چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ | Wednesday, 27 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ | Wednesday, 27 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / محرمانه‌های کنگره آمریکا؛ از حمل و نقل زیرزمینی نمایندگان تا دخمه‌های پنهان + زیرنویس فارسی

ویدیو / محرمانه‌های کنگره آمریکا؛ از حمل و نقل زیرزمینی نمایندگان تا دخمه‌های پنهان + زیرنویس فارسی

ویدیو /  بازداشت مدعی دروغین امامت در قم

ویدیو / بازداشت مدعی دروغین امامت در قم

ویدیو / تصمیمی برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی روغن نیست

ویدیو / تصمیمی برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی روغن نیست

ویدیو / اولین تصاویر از ویروس کرونای جهش یافته

ویدیو / اولین تصاویر از ویروس کرونای جهش یافته

تماشا کنید: استارت مجدد /  خودروسازان خارجی در راه ایران؟

تماشا کنید: استارت مجدد / خودروسازان خارجی در راه ایران؟

ویدیو / حمله به پلیس با گلوله‌های برفی⁣ در مسکو

ویدیو / حمله به پلیس با گلوله‌های برفی⁣ در مسکو

کد خبر: ۱۱۹۲۲۲
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۲
صفحه نخست >> سیاست
پ

احمدی نژاد : در سیاست باقی می‌مانم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس‌جمهور ایران در جمع اندیشمندان روس از مذاکره ایران و این کشور برای حل و فصل قرارداد تحویل اس ۳۰۰ خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران در جمع نخبگان روسیه با اشاره به اینکه ما باید دنیای بهتری را با مشارکت یکدیگر در جهان امروز بسازیم و این دنیا باید سرشار از زیبایی، دوستی و عدالت باشد اظهار داشت: دنیایی که تمام حقوق ملت‌ها در آن رعایت شود نیازمند مشارکت همگانی است و اراده‌ها نیز باید هم افزا شود تا همه مشکلات بر اساس دوستی و عدالت حل و فصل شود.

احمدی‌نژاد افزود: تمام عواملی که سبب امتیازی برای عده‌ای خاص می‌شود باید برداشته شده و هیچ راهی جز برقراری عدالت نیز برای چنین دنیایی وجود ندارد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: اندیشه‌ها هم‌اکنون در حال جهانی شدن هستند و ارتباطات جهانی به انسان‌ها و رابطه بین آنها کمک کرده است و من معتقدم که اتفاق بزرگی در پیش روی بشریت وجود دارد.

وی در پاسخ به سخن یکی از نخبگان روس درباره بحث مهدویت گفت: ما راهی جز تحلیل‌های واقع‌گرایانه نداریم و البته به طور طبیعی ملت‌های ایران و روسیه با همدیگر متحد هستند؛ فاصله بین ما به نفع دشمنان است.

احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه فرهنگ انتظار مهمترین نگاه برای طراحی‌های کلان و آرمانی است تصریح کرد: اگر امید و رسیدن به آینده بهتر نباشد هیچ کس انگیزه زندگی ندارد؛ چه کسی می‌تواند پاکی و عدالت کامل را در جهان حاکم کند. خدا انسان‌ها را خلق کرده است و نمی‌تواند به این نیاز انسان‌ها پاسخ ندهد. خداوند به این نیاز انسان‌ها پاسخ داده است و چنین فردی را خلق کرده است و در آموزه‌های تمام انبیا به آن فرد اشاره شده و این یک مطالبه انسانی و جهانی است.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: من فکر می‌کنم چنین فردی و چنین انسانی، انسان کامل است که تمام ظرفیت‌های او فعال شده و پاک است و از سمت خدا حمایت و هدایت شده است.

رئیس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره ساختار فرهنگ و سیاست ایرانی که این کشور را تبدیل به یک قدرت جهانی کرده است گفت: بخشی از عوامل شکل‌دهنده این سیاست به تاریخ، تمدن و فرهنگ ایران باز‌می‌گردد و بخش دیگری از آن نیز مربوط به تاریخ پرحادثه ایران است و این مسئله تنها منحصر به ایران نیست البته ایران ویژگی‌های منحصر به فردی دارد.

رئیس‌جمهور در ادامه تصریح کرد: ایران به لحاظ جغرافیایی جایگاه ویژه ای دارد و البته همواره وجه فرهنگی ایران در سایه مولفه‌های قدرت غالب بوده است. ایران از پایگاه‌های اصلی فرهنگ و تمدن جهان است.

رئیس‌جمهور در ادامه همچنین با اشاره به اینکه هیچ کس نمی‌تواند روسیه را از تاریخ محو کند گفت: دلیل آن هم این است که روسیه یک ملت است یک فرهنگ و تمدن است و در طول تاریخ توانمندی‌های فراوانی در آن ایجاد شده است و ایران نیز همینطور است.

