پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : محمد توسلی به عنوان اولین شهردار پس از انقلاب، ریاست این نهاد را در سال ۵۷ برعهده گرفت. او اهل تهران است.
«پارسینه» در ادامه نوشت: شهردار دوم پس از انقلاب سیدرضا زوارهای است که بعدها حقوقدان عضو شورای نگهبان و کاندیدای دوره سوم و چهارم انتخابات ریاستجمهوری هم بود. او متولد روستایی کوچک با نام حصار کوچک، در ورامین بود که به نوعی تهرانی محسوب میشود چرا که ورامین عضو استان تهران است.
سید کمالالدین نیکروش سومین شهردار تهران بود که از 1359 الی 1360 به مدت هفت ماه شهردار پایتخت شد. نیکروش زاده شهر بروجرد بوده است.
محمدنبی حبیبی یکی از شهرداران تهران، نسبت به شهرداران سابق مدت طولانیتری توانست شهردار پایتخت بماند. او به مدت 44 ماه از 1362 الی 1366 در ساختمان شهرداری تهران ماند. او در سال ۱۳۲۴ در روستای باغخواص ورامین متولد شده و تهرانی محسوب میشود.
غلامحسین کرباسچی نیز به عنوان یکی از شهردارهای تهران سابقه تحصیل در حوزه علمیه قم را دارد، در دوران جنگ نماینده امام خمینی در ژاندارمری جمهوری اسلامی بود. او پس از پایان جنگ و در دولت هاشمی رفسنجانی شهردار تهران شد. او زاده شهر قم است.
مرتضی الویری هم که پس از کرباسچی شهردار تهران شد و مدت 32 ماه از 1378 الی 1380 شهردار پایتخت بود در دماوند متولد شده و او هم به نوعی تهرانی است.
محمد حسین مقیمی شهرداری که حدود چهار ماه در فاصله سال 81 تا 82 سرپرست شهرداری تهران بود زادهٔ ۱۳۲۹ در شهرستان خمین است.
محمود احمدینژاد هم 26 ماه شهرداری تهران را در اختیار داشت زاده روستای آرادان گرمسار است.
چهاردهمین شهردار هم محمد باقر قالیباف بود که اهل مشهد است و در انتخابات اخیر موفق به حضور در پاستور نشد.
حالا باید منتظر ماند و دید پانزدهمین شهردار تهران اهل کجا خواهد بود؟