداری می دهند که اگر عمر دولتت ، آفتاب لب بام است و اگر دست مشایی ات از ریاست جمهوری کوتاه ماند و نتوانستی در قدرت باقی باشی ، غصه نخور! در عصر ظهور ، رجعت می کنی و حکومت مطلوب را آنجا پیگیری می کنی. اصلاً تو را برای حکومت کردن ساخته اند!

4 - ساده انگارانه است که تصور شود با دو کلمه دعای فرج در سازمان ملل ، دنیا به دنبال امام عصر(عج) افتاده است: "... فرهنگ مهدویت را از طریق سازمان ملل وارد ادبیات سیاسی جهانی کرد و باعث شد تا همه به جست‌وجوی امام و یافتن آن مهر روحانی و عدالت آسمانی بپردازند."
اتفاقاً سیاست های احمدی نژاد باعث شده است بسیاری از مردم جهان و حتی مسلمانان ، به ایران نه به عنوان یک الگو که به عنوان یک عبرت بنگرند و این در حالی است که تا قبل از دوران احمدی نژاد ، ایران و ایرانی مسلمان ، ارج و قربی دیگر داشت.
تبلیغ فرهنگ مهدوی ، نه با ادعا و پنهان شدن در پشت اذکار مذهبی ، که با عمل صحیح میسر است که در دولت احمدی نژاد... بگذریم!
فقط غلامحسین الهام ، بخشی از آن «همه» که بعد از ابتکارات احمدی نژاد(!) در جست و جوی امام زمان هستند را نشان دهد.

ای کاش ، غیر مسلمانان ، امام زمان را از طریق فردی صالح تر از احمدی نژاد بشناسند.

5 - الهام ، در این سخنان ، نه تنها احمدی نژاد را به عرش اعلی رسانده و همسفره امام زمان (عج) کرده ، بلکه منتقدانش را به باد ناسزا گرفته که دل هایشان تنگ است و منافع شان را در غیبت امام عصر(عج) می دانند!
این واکنش ، از کسی مانند الهام ، اصلاً دور از انتظار نیست. کسی که نتواند جواب انتقادات پر شمار بر 8 سال ریاست جمهوری پرخطای احمدی نژاد را بدهد ، یا باید شجاعت اعتراف داشته باشد یا فضیلت سکوت را . الهام اما از این هر دو خالی است و از این روست که دیگران را به بدترین اتهامات می نوازد که منافع شان در غیبت امام زمان (عج) است و خودشان در جهل و خرافه اند و ... و این ، جدیدترین ورژن اتهام زنی های دولتی در روزهای پایان دولت است.

6 - جناب الهام ، چنان می گوید " امام زمان احمدی‌نژاد، فرزند بلافصل امام حسن عسگری(ع) است کسی که وعده الهی به دست او محقق می‌شود، یعنی امام زمان (عج)." که گویا امام زمان (عج) سایرین فرد دیگری جز فرزند بلافصل امام حسن عسگری(ع) است.
واقعاً این ها در چه فضایی سیر می کنند؟

7 - اگر احمدی نژاد ، بر اساس سیره نبوی(ص) و علوی(ع) و مهدوی(عج) حکومت می کرد ، نه تنها نباید از سخنان الهام خرسند می شد ، باید به دستور بزرگان دین ، بر صورت او خاک می پاشید که فرموده اند: بر صورت متملقان خاک بپاشید.

اما دریغ که به جای خاک پاشیدن بر صورت چاپلوسان ، به آنها مقام و منزلت هم می دهند و مگر جز این است که آن یکی ، حکایت مرد سوری را بازگفت که "اگر قرار بود بعد از حضرت محمد(ص) ، پیامبری بیاید ، آن پیامبر کسی جز احمدی نژاد نبود" و مدتی بعد از روایت این حکایت ، حکمی از احمدی نژاد گرفت که او را به یکی از مهم ترین ارکان دولت می گمارد؟!

8 - اگر احمدی نژاد از شنیدن تعریف و تمجید خوشحال می شود و اگر الهام و امثال او هم دوست دارند رئیس شان را شاد و خوشحال کنند ، اشکالی ندارد، بروند در خلوت خودشان و هر چه خواستند قربان صدقه یکدیگر بروند و برای همدیگر نوشابه باز کنند ولی دین و باورهای مردم را به بازی نگیرند و این قدر مردم آزاری نکنند.