احمدی‌نژاد در ادامه در پاسخ به سوال یکی دیگر از نخبگان روس درباره حل مسئله هسته‌ای ایران و موضع آینده ایران در قبال این مسئله گفت: موضوع هسته‌ای را می‌توان در دو سطح مورد بررسی قرار داد. راه‌های فراوانی برای حل و فصل این مسائل وجود دارد اما اصلی‌ترین راه آن گفت‌وگو است.

وی با اشاره به بی‌اعتمادی بوجود آمده در موضوع ایران و غرب گفت: هرکدام دلایل خود را برای این مسئله دارند اما می‌توان گفت‌وگو و مذاکره کرد. در گذشته راه‌هایی وجود داشت تا این مسئله حل و فصل شود اما از این فرصت‌ها استفاده نشد.

وی افزود: سطح دوم مسئله هسته‌ای مقابله تاریخی دولت‌های غربی با ایران است. آمریکا و انگلیس بیش از صد سال ایران را در اختیار خود داشتند و سرنوشت اقتصادی و سیاسی ایران را مدیریت می‌کردند. علیه دولت ملی ایران کودتا به راه انداختند و دیکتاتوری خشن را تحمیل کردند بعد که ملت ایران انقلاب کرد جنگ 8 ساله را تحمیل کردند و از آن روز تا الان علیه ملت ایران هستند. واقعیت آن است که امپریالیسم هیچ دولت مقتدری را نمی‌تواند ببیند. زمانی که صدام علیه ما وارد جنگ شد امپریالیسم‌ها صدام را تشویق کردند.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه ما و امپریالیسم اقتصادی همگی سوار یک قطار هستیم گفت: آنها به دنبال این هستند که ما را از مدیریت قطار کنار بزنند و یا صندلی ما را عوض کنند اما ما کار دیگری کردیم. ما سوزن ریل را عوض کردیم تا قطار به آن نقطه‌ای که آنها می‌خواهند نرود.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه از نظر من مسئله هسته‌ای چهار سال پیش حل شده است گفت: آنها تلاش کردند تا ما هسته‌ای نشویم اما ما هسته‌ای شدیم و آنها نمی‌توانند ما را به عقب ببرند. تنها راه حل این مسئله پذیرش ایران هسته‌ای کاملا صلح‌آمیز است و بهترین حالت این است که از موضع تنازع به سمت همکاری حرکت کنیم و این اتفاق خواهد افتاد.

رئیس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره روابط ایران و روسیه و آینده آن دو گفت: فاصله‌ای که در این میان بین دو کشور بعضا وجود دارد به دلیل دخالت‌های امپریالیسم برای نگه داشتن دو دولت علیه یکدیگر است و همانگونه که تبلیغات علیه ایران در روسیه بسیار گسترده است به همان نسبت نیز تبلیغات علیه روسیه در ایران توسط محافل خاص انجام می‌شود که از ناحیه دشمنان مشترک مدیریت می‌شود.

وی با اشاره به گسترش تبادلات فرهنگی و همچنین گسترش زبان روسی در ایران گفت: در سال‌های اخیر ما در این باره تلاش‌های زیادی را انجام دادیم و تعداد دانشجویان ایرانی در روسیه چند برابر شده است و دولت نیز در این باره تشویق می‌کند و بورسیه می‌دهد اما من قبول دارم که این مسئله کافی نیست.

همچنین احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال یکی دیگر از نخبگان درباره سوریه گفت: اولین نکته درباره سوریه حقوق ملت‌ها است ما فکر می کنیم که باید حقوق همه ملت‌ها رعایت شود و همه آنها از آزادی و عدالت و احترام برخوردار باشند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه این حق با جنگ و درگیری به دست نمی‌آید گفت: دولتی که با جنگ و ترور بر سر کار بیاید پایدار نخواهد بود بلکه باید با تفاهم و انتخابات آزاد باشد و این راه‌حل اصلی برای سوریه است.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه تفرقه بین ملت‌ها سیاست‌ کلان و دراز‌مدت غربی‌هاست گفت: آنها قبلا گفته بودند که به دنبال خاورمیانه جدید هستند و باید ما با احترام به حقوق ملت‌ها تحولات را در این مسیر هدایت کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه غربی‌ها به دنبال حل و فصل مسئله سوریه نیستند گفت: ادامه درگیری‌ها و ادامه این وضع به نفع آنها است، آنها تلاش می‌کنند به بهانه سوریه، ناامنی را به عراق و ترکیه و لبنان منتقل کنند و البته حاشیه امنی را برای صهیونیست‌ها فراهم کنند. از نظر آنها مصر، سوریه، ترکیه و عربستان همواره باید در حال مناقشه باشند که این مسئله اول بازار بزرگی را برای اقتصاد غرب فراهم خواهد کرد و سپس تحرک ملت‌های خاورمیانه را برای مقابله با سیاست‌های آمریکا از بین می‌برد.

