پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: محمود احمدینژاد شامگاه پنجشنبه در آخرین مرحله از برنامههای سفر به استان قم در مراسم افتتاح و بهرهبرداری بلوار پیامبر اعظم(ص)، گفت: همه مردم قم، بیشتر از من میدانند که آن حقیقتی که به انسان معنا و مفهوم میبخشد، به زندگی انسان جهت میدهد و مسیر کمال او را باز میکند، معرفت است. این معرفت به ارزشهای الهی و آسمانی و مفاهیمی که پیامبران و سرآمد آنان پیامبر گرامی اسلام(ص) از آیه خداوند به بشر عرضه کردند.
وی با بیان اینکه "انسان منهای معرفت، بیمعناست"، افزود: معرفت به حقایق عالم و هستی، شناخت راه و قله کمال و شناخت حلقه اتصال بین انسان و آسمان است و انسان بدون اینها بیمعناست.
احمدینژاد همچنین اظهار کرد: قم پایگاهی است که یکی از فرزندان پیامبر، فرزند امام، خواهر امام و عمه امام که جلوهای از انسانهای کامل است در آن حضور دارد و اینجا جایی است که در طول تاریخ در دامان خود انسانهای بزرگ عالمان، عارفان و مجاهدان تاریخساز تربیت کرده است.
رییسجمهور با بیان اینکه "امروز صحنه اصلی عالم، صحنه اندیشه و معرفت و نظریه و برنامهای که میتواند سعادت بشر را تضمین کند، اندیشه مهدوی و علوی است"، افزود: امروز مستکبران با برنامه مشخص در عرصههای اجتماعی و سیاسی که تعریفی روشن از انسان دارد، به میدان آمده و همه را با آیین خود که ظاهری انسانی و باطنی طاغوتی دارد، دعوت میکنند و به این واسطه شرایط را برای سلطه بر بشر و ساقط کردن انسانها از شئون اصلی انسانیت مهیا میکنند.
وی ادامه داد: مستکبران با چند کلمه نظیر آزادی، حقوق بشر و دمکراسی که تعریف ناقص و بعضاً غلطی از آنها ارایه میدهند ساز و کارهای تسلط بر جهان را طراحی کرده و اداره دنیا را به دست گرفتند و همه بشریت را به زنجیر کشیدند که نتیجه سردمداری آنها فقر، تبعیض، تحقیر و کشتار گسترده و فشارهای سنگین به ظاهر فرهنگی است که به انسانها اجازه نمیدهد به کمال، حقیقت، معرفت والای الهی و جایگاه واقعی خود بیندیشند.
رییسجمهور تنها راه عبور از سلطه مستکبران را تدوین، ترویج و معرفی، معارف ناب برآمده از اندیشه اهل بیت و اندیشه مهدوی دانست و خاطرنشان کرد: تنها جایگزین برای نجات بشر از شرایط فعلی اندیشه مهدوی و حکومت جهانی امام عصر است و امروز چشم امید بسیاری برای معرفی این فرهنگ به قوم و عالمان و دلسوزان این دیار است.
احمدینژاد با اشاره به اینکه قم از جهات گوناگون با اهمیت است، گفت: معرفی فرهنگ مهدوی باید در دو سطح اتفاق بیفتد؛ اول در عرصه اندیشه و نظر، تبیین شود که ضروریترین کار در این عرصه معرفی حکومت مهدوی سرشار از عدالت است و این کار پیش از هر کس برعهده مردم قم است.
رییسجمهور اضافه کرد: در سطح دوم باید با کار تلاش عینی و عملی بر پایه اندیشه مهدوی، جامعهای سعادتمند و پیشرفته برپا کنیم و با ساختن یک جامعه نمونه و آباد که در آند تبعیض، ظلم و تحقیر نباشد به همه انسانها که در آن زندگی میکنند، فرصت رشد و کمال بدهیم و به این وسیله در عمل، اندیشه مهدوی را معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه "باید کاری کنیم تا هر کس به ایران نگاه میکند، نور معنوی امامت و ولایت را مشاهده کند"، اظهار کرد: انتظار است که قم در ساختن چنین ساختن نمونه و الگویی در عمل نیز پیشگام باشد. یک وجه ساختن این جامعه الگو نیز آن است که آن جامعه به لحاظ شهرسازی نیز، آباد و نمونه باشد، چراکه اندیشه اسلامی در عرصه عمل هم مثل عرصه اجتماعی و تربیتی ایده عملیاتی دارد و اینها باید در قم تبیین و بر اساس آن الگوسازی شود تا هرکس از هر کجای دنیا به قم سفر میکند، الگوی عینی و عملی اندیشه رهاییبخش و اصیل اسلامی را مشاهده کند.
احمدینژاد تأکید کرد: ما هنوز در ابتدای راه هستیم و هنوز بسیاری از این امور مورد توجه قرار نگرفته و تبیین نشده است. آنچه برای جامعه بشری راهگشاست تبیین مکتب مهدوی و عملی و در وهله بعد ساختن یک الگوی عملی بر این اساس است. البته همه ملت ایران در این عرصه مسئول هستند و اساساً جمهوری اسلامی به همین منظور تأسیس شد و هیچکس نباید تصور کند که انقلاب عظیم و تاریخساز اسلامی برپا شد تا صرفاً عدهای جایگزین عده دیگر در حکومت شوند و با یکدیگر برای کسب قدرت رقابت کنند بلکه انقلاب اسلامی آمد تا برای حکومت جهانی زمینهسازی کند و اگر این هدف را نادیده بگیریم انقلاب و جمهوری اسلامی بیمعنا خواهد بود.