بعد از تحریر:
خدایا! 12 مرداد 92 را زودتر برسان!
لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: کرونا در روزهای شلوغ پایان سال

تصاویر: کرونا در روزهای شلوغ پایان سال

۲/۴
تصاویر: بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز در وضعیت قرمز کرونا

تصاویر: بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز در وضعیت قرمز کرونا

۳/۴
تصاویر: پرسه در خیابان - ۴۵

تصاویر: پرسه در خیابان - ۴۵

۴/۴
تصاویر: مصاحبه اعضای هیأت دولت با خبرنگاران

تصاویر: مصاحبه اعضای هیأت دولت با خبرنگاران

ببینید!

ویدیو / فوران خاکسترهای آتشفشان در اندونزی

تماشا کنید: بازیگرانِ بد / بازی پشت پرده تروئیکای اروپایی در قبال برجام؛ چرا مذاکرات دو جانبه ایران و آمریکا راه حل عبور از بحران است؟

ویدیو / بهترین و بدترین خاطرات زلاتکو کرانچار در ایران

تماشا کنید: شورش جوانان اصولگرا / آیا نسل جدید اصولگرایان بازی بزرگان جریان شان را در ۱۴۰۰ بهم می‌زنند؟

ویدیو / ماجرای تیراندازی پلیس البرز به پای یک فرد قمه به دست در کرج

ویدیو / فیلم منتشر شده توسط سنتکام درباره حمله موشکی ایران به عین‌الاسد

تماشا کنید: تاخیر کشنده / کاهش محسوس مرگ و میر در دنیا با کلید خوردن واکسیناسیون؛ ایران همچنان در انتظار پیک چهارم کرونا!

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

سود همه صاحبان سهام عدالت از طریق سجام واریز می‌شود

سرنوشت نامعلوم یک نیروی سپاه پس از حمله تروریستی جیش الظلم

آیا بایدن به خاطر این سناتور است که تاکنون به برجام بازنگشته است؟

المیادین: یک آمریکایی در حمله راکتی به عین الاسد کشته شد

حمله موشکی جدید به پایگاه عین‌الاسد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

ارزش سهام عدالت، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

ایسنا: مرتضی بانک از سمتش استعفا داد

ساسی مانکن، سمیه نرو و باقی ماجرا

پرداخت وام ۱۵۰ میلیونی به خانوارهای دهک ۱ تا ۳

ابطال گواهی فوت ۹ خدمه سانچی

علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند / تفاهم دولتمردان ما با آژانس خلاف قانون است؛ شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم

بایدن: پیام حمله هوایی برای ایران این بود که اعمال‌تان بی پاسخ نخواهد ماند

خطوط قرمز بایدن درباره ایران کدام است؟ / چرا واکنش بایدن به حمله اربیل، به کلی متفاوت از ترامپ بود؟

نشانه هایی که می گویند بایدن «شیفته» ایران است و در حال دوری از عربستان!

ورود سامانه جوی جدید و ۳ روز بارش در کشور/ وزش باد با سرعت ۱۱۰ کیلومتر و هشدار به ۵ استان

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
گوشی گلکسی 《نوت ۱۰ لایت》 به روزرسانی شد

گوشی گلکسی 《نوت ۱۰ لایت》 به روزرسانی شد

سامسونگ در حال کار روی ساعت هوشمند Wear OS است

سامسونگ در حال کار روی ساعت هوشمند Wear OS است

بازگشایی همه فروشگاه‌های اپل در ایالات متحده پس از ۱ سال

بازگشایی همه فروشگاه‌های اپل در ایالات متحده پس از ۱ سال

پیشگیری از نارسایی قلبی با یک فنجان قهوه

پیشگیری از نارسایی قلبی با یک فنجان قهوه

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: کرونا در روزهای شلوغ پایان سال

تصاویر: بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز در وضعیت قرمز کرونا

تصاویر: پرسه در خیابان - ۴۵

تصاویر: مصاحبه اعضای هیأت دولت با خبرنگاران

یادداشت‌های محمدعلی فروغی، پنج‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۲۹۸؛ می‌ترسم روابط ما و ایران به کلی قطع شود

معاون دبیرکل حزب‌الله: اسرائیل اگر به لبنان حمله کند، کاری می‌کنیم ستارگان شب را در روز روشن ببینند

خاطرات آیت‌الله هاشمی؛ ۱۳ اسفند ۱۳۷۶: گزارش بازدید از دانشگاه ظهران و شرکت آرامکو / امیر بحرین گفت تلاش می‌کند رابطه ایران با شورای همکاری خلیج فارس را اصلاح کند