احمدی‌نژاد در ادامه در پاسخ به سوال یکی دیگر از نخبگان روس درباره تلاش کشورهای غربی برای تحریک قومیت‌ها در منطقه گفت: تحریک در میان ملت‌ها به نفع منطقه نیست. به عنوان مثال درگیر شدن روس‌ها، ارتودوکس‌ها و مسلمانان در روسیه به نفع منطقه نیست. آنها امروز به دنبال این هستند تا گسل‌های تاریخی را فعال کنند.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه در دراز‌مدت این وضعیت در منطقه ادامه پیدا نخواهد کرد گفت: ما و روسیه در این باره هم نظر هستیم و هر دو در یک بلوک قرار داریم. البته کشورهای غربی به دنبال این هستند که با ایجاد جنگ مشکلات اقتصاد خود را حل کنند. حتما آینده بهتر از امروز است.

رئیس‌جمهور در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره حرکت برای تبدیل شدن به یک کشور مطرح در منطقه گفت: ما هیج احساس رقابتی با کشورهای دیگر نداریم. ما دو سال قبل با آقای اردوغان در سازمان ملل دیدار کردیم و من در آنجا عنوان کردم که می‌توان مسئله سوریه را با تفاهم و انتخابات آزاد حل کرد. غربی‌ها تمام کشورهای منطقه را در برنامه خود دارند و آنها هیچ قدرت مستقلی را نمی‌خواهند و به طور حتم ترکیه هم از این امر مستثنی نیست.

وی افزود: ترکیه تصور می‌کرد چون عضو ناتو است آسیبی نخواهد دید اما من اعتقاد دارم حتی به قرارداد‌های مکتوب سرمایه‌داران نیز نمی‌توان اعتنا کرد و چرا که تنها چیزی که برای آنها اصالت دارد منافع آنها است و آنها نمی‌خواهند ترکیه، مصر و ایران قدرتمند شوند.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری درباره قرارداد تحلیل اس 300  گفت: همکاران ما در این باره مشغول مذاکره هستند و امیدوارم مسئله به خوبی حل و فصل شود و من آینده همکاری‌ها را بسیار خوب می‌بینم و هیچ اتفاقی نمی‌تواند مانع گسترش همکاری‌ها شود.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری درباره توسعه روابط ایران و روسیه در حوزه فرهنگی و علمی گفت: توسعه روابط علمی ایران مهمتر از توسعه روابط سیاسی است چرا که تعامل در حوزه علم و اندیشه راهبرد یک روابط پایدار است.

همچنین رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره تلاش برای توسعه ترور و جنگ از سوی امپریالیسم گفت: ما قطعا مخالف درگیری در درون هر کشوری هستیم و هر کس از ابزار ترور برای خواسته‌های خود استفاده کند محکوم است.

همچنین رئیس‌جمهور درباره اینکه آیا روابط ایران و روسیه دچار تغییری نیز خواهد شد گفت: ما با امریکا مخالفیم. ما با هرگونه افراط گرایی مخالفیم و من مطمئنم از ناحیه ایران کوچکترین اقدامی درباره منافع ملی روسیه انجام نخواهد شد.

همچنین رئیس جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره تعامل ایران و روسیه در حوزه خزر گفت: دریای خزر بسیار مهم است البته ایران و روسیه در دریای خزر همکاری‌های بسیار خوبی دارند اما مشکل جای دیگری است که امیدوارم بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

همچنین رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره آینده کاری خود در ایران پس از پایان دوره ریاست جمهوری گفت: ممکن است انسانی تاجر و سرمایه‌دار خوبی باشد اما در سیاست نیز فعالیت داشته باشد و من می‌توانم در حوزه سیاسی فعال بمانم و البته در دانشگاه نیز تدریس کنم و اگر زنده باشیم در خدمت شما خواهم بود.

