پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک کارشناس تغذیه معتقد است، برنج قهوهای به دلیل محتوای غنی ویتامین B سفید شدن موها را به تا خیر میاندازد.
مریم شیرمستی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص خواص برنج قهوهای که سبوس آن جدا نشده، اظهار داشت: این برنج حاوی انواع ویتامینهای گروه B است که میتواند برای تقویت اعصاب و شادابی و سلامت پوست و مو مفید باشد.
وی گفت: فیبر فراوان موجود در این برنج باعث کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و اسید اوریک خواهد شد.
به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف برنج قهوهای میتواند از انواع سرطانهای دستگاه گوارش پیشگیری کند.
وی ادامه داد: همچنین میتوان برنج قهوهای را در انواع سوپ و آش استفاده کرد.
شیرمستی خاطرنشان کرد: برای افرادی که طعم برنج قهوهای را دوست ندارند توصیه می شود مقدار کمی از این برنج همراه با سایر انواع برنجها پخته و مصرف شود.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه معمولا ذائقه افراد به مصرف اینگونه برنجها عادت ندارد و ترجیح میدهند برنج سفید عاری از سبوس را مصرف کنند، توصیه کرد سبوس برنج به صورت جداگانه آسیاب شود و روزانه یک قاشق چایخوری همراه با سوپ یا سالاد مصرف شود.