سخنگوی وزارت خارجه: حملات عراق مشکوک است

ویدیو / برکناری سفیر فیلیپین به علت بدرفتاری با خدمتکار

سخنگوی وزارت خارجه: حملات عراق مشکوک است

درگاه‌های ارائه‌دهنده رمزارز مسدود می‌شود

سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا باید ابتدا به برجام برگردد بعد سر میز مذاکره بنشیند/ دیپلماسی بهترین راهکار موجود است و ما در قبال هر اقدامی، تحرک مناسب خواهیم داشت

مصوبه مجلس: وزارت ارتباطات مکلف به اجرای شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال ۱۴۰۰ است

طرح سناتورهای آمریکایی برای سلب اختیارات جنگی از بایدن

حکم انحلال جمعیت امام علی صادر شد

جهانگیری: وقتی تلاش کردیم مانع از فروپاشی اقتصاد کشور شویم برخی انتقادهای ناروایی مطرح کردند / در زمان لازم درباره نوسانات ارز صحبت خواهم کرد / بایدن فهمیده مجبور است در برابر ما با زبان احترام و منطق سخن بگویند تا نتیجه بگیرد

نخستین شکست بایدن از سنا / گزینه پیشنهادی برای اداره بودجه فدرال آمریکا رای نیاورد

رهبر معظم انقلاب درگذشت قاضی شیخ احمد الزین را تسلیت گفتند

پنتاگون: هیچ‌یک از نظامیان آمریکایی در حمله راکتی به پایگاه عین الاسد آسیب ندیده‌اند / تنها یک پیمانکار بر اثر سکته قلبی جان باخته

عراقچی: اقدام سه کشور اروپایی برای ارایه پیش نویس قطعنامه، حرکت اشتباهی است / انتظار داریم آنها از فرصت باقیمانده برای دیپلماسی بهره برداری سازنده کنند نه موجب تخریب بیشتر فضای موجود شوند

نامه ۳۲ نهاد آمریکایی به بایدن: هر چه سریعتر به برجام بازگردید

راهکارهای کاهش تنش میان تهران و ریاض به روایت موسویان

پيروزى ديگر حقوقى ايران بر آمريكا / محکومیت ۳۷ میلیون دلاری واشنگتن در دیوان داوری لاهه

صدر: درخواست بازگشت لوایح FATF به مجلس به لحاظ حقوقی کاملا خلاف است / تصمیم مجمع تشخیص فوق تصمیم مجلس و شورای نگهبان است

رویترز: مقامات آمریکایی و انصارالله در عمان دیدار کردند / مذاکرات یمن با عربستان سعودی نزدیک است؟

الکاظمی: بمباران عین الاسد قابل توجیه نیست / به گفتگوها برای خروج نیروهای بیگانه ادامه می دهیم

توافق «پشت پرده» اسرائیل و آمریکا در مورد ایران؟

وزیر بهداشت: کرونای انگلیسی شدیدا کشنده است؛ بیمار در ۴۸ ساعت بسیار بدحال می‌شود

سرنوشت نامعلوم یک نیروی سپاه پس از حمله تروریستی جیش الظلم

خطیب زاده: مواضع ایران از ابتدای جنگ یمن مشخص بوده / ادعای مقامات آمریکایی برای برقراری صلح از حد حرف تجاوز نکرده

روحانی: اگر FATF بد است چرا همه ی شرق مثل روسیه و چین در آن حضور دارند؟ / کشورهای دوست‌مان می‌گویند اگر به FATF ملحق نشویم، ارتباطات بانکی ما قطع می‌شود / FATF با زندگی و جیب تک تک مردم ارتباط دارد؛ اگر اجرا نشود باید به مردم توضیح دهید

ارزش سهام عدالت، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

قیمت سکه پارسیان، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

ویدیو / وزیر بهداشت: بار و بندیل سفر نبندید؛ فکر سفر را هم نکنید

نخعی، نماینده مجلس: تعداد کشته‌های حادثه سراوان ۴ یا ۵ نفر است / خیلی از کشته‌ها یا همه آنها در محل حادثه کشته نشدند؛ مجروح شدند و به‌دلیل کمبود امکانات در مسیر انتقال به مرکز درمانی جان باختند