احمدی‌نژاد در پایان از تمام اندیشمندان روس به خاطر حضور در این جلسه تشکر کرد و از آنان خواست تا پیام دوستی ملت ایران را به ملت روسیه برسانند.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
5
15
پاسخ
همچنین رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره آینده کاری خود در ایران پس از پایان دوره ریاست جمهوری گفت: ممکن است انسانی تاجر!!!! و سرمایه‌دار!!!!! خوبی باشد!!!!!!!!!
سوشي
|
UNITED KINGDOM
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
5
23
پاسخ
اين آخرين روزهاي دولتش چقد از امام زمان حرف ميزنه!
يه زماني اون اوايل ميگفتن اين از فرقه حجتيه هست باورمون نميشد.
دينمون مسخره و بازيچه دست يه سري شده!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
4
57
پاسخ
آره بابا جان برو در خدمت همونا باش ما که به اندازه کافی از خدمات شما مستفیض شدیم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
4
53
پاسخ
من قطاری دیدم که سیاست می‌برد و چه خالی می‌رفت...
حسین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
4
60
پاسخ
به نظرم وزیر امور خارجه بشه خیلی عالی می تونه در منزوی کردن کشور و تبدیل آن به کشوری بد تر از کره شمالی موفق بشه...
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: لیگ برتر شمشیربازی

تصاویر: لیگ برتر شمشیربازی

۲/۴
تصاویر: شروع تولید انبوه ربات‌های انسان‌نمای سوفیا

تصاویر: شروع تولید انبوه ربات‌های انسان‌نمای سوفیا

۳/۴
تصاویر: خسارات طوفان در جنوب استان کرمان

تصاویر: خسارات طوفان در جنوب استان کرمان

۴/۴
تصاویر: پرواز بر فراز بام ایران

تصاویر: پرواز بر فراز بام ایران

ببینید!

ویدیو / زنگنه، وزیر نفت: نفتکش توقیف شده ایرانی توسط اندونزی حامل نفت بود

ویدیوی جدید از لحظه درگیری فیزیکی علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس با سرباز راهور

ویدیو / اظهارات یک سال پیش ویلیام برنز؛ جنگ با ایران فاجعه خواهد بود + زیرنویس فارسی

ویدیو / افتتاح بلندترین تاب جهان در دبی

ویدیو / ظاهر شدن ترامپ با پلیس مخفی در زمین گلف

تماشا کنید: منشأ «سیلی» کجاست؟ / سوابق نماینده ای که به صورت یک سرباز سیلی زد؛ از ریاست ستاد احمدی نژاد تا جبهه پایداری

تماشا کنید: کارت زرد اقلیت / مجلس یازدهم چگونه در یک روز دو کارت زرد به ظریف داد؟

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

«زیست شبانه» در تهران تصویب شد

قیمت دلار، امروز ۷ بهمن ۹۹

عنابستانی: توهین شنیدم و عصبانی شدم / از مردم عذرخواهی می‌کنم، از سرباز تشکر

ارزش سهام عدالت، امروز ۷ بهمن ۹۹

عباس آخوندی: روحانی شخصاً تضعیف برجام را کلید زد؛ او می‌دانست که برجام بدون «FATF» بی‌مفهوم است

پاسخ احمد توکلی به اظهارات ابطحی: پارکینسون روی عقل تاثیر نمی گذارد

قیمت طلا و سکه، امروز ۷ بهمن ۹۹

حبیب رحیم پور مجری و سردبیر «زاویه»: من اخراج شده‌ام / در مورد میهمان همه‌چیز هماهنگ می‌شود؛ مدیر گروه، مدیر شبکه و حراست سازمان می‌دانند که چه کسی می‌آید

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱ بهمن ۹۹

«زیست شبانه» در تهران تصویب شد

جدول خاموشی مناطق مختلف تهران منتشر شد + فایل

قیمت پراید به کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان رسید

قیمت گوشی های سامسونگ امروز 1 بهمن

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
ویروس کرونا خانواده ربات سوفیا را گسترش می‌دهد

ویروس کرونا خانواده ربات سوفیا را گسترش می‌دهد

این روش‌های شام خوردن عمر شما را کوتاه می‌کنند!

این روش‌های شام خوردن عمر شما را کوتاه می‌کنند!

به روزرسانی «One UI ۳.۰» برای سری «گلکسی اس ۱۰ » سامسونگ ارائه شد

به روزرسانی «One UI ۳.۰» برای سری «گلکسی اس ۱۰ » سامسونگ ارائه شد

چگونه وزن خود را ثابت نگه داریم؟

چگونه وزن خود را ثابت نگه داریم؟

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصادف اتوبوس با تریلی در شیراز

رئیس صدا و سیما به جلسه هیئت وزیران دعوت نشد

تاثیر منفی استفاده از دستگاه های تصفیه هوا در فضاهای محدود

مصدومیت ۷ نفر بر اثر انفجار گاز

طرح برخورد با مرتکبان تخلفات حادثه سازدرغرب استان تهران

پاسخ ظریف به وزیر خارجه عربستان: آن‌هایی که امید داشتند تا آخرین سرباز آمریکایی می‌جنگند، بدانند که این گونه اقدامات امنیت به منطقه نمی آورد / آماده‌ایم با چین و روسیه و دیگر کشورهای ذیربط برای امنیت منطقه خلیج‌فارس تلاش کنیم

