پنجشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ | Thursday, 19 May 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ | Thursday, 19 May 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / طوفان شن برج خلیفه را در برگرفت

ویدیو / طوفان شن برج خلیفه را در برگرفت

ویدیو / سخنرانی زلنسکی در جشنواره کن؛ دیکتاتورها در حال مرگ هستند ما باید پیروز شویم

ویدیو / سخنرانی زلنسکی در جشنواره کن؛ دیکتاتورها در حال مرگ هستند ما باید پیروز شویم

ویدیو / جلوگیری طالبان از ورود دختران روسری رنگی به دانشگاه!

ویدیو / جلوگیری طالبان از ورود دختران روسری رنگی به دانشگاه!

ویدیو / گردوخاک چه بر سر بغداد آورده؟

ویدیو / گردوخاک چه بر سر بغداد آورده؟

ویدیو / تصویری از محل حادثه گروگانگیری امروز در شهر ایلام

ویدیو / تصویری از محل حادثه گروگانگیری امروز در شهر ایلام

ویدیو / کسانی که طلاق گرفته‌اند یا ازدواج کرده‌اند و می‌خواهند یارانه خود را از همسر سابق یا پدر و مادر خود جدا کنند چه باید بکنند؟

ویدیو / کسانی که طلاق گرفته‌اند یا ازدواج کرده‌اند و می‌خواهند یارانه خود را از همسر سابق یا پدر و مادر خود جدا کنند چه باید بکنند؟

کد خبر: ۱۱۸۷۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۲
صفحه نخست >> سیاست
پ

روحانی: شادی حق مردم است، نباید سخت بگیریم/ هیچ‌کس در ایران فراتر از قانون نیست/ حق تحقیر هیچ کشوری را نداریم/ حکومت مشروع از آزادی رسانه نمی ترسد

رئیس‌جمهور منتخب ملت ایران با بیان اینکه اعیاد مذهبی،‌ماه شعبان، میلاد ولی‌الله‌العظم(عج)، پیروزی سیاسی مردم در انتخابات، پیروزی‌های ورزشی از فوتبال گرفته تا والیبال با یکدیگر برای شادی مردم توأم شد، گفت: از رسانه ملی و نیروی انتظامی که آستانه تحمل را بالا برد، تشکر می‌کنم و می‌خواهم که در ترویج گفتمان اعتدال اقدام کند. چرا که شادی و نشاط حق مردم است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور منتخب در همایش افق رسانه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر، از سالار شهدای حزب جمهوری اسلامی به عنوان نمونه اعتدال یاد کرد.

وی افزود: آنها که در کنار شهید بهشتی بودند و با او مراوده داشتند و از او بهره بردند، به خوبی تصدیق می‌کنند که شهید بهشتی نمونه وقار، صبر، بردباری، عقلانیت و اعتدال و اخلاق بود.بخش های مهم سخنان رییس جمهور منتخب از این قرار است:

- پیام انتخابات روشن است : صلح ، آشتی ، وحدت و انسجام ملی و نفی خود سری بود و نیز دوری از خشونت و افراط و شفافیت و قانون گرایی.

- رای اکثریت مردم مبنای حرکت دولت آینده خواهد بود. دولت پاسدار حقوق همه افراد ملت است . دولت موظف است همه مردم را در اجرای قانون برابر ببیند اما راهی که دولت برمی گزیند بر پایه رای اکثریت است که همانا اعتدال است. طیف وسیعی که از باورها و اعتقادات آغاز می شود و هنجارها را  هم در برمی گیرد.

- مردم همواره از افراط و تفریط رنج برده اند و در این انتخابات به همه گفتند : اخلاق ، اعتدال و قانون و هیچ کس در این کشور فراتر از قانون نیست . بدون استثنا همه ذیل قانون تعریف می شوند.
 
- اعتدال در اقتصاد نیز باید نمود داشته باشد. اعتدال در پی اقتصادی آزاد و مردمی و عادلانه است و دولت در این اقتصاد حمایت و نظارت می کند.

- فرهنگ از آن اهل فرهنگ است. فرهنگ در کنار زندگی مردم است و باید به مردم اعتماد کرد.قرآن تصریح می کند: ما  باید تذکر دهنده و یادآوری کننده باشیم .