محسن رضایی: بحث موضع چین و روسیه درباره FATF را فقط ظریف و همتی طرح کردند / عده ای از مخالفان پیوستن به FATF گفتند چنین چیزی نیست

نیکزاد: پذیرش FATF به معنای لو دادن راه دور زدن تحریم‌هاست / مجلس مخالف تصویب لوایح FATF است؛ باید مثل ماجرای قانون برجامی اقدام کنیم

ایسنا: مرتضی بانک از سمتش استعفا داد

آرشیو
وبگردی

محبوب ترین فوتبالیست ایرانی در اینستاگرام کیست؟/عکس

قتل دوست صمیمی در یک لحظه عصبانیت/ پاسور بازی می کردیم،شاهرخ تقلب کرد و من با چاقو به او حمله کردم

تغییر چهره مجری ممنوع التصویر+ عکس

الهام پاوه نژاد و بچه هایش در خیابان‌+ عکس

پست عجیب مجری جنجالی +عکس

ماشین لاکچری مجری مشهور صدا و سیما + عکس

تجاوز به نیلوفر در برج جردن تهران! / سرایدار با التماس زنانه کاری نداشت!

عکس های خصوصی زن تبریزی به دست شوهرش رسید

پسر ساسی مانکن اجازه ندارد آهنگ‌های پدرش را گوش کند!

چُرت آل پاچینو در گلدن گلوب سوژه شد

استوری شادمهر در حمایت از علی کریمی

محمود بصیری: به احمدی نژاد نگفتم به خاطر او بیکار شدم

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۱۱۸۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۲ - ۰۴ تير ۱۳۹۲
صفحه نخست >> سیاست
پ

غلامحسین الهام ، از فاطمه رجبی سبقت گرفت و احمدی نژاد بر صورتش خاک نپاشید!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عصر ایران نوشت:

ابتدا این جملات بسیار نغز(!) را بخوانید:

- دولت احمدی نژاد فرهنگ مهدویت را از طریق سازمان ملل وارد ادبیات سیاسی جهانی کرد و باعث شد تا همه به جست‌وجوی امام و یافتن آن مهر روحانی و عدالت آسمانی بپردازند.
 
- متاسفانه و صدافسوس که کوته‌اندیشانی که منافع خود را گویی در غیبت امام می‌دانند، همه این باورها را به خرافه تعبیر کردند و وعده دولت عقل را دادند و بدین سان بود که دولت احمدی متهم به عقل‌گریزی شد و عدالت را مهم‌ترین نشانه عقل‌گریزی دولت خواندند.
 
- آنان که همه فهم شان از امام کاسه آبی است که پیش او نهند و گویی خود را ولی نعمت او می‌دانند و حدود باور و دل تنگ خود را معیار ارزیابی احمدی‌نژاد قرار دادند، همچنین در مورد آنان که تلاش‌های داخلی و جهانی او را در ترویج گفتمان مهدویت و فرهنگ انتظار به نهادن یک ظرف خالی در پیشگاه دولت توصیف کردند، باید گفت از کوزه همان تراود که در اوست.
 
- احمدی‌نژاد که امام را که نه در خواب که در بیداری و استقامت یافته است، می‌داند که عالم وابسته به وجود امام است و آنان که امامشان به کاسه آبشان نیاز دارد، گو در جهل و خرافه خود تا ابدالدهر بمانند.
 
- امام زمان احمدی‌نژاد، فرزند بلافصل امام حسن عسگری(ع) است کسی که وعده الهی به دست او محقق می‌شود، یعنی امام زمان (عج).

- احمدی‌نژاد که هوشمندترین و وفادارترین پیرو امام زمان (عج) بوده و نیابت او را پیروی کرده است، در رجعتی دیگر، همراه با امام عصر(عج) حکومتی مطلوب را پیگیری خواهد کرد.

آنچه خواندید ، آخرین افاضات غلامحسین الهام است ، همسر کسی که روزگاری در وصف احمدی نژاد " معجزه هزاره سوم" را نوشت و امروز ، او کوشیده است از فاطمه ی رجبی عقب نماند و احمدی نژاد را نه معجزه ای محصور در هزاره سوم ، که هوشمندترین پیرو امام زمان (عج) معرفی کند که روزگاری همراه او بازخواهد گشت و حکومتی دیگر را در پیش خواهد گرفت!

الهام این سخنان را در مراسم سالروز پیروزی احمدی نژاد در انتخابات سوم تیر 1384 که برای تجلیل از رئیس جمهور برگزار شده بود ، گفته است.