روحانی: کسی را به خاطر پهنای باند نمی توانند محاکمه کنند؛ این دستور من بوده / اگر می خواهید کسی را احضار کنید باید من را احضار کنید؛ وزیر من را نمی توانید احضار کنید

روحانی: از همه قوا، از نظامیان و از کسانی که با دولت بد هستند، خواهش می‌کنم در این ۶ ماه باقیمانده از دولت، بگذارید ما کار کنیم / حامیان دولت گاهی نه آزادی دارند نه مصونیتشان معلوم است

روحانی: تا روزی که رای مردم همه‌کاره است، شکست نمی‌خوریم / اگر در رای مردم اما و اگر ایجاد کردیم و گفتیم مهم نیست پای صندوق ۵۰ درصد بیایند یا ۸۰ درصد، ممکن است این لطف خدا را از دست بدهیم

رئیس صدا و سیما به جلسه هیئت وزیران دعوت نشد

پاسخ ظریف به وزیر خارجه عربستان: آن‌هایی که امید داشتند تا آخرین سرباز آمریکایی می‌جنگند، بدانند که این گونه اقدامات امنیت به منطقه نمی آورد / آماده‌ایم با چین و روسیه و دیگر کشورهای ذیربط برای امنیت منطقه خلیج‌فارس تلاش کنیم

روحانی: تا روزی که رای مردم همه‌کاره است، شکست نمی‌خوریم / اگر در رای مردم اما و اگر ایجاد کردیم و گفتیم مهم نیست پای صندوق ۵۰ درصد بیایند یا ۸۰ درصد، ممکن است این لطف خدا را از دست بدهیم

معاون وزیر راه: پس از اجرای قانون مالیات بر خانه های خالی، عرضه مسکن به بازار ۳۰ درصد افزایش یافت

رایزنی وزیر خارجه بایدن با وزرای خارجه کانادا، مکزیک، ژاپن و کره جنوبی در اولین روز کاری خود

وضعیت آب و هوا، امروز ۸ بهمن ۹۹ / هوای کلانشهر‌ها تا فردا آلوده است

آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی: نرخ ارز نزولی است؛ بازیگران ارزی حواس شان باشد با تجربه شوک ارزی قطعنامه ۵۹۸ مواجه نشوند

وزیر دفاع آمریکا: طرح دقیقه آخری ترامپ برایخروج نیروهای آمریکایی از عراق و افغانستان بازنگری می شود

رییس جلسات استیضاح ترامپ راهی بیمارستان شد

سوال زیباکلام از مخالفان FATF: اساسا چرا تحریم‌ها به‌وجود آمده‌اند که ما مجبور شویم آنها را دور بزنیم و بعد به FATF نپیوندیم؟

تلاش سناتورهای جمهوری‌خواه برای غیرقانونی اعلام کردن استیضاح ترامپ شکست خورد

تماس تلفنی میرحسین موسوی با آیت‌الله بیات زنجانی

آسوشیتدپرس: آمریکا در فکر احداث پایگاه‌های نظامی جدید در طول دریا سرخ در عربستان

عراقچی: به وزیر خارجه کویت گفتم آماده ی گفتگو با کشورهای منطقه هستیم

بازداشت ۸ نفر دیگر در شهرداری آبسرد / مجموع بازداشت‌ها به ۲۶ نفر رسید

بحرین: هرگونه توافق با ایران باید مورد قبول تمامی کشورها در منطقه باشد / همکاری ما با اسرائیل برای فشار به آمریکا می تواند راهگشا باشد

ثبت نام انتخابات۱۴۰۰ از طریق اپلیکیشن انجام می‌شود

سنا به آنتونی بلینکن برای سمت وزارت خارجه رأی اعتماد داد

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام: تنها واکسن بدون عوارض و اثرگذار روی کرونای جهش‌یافته در حال تولید است

خطیب زاده: هدف سفر هیات طالبان گفت‌وگو درباره صلح پایدار در افغانستان است / اگر عربستان از مسیر غلط بازگردد آغوش ما برای مذاکره باز است

سخنگوی صنعت برق: از صبح تاکنون قطع برق نداشتیم / فردا جدول خاموشی نداریم

ظریف: رفتار دولت بایدن در حذف تحریم‌های دوران ترامپ برای ما اهمیت دارد؛ مطمئنا بعد از اقدام او ماهم عکس العمل نشان می دهیم

واکسن کرونا تا ۲۰ روز دیگر وارد کشور می‌شود و واکسیناسیون شروع می شود

تکذیب رای مثبت وزیر ارتباطات به انسداد سیگنال

لاوروف: مسکو امیدوار است آمریکا به برجام بازگردد؛ این مساله باعث بازگشت ایران به تعهداتش می‌شود / ظریف: با حرفهای لاوروف درباره برجام موافقم

