کد خبر: ۱۳۰۹۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۰۹ - ۰۷ مهر ۱۳۹۲

مردي كه عاشق عكس‌گرفتن با قبر افراد مشهور است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
علاقه بخشي از احساسات انسان هاست كه مي‌تواند باعث شود تا رفتارهاي ما نيز شكل بگيرد. علاقه هر كسي مي‌تواند به ماشين، خانه يا حتي يك منظره جالب باشد و البته ميان انسان‌ها عده‌اي نيز علايقي عجيب دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، هر كدام از ما انسان‌ها دوست داريم تعطيلات را در منطقه‌اي خوش آب و هوا و بدون كار و مشغله بگذرانيم و بازديد از مكان‌هاي تاريخي و باستاني نيز مي‌تواند يك ايده جالب براي روزهاي بيكاري است.

"مارك دابوس" مردي 38 ساله‌اي است كه برخلاف ديگر افراد تعطيلات خود را دوست دارد به قطعه مشاهير قبرستان‌ها برود. اين مرد علاقه بسيار زيادي به ديدن قبر مشاهير دنيا در هر رشته‌اي دارد و با همه آن‌ها نيز عكس يادگاري مي‌اندازد.

اين مرد كه يك پرستار انگليسي است علاقه بسياري به سفر به قبرستان‌هاي دور دنيا دارد و تعطيلات خود را اينگونه مي‌گذراند. او از 20 سال پيش تا به اين روز از صدها قبر بازديد كرده است كه گستردگي از آمريكا تا چين كشيده شده است.

او كه در هر مورد تعطيلي شروع به سفر مي‌كند مي‌گويد تا به حال نزديك به 65 هزاردلار خرج سفرهاي قبرستاني خود كرده است. او سعي مي‌كند از قبر بازيگران، ورزشكاران و حتي سياست مداران بازديد كند. او در ميان عكس و بازديدهاي خود قبر بروس لي و چارلي چاپلين را بهترين مي‌داند.

نظرات بینندگان