 -  شادی حق مردم است و نباید بر مردم و خصوصا جوانان سخت گرفت.مردم ما خودشان اخلاق مدارند و نیروی انتظامی باید جوانان را دختر و پسر خود بداند. تذکر مردم قابل قبول است اما تحقیر مردم قابل قبول نیست.

- از صدا و سیما می خواهم گفتمان اعتدال را ترویج کند.اعتدال در سیاست خارجی نه تسلیم است نه ستیز . نه انفعال نه تقابل. اعتدال تعامل موثر و سازنده با جهان است . در صحنه سیاست خارجی ما با یک شرایط ویزه مواجهیم. جهان دوران گذار وانتقالی را طی می کند . ساختار دو قطبی در دهه اخر قرن بیستم پایان پذیرفت اما هنوز نظام جایگزین استقرار نیافته و همه در حال چانه زنی اند.

-  ایران می توان در این فرصت نقش تاریخی خود را ایفا کند.

- جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین قدرت منطقه ای در شرایط گذار تاریخی قدرت باید بتواند نقش خود را ایفا کند و برای این کار ما نیاز به اعتدال داریم.

- موفقیت هایی یا عدم موفقیت هایی در سال های گذشته بوده. آنها را سر جای خود می توانیم بررسی کنیم. امروز باید به فکر فردای کشور باشیم. کشور ما شرایط خاص و ویژه ای دارد باید از این شرایط عبور کنیم. دشمن خواسته است ایران را در صحنه جهانی با چهره امنیتی معرفی کند ما باید نقشه دشمن را بشکنیم. ما نیاز به تدبیر داریم. ما نیاز به قدم های مطمئن و اساسی داریم.

- در گفتمان اعتدال، واقعیت بینی یک اصل است البته براساس ارزش های ایران. / کدام کشور می تواند در یکی دو هفته صحنه اجتماعی را برگرداند. زمینه سیاسی فرهنگی را آماده کند تا 73 درصد مردم سر صندوق ها بیایند. آن چند درصدی هم که نیامدند به هر دلیلی، پشیمان هستند/ خیلی کار بزرگی شده است.

- تعامل و گفتگو با دیگران از جایگاه برابر با توجه به احترام و منافع متقابل ، تعامل با دیگران با توجه به تنش زدایی متقابل و بالاخره تعامل برای ایجاد اعتماد و اعتمادسازی متقابل. این کار انجام خواهد شد.

- در دوره انتقالی ، تلاش ما این است که این دوره به بهترین وجه سپری شود. گزارش هایی از سوی وزیران کابینه دریافت می کنم. گروه های کاری ایجاد شده اند. در برخی زمینه ها، نیاز به هماهنگی بیشتری وجود دارد. دولت آینده به وعده هایی که داده وفادار خواهد ماند. قدم به قدم مشکلات را باهم پشت سر خواهیم گذاشت. البته مشکل انباشته نیاز به زمان لازم دارد. توقع مردم در چارچوب امکانات دولت و کشور خواهد بود.

- کابینه آینده ، فراجناحی و براساس شایسته سالاری خواهد بود. با توجه به اینکه این دولت وامدار هیچ حزب و جناحی نیست. شایسته ترین افراد از هر جناح و حزبی انتخاب خواهد شد. از همه مردم و کارشناسان و مدیران و کارکنان در تمامی دستگاه ها  دعوت می کنم خود را برای خدمت در دولت آینده آماده کنند.

- آنچه در دوران تبلیغات گفتم، بخشی از مشکلات بود. علی رغم همه مشکلات، به آینده امیدوارم. اطمینان دارم ما خواهیم توانست از مشکلات عبور کنیم و آینده ای بهتری برای مردم به وجود بیاوریم.

- از صداوسیما که در غیبت احزاب قدرتمند و فعال ناچار است یک تنه بار انتقال مطالبات دو طرفه را بر دوش بکشد من می خواهم که همه تلاش ها برای دولت آینده و مردم با توجه به حفظ استقلال رسانه ملی و افزایش اعتبار و اثر بخشی صداوسیما کمک برای پیشبرد برنامه های دولت در راستای بهبود زندگی مردم و تحقق مطالبات به حق مردم صداوسیما انجام وظیفه کند.