ظریف: آماده همکاری با روسیه در مورد قفقاز و خلیج فارس هستیم/ روابط تهران و مسکو وابسته به کسی نیست

عباس آخوندی: روحانی شخصاً تضعیف برجام را کلید زد؛ او می‌دانست که برجام بدون «FATF» بی‌مفهوم است

گزارش‌های تاییدنشده از حمله موشکی به ریاض

۱۶ فیلم راه‌یافته به جشنواره فجر ۳۹ مشخص شدند

ارزش سهام عدالت، امروز ۷ بهمن ۹۹

آرشیو
وبگردی

خودکشی دو دختر در خیابان‌های گرگان

بازداشت سارقی که ممکن بود کارش به قیمت جان مسافران مترو تمام شود

تبلیغ جنجالی؛ شکستن گوش با تعیین وقت قبلی

نیوشا ضیغمی به کرونا مبتلا شد

جزئیات دستگیری و زندانی شدن ارسلان قاسمی بازیگر سرشناس از زبان خودش

تکرار عروسی به‌خاطر نارضایتی از عکس‌ها

محسن افشانی وقتی تپل و بانمک بود + عکس

ماجرای دست مردانه پنهان کنار مهناز افشار چیست؟ + عکس

جزئیات حلق آویز کردن کودک ملایری در یک شوخی احمقانه + عکس

جوان20ساله: از خانواده ام قهر کردم و جایی برای خوابیدن نداشتم/به قتل اعتراف کردم تا در زندان بخوابم

مرگ سه جوینده گنج در غار بابااحمد

نمایش ندادن «قاتل و وحشی» بخاطر گوش لیلا حاتمی!

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۱۱۹۲۲۲
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۲
صفحه نخست >> سیاست
پ

احمدی نژاد : در سیاست باقی می‌مانم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس‌جمهور ایران در جمع اندیشمندان روس از مذاکره ایران و این کشور برای حل و فصل قرارداد تحویل اس ۳۰۰ خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران در جمع نخبگان روسیه با اشاره به اینکه ما باید دنیای بهتری را با مشارکت یکدیگر در جهان امروز بسازیم و این دنیا باید سرشار از زیبایی، دوستی و عدالت باشد اظهار داشت: دنیایی که تمام حقوق ملت‌ها در آن رعایت شود نیازمند مشارکت همگانی است و اراده‌ها نیز باید هم افزا شود تا همه مشکلات بر اساس دوستی و عدالت حل و فصل شود.

احمدی‌نژاد افزود: تمام عواملی که سبب امتیازی برای عده‌ای خاص می‌شود باید برداشته شده و هیچ راهی جز برقراری عدالت نیز برای چنین دنیایی وجود ندارد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: اندیشه‌ها هم‌اکنون در حال جهانی شدن هستند و ارتباطات جهانی به انسان‌ها و رابطه بین آنها کمک کرده است و من معتقدم که اتفاق بزرگی در پیش روی بشریت وجود دارد.

وی در پاسخ به سخن یکی از نخبگان روس درباره بحث مهدویت گفت: ما راهی جز تحلیل‌های واقع‌گرایانه نداریم و البته به طور طبیعی ملت‌های ایران و روسیه با همدیگر متحد هستند؛ فاصله بین ما به نفع دشمنان است.

احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه فرهنگ انتظار مهمترین نگاه برای طراحی‌های کلان و آرمانی است تصریح کرد: اگر امید و رسیدن به آینده بهتر نباشد هیچ کس انگیزه زندگی ندارد؛ چه کسی می‌تواند پاکی و عدالت کامل را در جهان حاکم کند. خدا انسان‌ها را خلق کرده است و نمی‌تواند به این نیاز انسان‌ها پاسخ ندهد. خداوند به این نیاز انسان‌ها پاسخ داده است و چنین فردی را خلق کرده است و در آموزه‌های تمام انبیا به آن فرد اشاره شده و این یک مطالبه انسانی و جهانی است.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: من فکر می‌کنم چنین فردی و چنین انسانی، انسان کامل است که تمام ظرفیت‌های او فعال شده و پاک است و از سمت خدا حمایت و هدایت شده است.

رئیس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره ساختار فرهنگ و سیاست ایرانی که این کشور را تبدیل به یک قدرت جهانی کرده است گفت: بخشی از عوامل شکل‌دهنده این سیاست به تاریخ، تمدن و فرهنگ ایران باز‌می‌گردد و بخش دیگری از آن نیز مربوط به تاریخ پرحادثه ایران است و این مسئله تنها منحصر به ایران نیست البته ایران ویژگی‌های منحصر به فردی دارد.

