پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رييس مركز برنامه ريزي و نظارت بر دخانيات كشور از برگزاري مانور بزرگ مبارزه با قاچاق سيگار در روزهاي آينده خبر داد و گفت: اين مانور به منظور تقويت توان توليد داخلي كالاهاي دخاني و صيانت از صنعت دخانيات كشور انجام مي شود
به گزارش ايرنا، شمس الدين نيك منش در نشستي با فعالان عرصه دخانيات با تشريح اهداف و برنامه هاي كلان مركز برنامه ريزي و نظارت بر دخانيات كشور، اظهار داشت: صيانت از توليد داخلي، شناسايي بازار هاي هدف، اشتغالزايي، مبارزه با قاچاق سيگار با هدف افزايش توان توليدات داخلي كالاي دخاني و توجه به سلامت بهداشت شهروندان ايراني از جمله سياست ها و برنامه هاي راهبردي بخش حاكميتي در عرصه دخانيات است.
وي افزود: به منظور تقويت توان توليد داخلي كالاهاي دخاني و حمايت از سرمايه گذاري و تكريم نيروي انساني شاغل در صنعت دخانيات و فراهم سازي فرصت هاي جديد شغلي، بزرگترين مانور مبارزه با قاچاق سيگار، بزودي با هماهنگي و همكاري نهادهاي ذيصلاح و تشكل هاي مردم نهاد در سطح عمومي برگزار مي شود.
رييس مركز برنامه ريزي و نظارت بر دخانيات كشور اضافه كرد: سالانه به طور متوسط حدود 60 ميليارد نخ سيگار در كشور مصرف مي شود كه حدود 46 ميليارد نخ از آن توليدات داخلي و حدود 9.5 ميليارد نخ وارداتي است و مابقي حدود 5 ميليارد نخ قاچاق است كه آثار مخربي از جمله تهديد بنيان هاي صنعت دخانيات را در پي دارد و به فرهنگ توليد كار و فضاي كسب وكار و حقوق مصرف كننده لطمه مي زند و ريسك سرمايه گذاري در اين صنعت را افزايش مي دهد.
به گزارش دبيرخانه فرهنگي و ارتباطات مركز برنامه ريزي و نظارت بر دخانيات كشور، نيك منش مبارزه با قاچاق كالاهاي دخاني را موضوعي دائمي دانست و گفت: هر چند فعاليتهاي چند جانبهاي را در حوزه مبارزه با قاچاق مواد دخاني شاهد هستيم و آمار كشفيات، مويد اين نكته است، اما استانداردسازي توليدات داخلي كالاي دخاني و نظارت مستمر بر شبكه توزيع نيز از درجه اهميت بالايي برخوردار است و مركز برنامهريزي و نظارت بر دخانيات كشور به عنوان يك نهاد حاكميتي و ملي، برنامههايي مدون براي انجام اين ماموريت ذاتي، تدوين و در حال اجرا دارد.