- از صداوسیما می خواهم که گفتمان اعتدال را در ابعاد مختلف برای مردم با حضور صاحبنظران بیشتر تبیین و تفسیر کند.

- گمانه زنی هایی درباره وزیران کابینه آینده مطرح می شود ولی صرفا گمانه زنی است.

- تصور نادرست این است که فرض کنیم رسانه صرفا یک تریبون است. تکرار مونولوگ بی تاثیر نیست اما دوران مونولوگ رسانه ای سپری شده است. در رسانه باید با مخاطب رابطه دو سویه برقرار شود. هم نور آگاهی تابانده شود و هم آیینه ای باشد که واقعیت ها را منعکس کند.

- باید مضمون پیام رسانه سطح آگاهی مردم را افزایش دهد. سطحی نگری و قشری گری یکی از مشکلاتی است که جامعه ما با آن روبه رو است. رسانه باید از معیار دوگانه خودداری کند. اگر ظلم بد است برای همه بد است. فرقی بین مرکز کشور و دورترین روستا وجود ندارد. فرقی بین اقوام جامعه وجود ندارد. اگر تعدی و افترا بد است برای همه بد است. افترای خوب و بد نداریم. این اندیشه بدی است کهدر برابر دیگران می توانیم هر کار بکنیم؛ می توانیم هتاکی کنیم. هیچ کشوری و هیچ ملتی را هم حق نداریم تحقیر کنیم. در برابر کشورهای دیگر نه سر فرود می آوریم و نه تحقیر می کنیم.

- ظلم، ظلم است. نمی توانیم بگوییم در کشور دشمن، ظلم بد است اما در کشور دوست، ظلم خوب است یا کمتر ظلم است. این همان موضوعی است که غرب را به آن متهم می کنیم.

- فکر نکنیم شاخص اعتماد به یک رسانه، تعداد مخاطبان آن است. خبر و تحلیل را از رسانه های دیگر هم می گیرد. سبد رسانه ای امروز مردم، تک رسانه ای نیست. بنابراین واقعیت نمایی، صداقت رسانی و مزیت رسانه ای در فرم و محتوا و به هنگام ارائه کردن، می تواند امتیاز رسانه های خودمان باشد.

- سلیقه صداوسیما باید برایند سلیقه مردم باشد. ما کشور کثیرالمله نداریم بلکه یک ملت داریم اما خرده فرهنگ داریم و آداب و رسوم متنوعی داریم. ما در باغی هستیم با گل های متنوع. صداوسیما باید به گونه ای عمل کند که هر شهروند ایرانی می تواند سهم خود را از صداوسیما داشته باشد. اولویت فعلی در صداوسیما بازآفرینی و تثبت اعتماد مردم به رسانه های داخلی است.  تلاش برای پر کردن شکاف های ارزشی، اندیشه ای، رفتاری میان اقشار جامعه، جامعه و حکومت، شکاف میان نسلی.

- حکومتی که ریشه در رای مردم دارد و از رای مردم مشروعیت دارد نه تنها از آزادی رسانه ها نمی هراسد بلکه از آزادی قانونمند بهره می برد.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

ماجرای فوت مادران باردار در ازنا/ توضیحات پزشکی قانونی

ماجرای فوت مادران باردار در ازنا/ توضیحات پزشکی قانونی

قتل برای سرقت موبایلی که 20 هزار تومان فروخته شد

قتل برای سرقت موبایلی که 20 هزار تومان فروخته شد

علت طلاق مهتاب کرامتی لو رفت

علت طلاق مهتاب کرامتی لو رفت

طارمی موثرترین بازیکن لیگ پرتغال شد

طارمی موثرترین بازیکن لیگ پرتغال شد

ادعای عجیب دانشمندان؛ اندام‌های مرده انسان زنده می‌شوند

ادعای عجیب دانشمندان؛ اندام‌های مرده انسان زنده می‌شوند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: گروگانگیری در ایلام

تصاویر: گروگانگیری در ایلام

۲/۴
تصاویر: غسل تعمید کودکان مندایی در اهواز

تصاویر: غسل تعمید کودکان مندایی در اهواز

۳/۴
تصاویر: کنکور کارشناسی ارشد - دانشگاه امیرکبیر

تصاویر: کنکور کارشناسی ارشد - دانشگاه امیرکبیر

۴/۴
تصاویر: حضور اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران

تصاویر: حضور اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران

رپورتاژ / تریبون 2
ببینید!