الهام

هر چند نه کسی به نام غلامحسین الهام در عرصه نظریه پردازی دینی ، جایگاهی دارد که سخنانش شایسته پاسخ باشد و نه آنچه گفته اساساً ارزش پاسخگویی دارد ولی از آنجا که اولاً او پا از گلیم وظایف قانونی خود درازتر کرده و به بنیادی ترین باور شیعی دست اندازی کرده و ثانیاً از جایگاه یک مقام مسوول در جمهوری اسلامی سخن گفته و ثالثاً برای ثبت در تاریخ و برای این که آیندگان نگویند کسی آمد و هر آنچه بافت ، بر ملت انداخت و هیچ کس اباطیل اش را پاسخ نگفت ، چند سطر زیر به رشته تحریر می آید تا الهام و امثال او نپندارند که به خاطر این که پستی در دولت دارند ، می توانند چشم ببندند و دهان باز کنند و هر آنچه خواستند بگویند و کسی هم متعرض شان نشو:

1 - کسی که تکلیف رجعت کنندگان با امام عصر (عج) را معلوم می کند و برایش مصداق مشخص می کند ، بدواً باید برای خود ارج و اعتباری فرابشری و متصل به ذات اقدس اله قائل باشد و سپس بر اساس آن مقام بسیار خاص عرفانی ، بتواند تشخیص دهد که فلانی رجعت می کند یا خیر!

آیا غلامحسین الهام ، از عرفای بزرگ تاریخ و از متصلین به وحی و معجزه و کرامت است و برای خود چنین مرتبتی را قائل است که چنین بی پروا می گوید احمدی نژاد با امام عصر(عج) رجعت می کند؟!

واقعاً توهم تا کجا؟ خدا را به شهادت می گیرم که کلمه "توهم" نیز برای وصف حال چنین افرادی قاصر است.

2 - الهام ، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور است ، نه معاون سرمایه انسانی امام زمان(عج) . نه الهام و نه هیچ کس دیگری حق ندارد دین و شریعت را این چنین حراج کند و اعتقادات مذهبی مردم را این گونه به بازی بگیرد.

شک نکنید ضربه ای که این گونه افراد به باورهای دینی مردم و مخصوصاً جوانان زده اند و می زنند را هیچ کس ، حتی میسیونرها نیز نزده اند و نمی توانند بزنند.
آیا جوان ما بعد از شنیدن این سخنان ، که بر زبان یک مقام رسمی در حکومت جمهوری اسلامی جاری می شود حق ندارد دچار این تردید شود که اگر احمدی نژاد با این همه خطا و خلاف گویی و اخلاق شکنی و قانون گریزی و دیگر مسائلی که می دانیم و می دانید ، در زمره بهترین یاران امام زمان (عج) است و چنان مرتبتی دارد که حتی بعد از مرگ نیز ، زنده می شود با امام عصر (عج) رجعت می کند ، دیگر چه باوری به غیبت و ظهور و رجعت و ...؟!

اگر آن روز که احمدی نژاد ، گستاخانه ، ادعای شرم آور رجعت هوگو چاوز را مطرح کرد و همه ، از مراجع تا مردم کوچه و بازار ، از این سخن به خشم آمدند ، مدعی العموم او را به خاطر وهن دین بازخواست قانونی می کرد ، امروز شاهد نبودیم که معاونش ، نفر دوم رجعت کنندگان را معرفی کند و مدعی شود که احمدی نژاد ، امام زمان را نه در خواب که در بیداری یافته است.

اگر آن روز که احمدی نژاد از هاله نورش در سازمان ملل سخن می گفت ، با او برخورد می شد که تو رئیس دولتی نه قدّیس، امروز او و چاوز در صف رجعت نبودند!

واقعاً توهین به مقدسات مردم تا کی؟!

3 - احمدی نژاد رجعت می کند و حکومتی دیگر را پی می گیرد! واقعاً از غلامحسین الهام باید پرسید که احمدی نژاد در این 8 سالی که بر مصدر قدرت بود ، چه گلی بر سر مردم ایران زد و چقدر رئیس جمهور شایسته ای برای یک کشور بود که حالا انتطار دارد در عصر ظهور نیز حکومت دیگری را پیگیری کند؟!