رئیس‌جمهور در ادامه تصریح کرد: ایران به لحاظ جغرافیایی جایگاه ویژه ای دارد و البته همواره وجه فرهنگی ایران در سایه مولفه‌های قدرت غالب بوده است. ایران از پایگاه‌های اصلی فرهنگ و تمدن جهان است.

رئیس‌جمهور در ادامه همچنین با اشاره به اینکه هیچ کس نمی‌تواند روسیه را از تاریخ محو کند گفت: دلیل آن هم این است که روسیه یک ملت است یک فرهنگ و تمدن است و در طول تاریخ توانمندی‌های فراوانی در آن ایجاد شده است و ایران نیز همینطور است.

احمدی‌نژاد در ادامه در پاسخ به سوال یکی دیگر از نخبگان روس درباره حل مسئله هسته‌ای ایران و موضع آینده ایران در قبال این مسئله گفت: موضوع هسته‌ای را می‌توان در دو سطح مورد بررسی قرار داد. راه‌های فراوانی برای حل و فصل این مسائل وجود دارد اما اصلی‌ترین راه آن گفت‌وگو است.

وی با اشاره به بی‌اعتمادی بوجود آمده در موضوع ایران و غرب گفت: هرکدام دلایل خود را برای این مسئله دارند اما می‌توان گفت‌وگو و مذاکره کرد. در گذشته راه‌هایی وجود داشت تا این مسئله حل و فصل شود اما از این فرصت‌ها استفاده نشد.

وی افزود: سطح دوم مسئله هسته‌ای مقابله تاریخی دولت‌های غربی با ایران است. آمریکا و انگلیس بیش از صد سال ایران را در اختیار خود داشتند و سرنوشت اقتصادی و سیاسی ایران را مدیریت می‌کردند. علیه دولت ملی ایران کودتا به راه انداختند و دیکتاتوری خشن را تحمیل کردند بعد که ملت ایران انقلاب کرد جنگ 8 ساله را تحمیل کردند و از آن روز تا الان علیه ملت ایران هستند. واقعیت آن است که امپریالیسم هیچ دولت مقتدری را نمی‌تواند ببیند. زمانی که صدام علیه ما وارد جنگ شد امپریالیسم‌ها صدام را تشویق کردند.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه ما و امپریالیسم اقتصادی همگی سوار یک قطار هستیم گفت: آنها به دنبال این هستند که ما را از مدیریت قطار کنار بزنند و یا صندلی ما را عوض کنند اما ما کار دیگری کردیم. ما سوزن ریل را عوض کردیم تا قطار به آن نقطه‌ای که آنها می‌خواهند نرود.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه از نظر من مسئله هسته‌ای چهار سال پیش حل شده است گفت: آنها تلاش کردند تا ما هسته‌ای نشویم اما ما هسته‌ای شدیم و آنها نمی‌توانند ما را به عقب ببرند. تنها راه حل این مسئله پذیرش ایران هسته‌ای کاملا صلح‌آمیز است و بهترین حالت این است که از موضع تنازع به سمت همکاری حرکت کنیم و این اتفاق خواهد افتاد.

رئیس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره روابط ایران و روسیه و آینده آن دو گفت: فاصله‌ای که در این میان بین دو کشور بعضا وجود دارد به دلیل دخالت‌های امپریالیسم برای نگه داشتن دو دولت علیه یکدیگر است و همانگونه که تبلیغات علیه ایران در روسیه بسیار گسترده است به همان نسبت نیز تبلیغات علیه روسیه در ایران توسط محافل خاص انجام می‌شود که از ناحیه دشمنان مشترک مدیریت می‌شود.

وی با اشاره به گسترش تبادلات فرهنگی و همچنین گسترش زبان روسی در ایران گفت: در سال‌های اخیر ما در این باره تلاش‌های زیادی را انجام دادیم و تعداد دانشجویان ایرانی در روسیه چند برابر شده است و دولت نیز در این باره تشویق می‌کند و بورسیه می‌دهد اما من قبول دارم که این مسئله کافی نیست.

همچنین احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال یکی دیگر از نخبگان درباره سوریه گفت: اولین نکته درباره سوریه حقوق ملت‌ها است ما فکر می کنیم که باید حقوق همه ملت‌ها رعایت شود و همه آنها از آزادی و عدالت و احترام برخوردار باشند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه این حق با جنگ و درگیری به دست نمی‌آید گفت: دولتی که با جنگ و ترور بر سر کار بیاید پایدار نخواهد بود بلکه باید با تفاهم و انتخابات آزاد باشد و این راه‌حل اصلی برای سوریه است.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه تفرقه بین ملت‌ها سیاست‌ کلان و دراز‌مدت غربی‌هاست گفت: آنها قبلا گفته بودند که به دنبال خاورمیانه جدید هستند و باید ما با احترام به حقوق ملت‌ها تحولات را در این مسیر هدایت کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه غربی‌ها به دنبال حل و فصل مسئله سوریه نیستند گفت: ادامه درگیری‌ها و ادامه این وضع به نفع آنها است، آنها تلاش می‌کنند به بهانه سوریه، ناامنی را به عراق و ترکیه و لبنان منتقل کنند و البته حاشیه امنی را برای صهیونیست‌ها فراهم کنند. از نظر آنها مصر، سوریه، ترکیه و عربستان همواره باید در حال مناقشه باشند که این مسئله اول بازار بزرگی را برای اقتصاد غرب فراهم خواهد کرد و سپس تحرک ملت‌های خاورمیانه را برای مقابله با سیاست‌های آمریکا از بین می‌برد.