ویدیو / گریه ساکت الهامی در پخش زنده تلویزیون

ویدیو / سندرم پای بیقرار پوتین!

ویدیو / صداوسیما: مردم با یارانه جدید، پول هم اضافه می‌آورند

ویدیو / بارش آتش از آسمان روی کارخانه فولاد آزوفستال در ماریوپل

ویدیو / شادی هواداران «ترابوزان اسپور» ترکیه از قهرمانی تیمشان روی دریا

ویدیو / شکسته شدن یکی از توربین‌های بادی منجیل

ویدیو / افتتاح طولانی‌ترین پل عابر معلق جهان در جمهوری چک

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

تصاویر: مراسم ختم آیت الله فاطمی نیا در مسجد اعظم قم

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

پایان مرگبار گروگانگیری در ‌اداره املاک بنیاد مستضعفان ایلام / گرو‌گانگیر پس از قتل ۳ نفر و زخمی کردن ۵ نفر دیگر، خودکشی کرد / حال برخی مصدومان وخیم است

قیمت دلار در بازار آزاد، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

جزئیات بیشتر از حادثه‌ی امروز ایلام/ فرمانده انتظامی استان: قاتل به محض ورود به محل کار خود به سمت کارمندان اداره تیراندازی می‌کند / در این درگیری ۳ نفر کشته و هفت نفر زخمی شدند/ با ورود ماموران انتظامی، قاتل اقدام به خودکشی کرد / هم‌اکنون امنیت در محل گروگانگیری حاکم است

قیمت طلا و سکه، امروز ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

تصاویر: مراسم تشییع پیکر آیت الله فاطمی نیا - دانشگاه تهران

وقتی سفیر امارات گفت من پیشنهاد قرار دادن سپاه در لیست تروریسم را دادم / کمپین فشار علیه برجام در واشنگتن در حال پیروزی است / روایتی از جزئیات بمباران خبری و لابی‌های گسترده عربستان، امارات و بحرین برای تاثیرگذاری بر ماجرای سپاه در لیست FTO

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا تعطیل شد

معیار دهک بندی‌ها؛ از درآمد فرزندان گرفته تا خودرو، سود‌های بانکی و گردش مالی

ویدیو / چرا ارتش روسیه ضعیف از آب درآمد؟ + زیرنویس فارسی

سازمان نجات حیوانات درباره توله یوز‌های «ایران»: شیردهی به توله‌ها به صورت وارونه باعث ورود شیر به ریه‌ها و مرگ یکی از آن‌ها شد / گرفتن بوی انسان علت نپذیرفتن فرزندان توسط مادر است

ویدیو / تجلیل آیت الله هاشمی رفسنجانی از مقام علمی مریم میرزاخانی در سال ۱۳۷۴: شما مایه افتخار ما هستید

امضا برای اخراج امبر هرد از فیلم پرفروشش به رقم باورنکردنی رسید

فرزند بریتنی اسپرز و سام اصغری سقط شد

قیمت جدید نان‌های صنعتی بعد از آزاد شدن آرد؛ نان باگت معمولی ۱۰ هزارتومان شد

خداحافظی سحر قریشی از سینما / اعلام رسمی ازدواج با امیر تتلو

هتل شهر با دستور دادستان تهران تخلیه شد

روز‌های پر استرسی که همچنان ادامه دارد/ اردیبهشت ۱۴۰۱ با فیش‌های ۱۴۰۰ مستمری تامین اجتماعی!

