کد خبر: ۱۳۰۵۶۹
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۰ - ۰۴ مهر ۱۳۹۲

مسئول ستاد انتخاباتی احمدی نژاد، استاندار دولت یازدهم شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


کیهان نوشت:

با تصویب هیات دولت علی‌اصغر عنابستانی به عنوان استاندار جدید چهارمحال و بختیاری معرفی شد. وی متولد 1350 در روستای عنابستان از توابع سبزوار است. عنابستانی با روی کار آمدن دولت نهم به عنوان مدیرکل امور اجتماعی استانداری خراسان رضوی انتخاب و پس از آن معاون استانداری این استان و فرماندار شهرستان سبزوار شد.

وی در آستانه انتخابات دهم ریاست‌جمهوری از فرمانداری سبزوار استعفا کرد و مسئولیت ستاد مردمی احمدی‌نژاد در خراسان رضوی را به عهده گرفت.

عنابستانی پس از انتخابات هم به عنوان معاون امور اجتماعی دستیار ارشد رئیس‌جمهور در نهاد ریاست‌جمهوری مشغول فعالیت شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۳۸
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
3
34
بیشتر از این انتظارنیست
amir
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
1
55
با سلام امیدوارم این خبر دروغ باشه چون من به روحانی رای دادم کا استاندار عوض بشه ویه بومی بزاره
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
2
49
به شدت متاسفم . لطفا یکی از آقایون دولتی دلیلش رو توضیح بده .
سرخورده ولی امیدوار
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
4
41
خبرهایی از این قبیل در راهه به نظرم دولت یازدهم داره نجابت بیش از حد نشون میده و خیلی از جاها عملی انجام نمیده این در آینده به ضرر دولت خواهد بود ... آیا انتصاب یک مدیر عالی احمدی نژادی باعث سرخوردگی ماهایی که امید بستیم تا اون دوره سیاه و ناکارآمد رو فراموش کنیم نخواهد شد ... متاسفانه اکثر افراد قبلی با قدرت سر کارشون موندن و این باعث تعجب و ناراحتی اکثر کسانی که من میشناسم شده ... لطفا دولت هر چه زودتر به این موارد رسیدگی کنه ... ( لطفا تایید کنید چون این حرف و نگرانی خیلی از هواداران دکتر روحانی هستش)
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
اگر شایسته هستند اشکالی ندارد که ادامه کار بدند
دانشجو
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
0
0
خیلی خیلی ناراحت شدیم این حق مردم چهارمحال نیست
نظرات بینندگان