پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور گفت: در حال حاضر تحقیقات علمی راجع به بررسی مزایا و معایب اجباری بودن، مدت و دیگر ابعاد سربازی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح در حال انجام است.
حجتالاسلام محمد مصدق صبح امروز در حاشیه همایش جلوگیری از وقوع جرم در موضوع قتل و خودزنی در جمع خبرنگاران پیرامون برنامههای مختلف برای اصلاح رفتار کارکنان و ارتقای رفتار مناسب با نیروهای زیر مجموعه و به ویژه سربازان، اظهار کرد: ما در سطح فرماندهان و مسئولان عالی نیروهای مسلح به صورت جدی در دستور کار داریم تا کیفیت برخورد با زیر مجموعه به ویژه سربازان را ارتقا دهیم.
وی افزود: در طول 16 سال گذشته به حدی این رفتارها تغییر یافته که امروز گاهی زمانی که فرمانده یک تیپ و معاونانش برنامه کاری خود و نحوه برخورد با سربازان را گزارش می کنند، من افتخار می کنم که اگر خود پیامبر(ص) امروز در میان ما بودند آن فرمانده را به عنوان فرمانده تیپ انتخاب میکردند.
معاون قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور تصریح کرد: با توجه به اینکه اکنون فرماندهان افزون بر اینکه درب اتاق هایشان به روی مراجعان باز است در نماز جماعت حاضر می شوند تا پس از آن اگر سربازی با آنها کار داشت جوابگو باشند.
وی بیان کرد: همین مسئله سبب شده است تا ما امروز در موضوع پیشگیری از وقوع جرم موفق باشیم.
حجت الاسلام مصدق در پاسخ به خبرنگار تسنیم پیرامون تأثیر قوانین سینوسی و متغیر سازمان نظام وظیفه و اجباری بودن گذراندن دوران خدمت در رشد و کاهش خود زنی و خود کشی میان سربازان خاطر نشان کرد: در این مورد آماری نداریم اما در حال حاضر تحقیقات علمی پیرامون به بررسی مزایا و معایب اجباری بودن سربازی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح در حال انجام است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شخصی که سربازی نرفته باشد، قادر به اشتغال و نقل و انتقال ثبتی و رسمی و به نوعی قادر به زندگی نیست، اضافه کرد: این مسائل خود انگیزهای میشود که خود افراد به سربازی تمایل داشته باشند.
معاون قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور در مورد خرید خدمت سربازی گفت: ما به صورت جدی در سازمان قضایی به کمک فرماندهان عالی نیروهای مسلح مورد بحث و بررسی قرار دادیم و نتیجه این شد که این قانون تبعات منفی را در جامعه به دنبال داشت و برای کشور، نظام و افراد خوب نبوده چراکه پولدارها خدمت نرفته و فقرا باید به خدمت بروند و این کار درستی نبود.
وی پیرامون رشد علمی بانوان نسبت به مردان در جامعه و اجباری بودن خدمت سربازی برای مردان و تبعات منفی که این مسئله در مورد ایجاد بی نظمی در توازن کاری جامعه و حرکت جامعه کاری به سوی بانوان و تأثیر خدمت سربازی به سبک کنونی، اظهار کرد: در باره این مطلب به هیچ وجه نمی توان نظری داده و باید به صورت علمی و فنی پژوهشگران به صورت جدی فعالیت کرده و نتیجه تحقیقات خود را اعلام کنند و اکنون این مسئله در حال بررسی و تحقیق است.
منبع: تسنیم