ویدیویی از توله های یوز ایرانی که دیروز متولد شدند

فردا در ایران عید فطر نیست

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

ویدیو / مزاحمت برای پرویز پرستویی و گوهر خيرانديش در آمریکا

زمان بازی های تیم ملی فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

رپورتاژ / تریبون 2
خواندنی ها
مقبره‌ ۴۳۰۰ ساله مخزن اسرار فرعون مصر کشف شد

مقبره‌ ۴۳۰۰ ساله مخزن اسرار فرعون مصر کشف شد

«آتش بس۳» پروانه ساخت گرفت / بازگشت تهمینه میلانی به سینما پس از شش سال

«آتش بس۳» پروانه ساخت گرفت / بازگشت تهمینه میلانی به سینما پس از شش سال

اتاق فکر میلان؛ آزمایشگاهی که پشت آث‌میلان رویایی بود

اتاق فکر میلان؛ آزمایشگاهی که پشت آث‌میلان رویایی بود

"اسپیس‌ایکس" سنگین‌ترین ماهواره تاریخ را به فضا می‌برد

"اسپیس‌ایکس" سنگین‌ترین ماهواره تاریخ را به فضا می‌برد

رپورتاژ / تریبون 2
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: گروگانگیری در ایلام

تصاویر: غسل تعمید کودکان مندایی در اهواز

تصاویر: کنکور کارشناسی ارشد - دانشگاه امیرکبیر

تصاویر: حضور اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران

خاطرات حسن روحانی، شماره ۴۰: از سال ۴۱، با محمد منتظری رفیق شدم، واقعا یک چریک بود

خاطرات اردشیر زاهدی، شماره ۲۱: شاه می‌گفت وقتی به او در دانشگاه تیراندازی شد، همه‌ی اطرافیانش فرار کردند، یکی از امرا هم رفته بود زیر ماشین

یادداشت‌های علم، چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۴۶: مفتی اورشلیم می‌گفت جمال عبدالناصر بلوف می‌زند

سید حسن نصرالله: کسی نمی‌تواند ادعا کند که در انتخابات اکثریت را به دست آورده است / بحران‌ها تنها با مشارکت و همکاری و به دور از خصومت‌ها حل و فصل می‌شوند

شمار کشته شدگان حادثه تیراندازی امروز ایلام به ۵ نفر رسید

شمار کشته شدگان حادثه تیراندازی امروز ایلام به ۵ نفر رسید

وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو‌های امنیتی با محوریت ایران راهی آمریکا شد

رئیس سازمان بهزیستی: ۳۰ درصد جمعیت ایران تا ۱۴۲۵ سالمند می‌شود

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

اتحادیه اروپا: روسیه حمله کند از سوئد و فنلاند دفاع می‌کنیم، حتی در فاصله‌ی انتظار پیوستن به ناتو باشند

دولت ۴۱ درصد از سهام سایپا را می‌فروشد

وزیر اقتصاد: طرح ارائه کالابرگ الکترونیکی ابتدا به صورت آزمایشی پیاده می‌شود

نماینده مجلس خطاب به دولت: می‌گویید یک دهک از دریافت یارانه حذف شدند، اما نیمی از جمعیت یارانه ۳۰۰ تومانی را هم دریافت نکردند

رئیسی: تمامی دستگاه‌ها و نهادها موظف هستند قرارگاه‌های مربوط به جمعیت را در مجموعه‌های خود تشکیل دهند / رسانه‌ها ضرورت افزایش فرزند آوری را برای مردم تبیین کنند

گزارشگر سازمان ملل: ۱۰۰ میلیارد دلار دارایی ایران توسط آمریکا مسدود شده است

دادگستری: گروگانگیر ایلامی ۲ قبضه نارنجک به همراه داشت

رییس سازمان محیط زیست: افزایش گرد و خاک جزای عملکرد خودمان است

درگیری تیم اسکورت نیروی دریایی ارتش با دزدان دریایی در مسیر دریای سرخ

جزئیات بیشتر از حادثه‌ی امروز ایلام/ فرمانده انتظامی استان: قاتل به محض ورود به محل کار خود به سمت کارمندان اداره تیراندازی می‌کند / در این درگیری ۳ نفر کشته و هفت نفر زخمی شدند/ با ورود ماموران انتظامی، قاتل اقدام به خودکشی کرد / هم‌اکنون امنیت در محل گروگانگیری حاکم است