احمدی‌نژاد در ادامه در پاسخ به سوال یکی دیگر از نخبگان روس درباره تلاش کشورهای غربی برای تحریک قومیت‌ها در منطقه گفت: تحریک در میان ملت‌ها به نفع منطقه نیست. به عنوان مثال درگیر شدن روس‌ها، ارتودوکس‌ها و مسلمانان در روسیه به نفع منطقه نیست. آنها امروز به دنبال این هستند تا گسل‌های تاریخی را فعال کنند.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه در دراز‌مدت این وضعیت در منطقه ادامه پیدا نخواهد کرد گفت: ما و روسیه در این باره هم نظر هستیم و هر دو در یک بلوک قرار داریم. البته کشورهای غربی به دنبال این هستند که با ایجاد جنگ مشکلات اقتصاد خود را حل کنند. حتما آینده بهتر از امروز است.

رئیس‌جمهور در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره حرکت برای تبدیل شدن به یک کشور مطرح در منطقه گفت: ما هیج احساس رقابتی با کشورهای دیگر نداریم. ما دو سال قبل با آقای اردوغان در سازمان ملل دیدار کردیم و من در آنجا عنوان کردم که می‌توان مسئله سوریه را با تفاهم و انتخابات آزاد حل کرد. غربی‌ها تمام کشورهای منطقه را در برنامه خود دارند و آنها هیچ قدرت مستقلی را نمی‌خواهند و به طور حتم ترکیه هم از این امر مستثنی نیست.

وی افزود: ترکیه تصور می‌کرد چون عضو ناتو است آسیبی نخواهد دید اما من اعتقاد دارم حتی به قرارداد‌های مکتوب سرمایه‌داران نیز نمی‌توان اعتنا کرد و چرا که تنها چیزی که برای آنها اصالت دارد منافع آنها است و آنها نمی‌خواهند ترکیه، مصر و ایران قدرتمند شوند.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری درباره قرارداد تحلیل اس 300  گفت: همکاران ما در این باره مشغول مذاکره هستند و امیدوارم مسئله به خوبی حل و فصل شود و من آینده همکاری‌ها را بسیار خوب می‌بینم و هیچ اتفاقی نمی‌تواند مانع گسترش همکاری‌ها شود.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگری درباره توسعه روابط ایران و روسیه در حوزه فرهنگی و علمی گفت: توسعه روابط علمی ایران مهمتر از توسعه روابط سیاسی است چرا که تعامل در حوزه علم و اندیشه راهبرد یک روابط پایدار است.

همچنین رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره تلاش برای توسعه ترور و جنگ از سوی امپریالیسم گفت: ما قطعا مخالف درگیری در درون هر کشوری هستیم و هر کس از ابزار ترور برای خواسته‌های خود استفاده کند محکوم است.

همچنین رئیس‌جمهور درباره اینکه آیا روابط ایران و روسیه دچار تغییری نیز خواهد شد گفت: ما با امریکا مخالفیم. ما با هرگونه افراط گرایی مخالفیم و من مطمئنم از ناحیه ایران کوچکترین اقدامی درباره منافع ملی روسیه انجام نخواهد شد.

همچنین رئیس جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره تعامل ایران و روسیه در حوزه خزر گفت: دریای خزر بسیار مهم است البته ایران و روسیه در دریای خزر همکاری‌های بسیار خوبی دارند اما مشکل جای دیگری است که امیدوارم بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

همچنین رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره آینده کاری خود در ایران پس از پایان دوره ریاست جمهوری گفت: ممکن است انسانی تاجر و سرمایه‌دار خوبی باشد اما در سیاست نیز فعالیت داشته باشد و من می‌توانم در حوزه سیاسی فعال بمانم و البته در دانشگاه نیز تدریس کنم و اگر زنده باشیم در خدمت شما خواهم بود.

احمدی‌نژاد در پایان از تمام اندیشمندان روس به خاطر حضور در این جلسه تشکر کرد و از آنان خواست تا پیام دوستی ملت ایران را به ملت روسیه برسانند.

قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"