رییسجمهور ادامه داد: همه اندیشهها، افکار و توان علمی کشور باید به دنبال تبیین حکومت جهانی باشد و این تکلیف تاریخی پیروان اهل بیت است که ضمن تبیین این اندیشه جامعهای الگو و نمونه در حد توان و ظرفیت خود براساس آن اندیشه برپا کنند. اگرچه استقرار عدالت کامل، نیازمند انسان کامل است، اما ما که پیرو و سرباز امام و اهل بیت هستیم باید در حد توان و ظرفیت خود در این عرصه الگوسازی کنیم و مطمئنم به فضل الهی ملت ایران و مردم قم این وظیفه را به خوبی انجام خواهند داد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه "خدای متعال با هیچ قوم و قبیله و فردی عقد اخوت نبسته است"، تصریح کرد: اگر ملتی از فرصتهای در اختیار برای اجرای مأموریتهای الهی خود استفاده نکنند، خداوند ملت دیگری را جایگزین آنها خواهد کرد اما بنده به شخصه به توانمندیها و عشق ملت ایران به پیامبر و آل او و فرزندش حضرت مهدی موعود(عج) ایمان دارم و مطمئنم این بار امانت را به خوبی به سرانجام خواهند رساند.
احمدینژاد در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه "در این سالها تغییرات را در چهره قم به عینه میتوان دید"، گفت: روند عمران و آبادانی در قم بسیار سریع است و چهره شهر هر سال با سال گذشته بسیار تفاوت میکند و در طول چند سال اخیر، پروژههای بزرگ و ماندگار زیادی در این شهر اجرا شده است، اما با همه این اقدامات هنوز قم به جایگاه مطلوب و شایسته خود نرسیده است.
رییسجمهور ادامه داد: امروز از اجرای پروژههای مترو و قطار هوایی قم بازدید کردیم. شهری مثل قم نیازمند سیستم حمل و نقل پیشرفته است و پروژه احداث مترو در قم خدمت بزرگ و ارزشمندی است که گروه اجرایی خوبی در حال اجرای آن هستند و مقرر شد دولت نیز برای تسریع در اجرای این پروژه کمک کند. قطار هوایی جزو پیشرفتهترین سیستمهای حمل و نقل شهری است که برخی از آن خوششان نمیآمد و به دلایلی مخالفتهایی با آن میکردند اما مطمئنم در آینده همه از آن لذت خواهند برد.
وی به افتتاح بیمارستان 120 تختخوابی امام رضا(ع) نیز اشاره کرد و گفت: مهمترین پروژهای که امروز برای افتتاح آن به قم آمدیم و جزو بزرگترین پروژههای کشور هم به لحاظ معنوی و هم به لحاظ اجرایی و مادی است، بلوار پیامبر اعظم(ص) است که از طرفی حرم مطهر و از طرفی دیگر به مسجد مقدس جمکران این دو قطب دلربایی از ملت ایران موحدان و عدالتطلبان متصل است.
احمدینژاد با اشاره به آغاز احداث این مسیر از 18 سال پیش خاطرنشان کرد: من در عرصههای مختلف اجرایی کار کردم و میدانم آزاد کردن هفت کیلومتر مسیر در یک بافت متراکم شهری چه کار سنگین و عظیمی است، اما بالاخره همت بلند مسئولان قم موجب شد که این مسیر باز شود و امشب فاز اول آن افتتاح شد.
رییسجمهور ادامه داد: گام دوم و ادامه راه در این مسیر آن است که دو طرف این بلوار تبدیل به زیباترین فضا برای رفت و آمد، استراحت و به لحاظ تجاری و اقامتی، نمونه شود و الگویی از معماری و شهرسازی اسلامی به واسطه آن در معرض دید همگان قرار گیرد به گونهای که همه نیازهای زائران در همین مسیر تأمین شود و مطمئنم به همت مسئولان استان این مرحله نیز به سرعت انجام خواهد شد و بنده نیز قول میدهم در مدت باقیمانده که به عنوان خادم ملت حضور دارم از هیچ کمکی به اجرای این پروژه دریغ نکنم.
وی همچنین خطاب به مردم حاضر در این مراسم اظهار کرد: من شما را از صمیم دل دوست دارم و به همه شما عشق میورزم و خدا شاهد است که نوکری شما و همه مردم ایران را با آقایی جهان عوض نمیکنم.
در پایان این مراسم با حضور احمدینژاد، از تعدادی از مسئولان استان و دستاندرکاران اجرای پروژه بلوار پیامبر اعظم(ص) تقدیر شد و رییسجمهور از همه حاضران خواست تا به احترام امام عصر(عج) قیام کرده و همه با هم با ذکر یا فاطمه(س) یا مهدی(عج) این پروژه را افتتاح کنند.
به گزارش ایسنا، برخی از مردم با خودرو و موتور، احمدینژاد را از میانه این بلوار در نزدیکی مسجد جمکران تا میدان 72 تن در خروجی قم به سمت تهران همراهی کردند و رییسجمهور در کنار این میدان توقف کرد و ضمن تشکر از حضور آنها، به ابراز احساساتشان پاسخ گفت.