آخرین آمار کرونا در ایران، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱: فوت ۸ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۲۸۸ بیمار جدید کرونایی

قیمت درهم امارات، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

کمیسیون قضایی مجلس مجازات حبس مردان را از قانون مهریه حذف کرد

شاخص کل بورس، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

قیمت دلار در بازار آزاد، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

قیمت طلا و سکه، امروز ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

قیمت لیر ترکیه، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

هوای ۱۴ شهرستان خوزستان در وضعیت خطرناک

وزیر اقتصاد: تاکنون ۵۰۰ هزار نفر از افراد جدید و جامانده برای دریافت یارانه ثبت‌نام کرده‌اند

خریدوفروش غیرمجاز ارز خارج از شبکه بانکی و صرافی‌ها مشمول پرداخت مالیات شد

فنلاند و سوئد درخواست رسمی عضویت در ناتو را تحویل دادند

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ / بارش باران در برخی جاده‌های آذربایجان شرقی و اردبیل

وضعیت آب و هوا، امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ / آسمان ایران دوباره غبار آلود می‌شود/ مواج و متلاطم شدن خلیج فارس تا روز جمعه

جمعی از ساکنان رفسنجان: ۴۰ سال است بی شناسنامه‌ایم/ یک مسئول: در حال حاضر راهکاری برای حل این قضیه نداریم

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
وبگردی

ادعای عجیب دانشمندان؛ اندام‌های مرده انسان زنده می‌شوند

طارمی موثرترین بازیکن لیگ پرتغال شد

علت طلاق مهتاب کرامتی لو رفت

صدای ریما رامین‌فر روی فیلمی از اصغر فرهادی

ماجرای فوت مادران باردار در ازنا/ توضیحات پزشکی قانونی

چرا رابعه اسکویی در «مستوران» شبیه جادوگران شد؟

بازیگر پیشکسوت: به بیماری لاعلاج محمدعلی کلی دچار شده‌ام و درمان نمی‌شوم

پسر۱۶ساله دستگاه‌های کارتخوان سرقتی را ۵۰ هزارتومان می فروخت

قتل برای سرقت موبایلی که 20 هزار تومان فروخته شد

صحبت کردن بازیکن پورتو با طارمی با ادا و اشاره

وداع دو اسطوره با یوونتوس؛ در میان اشک و لبخند/عکس

افشاگری بازیکن خارجی سابق استقلال از دعوتش به تیم ملی ایران

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۱۱۸۷۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۲
صفحه نخست >> سیاست
پ

روحانی: شادی حق مردم است، نباید سخت بگیریم/ هیچ‌کس در ایران فراتر از قانون نیست/ حق تحقیر هیچ کشوری را نداریم/ حکومت مشروع از آزادی رسانه نمی ترسد

رئیس‌جمهور منتخب ملت ایران با بیان اینکه اعیاد مذهبی،‌ماه شعبان، میلاد ولی‌الله‌العظم(عج)، پیروزی سیاسی مردم در انتخابات، پیروزی‌های ورزشی از فوتبال گرفته تا والیبال با یکدیگر برای شادی مردم توأم شد، گفت: از رسانه ملی و نیروی انتظامی که آستانه تحمل را بالا برد، تشکر می‌کنم و می‌خواهم که در ترویج گفتمان اعتدال اقدام کند. چرا که شادی و نشاط حق مردم است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور منتخب در همایش افق رسانه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر، از سالار شهدای حزب جمهوری اسلامی به عنوان نمونه اعتدال یاد کرد.

وی افزود: آنها که در کنار شهید بهشتی بودند و با او مراوده داشتند و از او بهره بردند، به خوبی تصدیق می‌کنند که شهید بهشتی نمونه وقار، صبر، بردباری، عقلانیت و اعتدال و اخلاق بود.بخش های مهم سخنان رییس جمهور منتخب از این قرار است:

- پیام انتخابات روشن است : صلح ، آشتی ، وحدت و انسجام ملی و نفی خود سری بود و نیز دوری از خشونت و افراط و شفافیت و قانون گرایی.