این سخن نابخردانه را فقط می توان این گونه توجیه کرد که در روزهای پایانی دولت احمدی نژاد ، به او دلداری می دهند که اگر عمر دولتت ، آفتاب لب بام است و اگر دست مشایی ات از ریاست جمهوری کوتاه ماند و نتوانستی در قدرت باقی باشی ، غصه نخور! در عصر ظهور ، رجعت می کنی و حکومت مطلوب را آنجا پیگیری می کنی. اصلاً تو را برای حکومت کردن ساخته اند!

4 - ساده انگارانه است که تصور شود با دو کلمه دعای فرج در سازمان ملل ، دنیا به دنبال امام عصر(عج) افتاده است: "... فرهنگ مهدویت را از طریق سازمان ملل وارد ادبیات سیاسی جهانی کرد و باعث شد تا همه به جست‌وجوی امام و یافتن آن مهر روحانی و عدالت آسمانی بپردازند."
اتفاقاً سیاست های احمدی نژاد باعث شده است بسیاری از مردم جهان و حتی مسلمانان ، به ایران نه به عنوان یک الگو که به عنوان یک عبرت بنگرند و این در حالی است که تا قبل از دوران احمدی نژاد ، ایران و ایرانی مسلمان ، ارج و قربی دیگر داشت.
تبلیغ فرهنگ مهدوی ، نه با ادعا و پنهان شدن در پشت اذکار مذهبی ، که با عمل صحیح میسر است که در دولت احمدی نژاد... بگذریم!
فقط غلامحسین الهام ، بخشی از آن «همه» که بعد از ابتکارات احمدی نژاد(!) در جست و جوی امام زمان هستند را نشان دهد.

ای کاش ، غیر مسلمانان ، امام زمان را از طریق فردی صالح تر از احمدی نژاد بشناسند.

5 - الهام ، در این سخنان ، نه تنها احمدی نژاد را به عرش اعلی رسانده و همسفره امام زمان (عج) کرده ، بلکه منتقدانش را به باد ناسزا گرفته که دل هایشان تنگ است و منافع شان را در غیبت امام عصر(عج) می دانند!
این واکنش ، از کسی مانند الهام ، اصلاً دور از انتظار نیست. کسی که نتواند جواب انتقادات پر شمار بر 8 سال ریاست جمهوری پرخطای احمدی نژاد را بدهد ، یا باید شجاعت اعتراف داشته باشد یا فضیلت سکوت را . الهام اما از این هر دو خالی است و از این روست که دیگران را به بدترین اتهامات می نوازد که منافع شان در غیبت امام زمان (عج) است و خودشان در جهل و خرافه اند و ... و این ، جدیدترین ورژن اتهام زنی های دولتی در روزهای پایان دولت است.

6 - جناب الهام ، چنان می گوید " امام زمان احمدی‌نژاد، فرزند بلافصل امام حسن عسگری(ع) است کسی که وعده الهی به دست او محقق می‌شود، یعنی امام زمان (عج)." که گویا امام زمان (عج) سایرین فرد دیگری جز فرزند بلافصل امام حسن عسگری(ع) است.
واقعاً این ها در چه فضایی سیر می کنند؟

7 - اگر احمدی نژاد ، بر اساس سیره نبوی(ص) و علوی(ع) و مهدوی(عج) حکومت می کرد ، نه تنها نباید از سخنان الهام خرسند می شد ، باید به دستور بزرگان دین ، بر صورت او خاک می پاشید که فرموده اند: بر صورت متملقان خاک بپاشید.

اما دریغ که به جای خاک پاشیدن بر صورت چاپلوسان ، به آنها مقام و منزلت هم می دهند و مگر جز این است که آن یکی ، حکایت مرد سوری را بازگفت که "اگر قرار بود بعد از حضرت محمد(ص) ، پیامبری بیاید ، آن پیامبر کسی جز احمدی نژاد نبود" و مدتی بعد از روایت این حکایت ، حکمی از احمدی نژاد گرفت که او را به یکی از مهم ترین ارکان دولت می گمارد؟!

8 - اگر احمدی نژاد از شنیدن تعریف و تمجید خوشحال می شود و اگر الهام و امثال او هم دوست دارند رئیس شان را شاد و خوشحال کنند ، اشکالی ندارد، بروند در خلوت خودشان و هر چه خواستند قربان صدقه یکدیگر بروند و برای همدیگر نوشابه باز کنند ولی دین و باورهای مردم را به بازی نگیرند و این قدر مردم آزاری نکنند.

بعد از تحریر:
خدایا! 12 مرداد 92 را زودتر برسان!
قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"