arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۳۳۲۵۶
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۰۸ - ۲۵ مهر ۱۳۹۲

تبعات سخنان ساده‌لوحانه

* رضا سليماني
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
با مشاهده مصاحبه‌هاي كليشه‌اي و تكراري برخي رسانه‌هاي طيفي خاص كه اين روزها به دليل كمبود سوژه يا بي‌اعتنايي افراد صاحب نظر به خود، مجبورند در مورد هر موضوعي اعم از علمي، سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي، سراغ تعدادي انگشت‌شمار افراد همسو و همفكر خود بروند و با انجام مصاحبه‌هاي دم دستي و تكراري، سخنان بعضاً بي‌ربط و بي‌ارزش بعضي را با آب و تاب فراوان به عنوان كارشناس يا صاحب‌نظر به خورد مخاطبين خود بدهند ناخودآگاه ياد خاطره‌اي از سالهاي قبل مي‌افتم كه هرچند در آن زمان موجبات تمسخر و خنده مخاطبيني را فراهم مي‌كرد، ولي به شدت موجب نگراني و تأسف دلسوزان نظام بود.

حتماً بخشي از مردم به‌ويژه جوانان به ياد دارند كه در سالهاي قبل، سخنان بنده خدايي كه مجبور بود به خاطر تريبوني كه در اختيار داشت، راجع به همه موضوعات كشور اظهارنظر!! تخصصي كند، چگونه سوژه تمسخر و سوءاستفاده سياسي حجم زيادي از معاندين و حتي در رسانه‌هاي خارجي قرار مي‌گرفت! به همين دليل برخي رسانه‌هاي غافل يا معاند انقلاب اسلامي، سخنان وي را بلافاصله بدون كم و كاست منتشر مي‌كردند و در همان زمان افراد دلسوز و فهيم بسياري بودند كه از اين‌گونه سخن گفتن از يك تريبون رسمي كه مورد سوءاستفاده و بدبيني مردم به دين مي‌شد، خون دل مي‌خوردند و از استهزا و خنده به ديگران، عصباني و متأثر مي‌شدند.

يا دوستي مي‌گفت: فردي ساده‌لوح در شهري بود كه هر وقت جمعي مي‌خواستند تفريح كنند و بخندند، از او سؤالات جدي مي‌كردند و او با جواب‌هاي بي‌ربط و مسخره، باعث خنده و سوءاستفاده اطرافيان مي‌شد.

متأسفانه اين روزها نيز بعضاً شاهد تكرار اين‌گونه گفتگوها و مصاحبه‌هاي دم‌دستي و كليشه‌اي توسط برخي رسانه‌هاي خاص با افرادي هستيم كه يا ساده‌لوحند و يا غافل و نان به نرخ روزخور كه به اقتضاي زمان و به دليل بي‌پروايي و بي‌تقوايي در گفتن سخنان بي‌ربط و توهين‌آميز به شخصيت‌هاي اصيل انقلاب، مورد سوءاستفاده اين رسانه‌ها قرار مي‌گيرند. هرچند سخنانشان بيشتر مورد تمسخر، خنده و يا بي‌توجهي افكار عمومي قرار مي‌گيرد، ولي عملكرد بعضي از خبرگزاري‌ها و روزنامه جاي تأمل و تعجب دارد كه چرا صفحات خود را به بهانه آگاهي مردم با اين مطالب سياه مي‌كنند؟!!

والسلام
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
2
116
ببخشید من زیاد باهوش نیستم میشه وقتی یه خبر را منتشر میکنید یکم توضیح بدید اصلا در مورد چی و کی حرف میزنید همه متوجه بشن وقتی تمام علائم و اسامی رو سانسور میکنید فقط خودتون میفهمید تو این خبر چه خبره!!!
پاسخ ها
انصاف
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
موافقم، خوب اگه این آقای رضا سلیمانی می ترسه که واضح و شفاف حرفشو بزنه اصن نزنه بهتره که!
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
مثلا شجونی
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
به‏ ‏خدا‏ ‏منم‏ ‏نفهمیدم‏ ‏چی‏ ‏به‏ ‏چی‏ ‏شد‏!‏
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
حرف ایشون کاملا مشخصه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
6
82
معلوم نیست یک مداح چگونه میتواند حرف سیاسی بزند حتما میخاد رییس روزنامه ای بشود
عطا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
4
50
احسنت ، احسنت ، احسنت
آزاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
4
38
احسنت..........
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
1
29
مردی که ساده لوح بود رفته است ...... عید قربان مبارک!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
1
13
درود
رضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
0
9
راستش من هم متوجه نشدم منظور این مداحه است؟
کمیل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
1
6
ایشون کی باشن؟
مسلمان ایرانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۶
0
13
سلام،پادزهراین اشخاص ونشریات قلیل وزیاده گو؛نادیده گرفتن وبی توجهی به آنان است.
اگراکثریت ملت ورسانه های متعهدبه مملکت هیچ پاسخی به این صداهای مسموم ندهندودرحقیقت شنونده ای نداشته باشند؛انشالله خاموش خواهندشد.
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۶
1
9
مثلا «خنده هاشمی از حرفهای شجونی!» را در آدرس: varsee.persianblog.ir ببینید!
نظرات بینندگان