- رای اکثریت مردم مبنای حرکت دولت آینده خواهد بود. دولت پاسدار حقوق همه افراد ملت است . دولت موظف است همه مردم را در اجرای قانون برابر ببیند اما راهی که دولت برمی گزیند بر پایه رای اکثریت است که همانا اعتدال است. طیف وسیعی که از باورها و اعتقادات آغاز می شود و هنجارها را  هم در برمی گیرد.

- مردم همواره از افراط و تفریط رنج برده اند و در این انتخابات به همه گفتند : اخلاق ، اعتدال و قانون و هیچ کس در این کشور فراتر از قانون نیست . بدون استثنا همه ذیل قانون تعریف می شوند.
 
- اعتدال در اقتصاد نیز باید نمود داشته باشد. اعتدال در پی اقتصادی آزاد و مردمی و عادلانه است و دولت در این اقتصاد حمایت و نظارت می کند.

- فرهنگ از آن اهل فرهنگ است. فرهنگ در کنار زندگی مردم است و باید به مردم اعتماد کرد.قرآن تصریح می کند: ما  باید تذکر دهنده و یادآوری کننده باشیم .

 -  شادی حق مردم است و نباید بر مردم و خصوصا جوانان سخت گرفت.مردم ما خودشان اخلاق مدارند و نیروی انتظامی باید جوانان را دختر و پسر خود بداند. تذکر مردم قابل قبول است اما تحقیر مردم قابل قبول نیست.

- از صدا و سیما می خواهم گفتمان اعتدال را ترویج کند.اعتدال در سیاست خارجی نه تسلیم است نه ستیز . نه انفعال نه تقابل. اعتدال تعامل موثر و سازنده با جهان است . در صحنه سیاست خارجی ما با یک شرایط ویزه مواجهیم. جهان دوران گذار وانتقالی را طی می کند . ساختار دو قطبی در دهه اخر قرن بیستم پایان پذیرفت اما هنوز نظام جایگزین استقرار نیافته و همه در حال چانه زنی اند.

-  ایران می توان در این فرصت نقش تاریخی خود را ایفا کند.

- جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین قدرت منطقه ای در شرایط گذار تاریخی قدرت باید بتواند نقش خود را ایفا کند و برای این کار ما نیاز به اعتدال داریم.

- موفقیت هایی یا عدم موفقیت هایی در سال های گذشته بوده. آنها را سر جای خود می توانیم بررسی کنیم. امروز باید به فکر فردای کشور باشیم. کشور ما شرایط خاص و ویژه ای دارد باید از این شرایط عبور کنیم. دشمن خواسته است ایران را در صحنه جهانی با چهره امنیتی معرفی کند ما باید نقشه دشمن را بشکنیم. ما نیاز به تدبیر داریم. ما نیاز به قدم های مطمئن و اساسی داریم.

- در گفتمان اعتدال، واقعیت بینی یک اصل است البته براساس ارزش های ایران. / کدام کشور می تواند در یکی دو هفته صحنه اجتماعی را برگرداند. زمینه سیاسی فرهنگی را آماده کند تا 73 درصد مردم سر صندوق ها بیایند. آن چند درصدی هم که نیامدند به هر دلیلی، پشیمان هستند/ خیلی کار بزرگی شده است.

- تعامل و گفتگو با دیگران از جایگاه برابر با توجه به احترام و منافع متقابل ، تعامل با دیگران با توجه به تنش زدایی متقابل و بالاخره تعامل برای ایجاد اعتماد و اعتمادسازی متقابل. این کار انجام خواهد شد.

- در دوره انتقالی ، تلاش ما این است که این دوره به بهترین وجه سپری شود. گزارش هایی از سوی وزیران کابینه دریافت می کنم. گروه های کاری ایجاد شده اند. در برخی زمینه ها، نیاز به هماهنگی بیشتری وجود دارد. دولت آینده به وعده هایی که داده وفادار خواهد ماند. قدم به قدم مشکلات را باهم پشت سر خواهیم گذاشت. البته مشکل انباشته نیاز به زمان لازم دارد. توقع مردم در چارچوب امکانات دولت و کشور خواهد بود.

- کابینه آینده ، فراجناحی و براساس شایسته سالاری خواهد بود. با توجه به اینکه این دولت وامدار هیچ حزب و جناحی نیست. شایسته ترین افراد از هر جناح و حزبی انتخاب خواهد شد. از همه مردم و کارشناسان و مدیران و کارکنان در تمامی دستگاه ها  دعوت می کنم خود را برای خدمت در دولت آینده آماده کنند.

- آنچه در دوران تبلیغات گفتم، بخشی از مشکلات بود. علی رغم همه مشکلات، به آینده امیدوارم. اطمینان دارم ما خواهیم توانست از مشکلات عبور کنیم و آینده ای بهتری برای مردم به وجود بیاوریم.

- از صداوسیما که در غیبت احزاب قدرتمند و فعال ناچار است یک تنه بار انتقال مطالبات دو طرفه را بر دوش بکشد من می خواهم که همه تلاش ها برای دولت آینده و مردم با توجه به حفظ استقلال رسانه ملی و افزایش اعتبار و اثر بخشی صداوسیما کمک برای پیشبرد برنامه های دولت در راستای بهبود زندگی مردم و تحقق مطالبات به حق مردم صداوسیما انجام وظیفه کند.

- از صداوسیما می خواهم که گفتمان اعتدال را در ابعاد مختلف برای مردم با حضور صاحبنظران بیشتر تبیین و تفسیر کند.

- گمانه زنی هایی درباره وزیران کابینه آینده مطرح می شود ولی صرفا گمانه زنی است.

- تصور نادرست این است که فرض کنیم رسانه صرفا یک تریبون است. تکرار مونولوگ بی تاثیر نیست اما دوران مونولوگ رسانه ای سپری شده است. در رسانه باید با مخاطب رابطه دو سویه برقرار شود. هم نور آگاهی تابانده شود و هم آیینه ای باشد که واقعیت ها را منعکس کند.

- باید مضمون پیام رسانه سطح آگاهی مردم را افزایش دهد. سطحی نگری و قشری گری یکی از مشکلاتی است که جامعه ما با آن روبه رو است. رسانه باید از معیار دوگانه خودداری کند. اگر ظلم بد است برای همه بد است. فرقی بین مرکز کشور و دورترین روستا وجود ندارد. فرقی بین اقوام جامعه وجود ندارد. اگر تعدی و افترا بد است برای همه بد است. افترای خوب و بد نداریم. این اندیشه بدی است کهدر برابر دیگران می توانیم هر کار بکنیم؛ می توانیم هتاکی کنیم. هیچ کشوری و هیچ ملتی را هم حق نداریم تحقیر کنیم. در برابر کشورهای دیگر نه سر فرود می آوریم و نه تحقیر می کنیم.

- ظلم، ظلم است. نمی توانیم بگوییم در کشور دشمن، ظلم بد است اما در کشور دوست، ظلم خوب است یا کمتر ظلم است. این همان موضوعی است که غرب را به آن متهم می کنیم.

- فکر نکنیم شاخص اعتماد به یک رسانه، تعداد مخاطبان آن است. خبر و تحلیل را از رسانه های دیگر هم می گیرد. سبد رسانه ای امروز مردم، تک رسانه ای نیست. بنابراین واقعیت نمایی، صداقت رسانی و مزیت رسانه ای در فرم و محتوا و به هنگام ارائه کردن، می تواند امتیاز رسانه های خودمان باشد.

- سلیقه صداوسیما باید برایند سلیقه مردم باشد. ما کشور کثیرالمله نداریم بلکه یک ملت داریم اما خرده فرهنگ داریم و آداب و رسوم متنوعی داریم. ما در باغی هستیم با گل های متنوع. صداوسیما باید به گونه ای عمل کند که هر شهروند ایرانی می تواند سهم خود را از صداوسیما داشته باشد. اولویت فعلی در صداوسیما بازآفرینی و تثبت اعتماد مردم به رسانه های داخلی است.  تلاش برای پر کردن شکاف های ارزشی، اندیشه ای، رفتاری میان اقشار جامعه، جامعه و حکومت، شکاف میان نسلی.

- حکومتی که ریشه در رای مردم دارد و از رای مردم مشروعیت دارد نه تنها از آزادی رسانه ها نمی هراسد بلکه از آزادی قانونمند بهره می برد.

قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"