پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ | Thursday, 28 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ | Thursday, 28 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
فایل صوتی که بهرنگ علوی از مهرداد میناوند منتشر کرد

فایل صوتی که بهرنگ علوی از مهرداد میناوند منتشر کرد

ویدیو / به یاد مهرداد میناوند عزیز...

ویدیو / به یاد مهرداد میناوند عزیز...

ویدیو / گفتگوی قدیمی از مهرداد میناوند با عادل فردوسی‌پور

ویدیو / گفتگوی قدیمی از مهرداد میناوند با عادل فردوسی‌پور

ویدیو /  وضعیت اسفناک ورود مسافران به ایران در فرودگاه امام در روزهای کرونا

ویدیو / وضعیت اسفناک ورود مسافران به ایران در فرودگاه امام در روزهای کرونا

ویدیو / یکی از اراذل شهر تهران در تمرین استقلال!

ویدیو / یکی از اراذل شهر تهران در تمرین استقلال!

تماشا کنید: این ۶ ماه / پشت پرده اظهارات جنجالی امروز روحانی چیست؟

تماشا کنید: این ۶ ماه / پشت پرده اظهارات جنجالی امروز روحانی چیست؟

کد خبر: ۱۴۲۶۵۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۷ - ۰۵ دی ۱۳۹۲
صفحه نخست >> سیاست
پ

پیشنهاد روحانی برای تدریس حقوق شهروندی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس ‌جمهور در جمع شورای معاونین و مدیران کل استان های وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: معلمی تنها یک شغل نیست بلکه یک وظیفه بزرگ دینی، ملی و انقلابی است تا نسل آینده کشور، نسلی مشارکت‌جو، پاسخ‌گو و اخلاقی بار بیاید.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای روحانی با بیان اینکه معلمان، علاوه بر متون درسی باید راه زندگی را نیز به دانش‌آموزان بیاموزند، تصریح کرد: وظیفه آموزش و پرورش تربیت و هدایت دانش‌آموزان در جهتی است که آنها پس از فارغ‌التحصیلی بتوانند در جامعه حضوری ثمر بخش داشته باشند.

روحانی ضمن نقد شیوه آموزشی که در آن دانش‌آموزان صرفاً به افزایش محفوظات خود می‌پردازند، گفت: ما می‌خواهیم دانش‌آموزان این حس و باور را داشته باشند که هر چه یاد می‌گیرند در افزایش مهارت‌های زندگی آنها در اجتماع تاثیر داشته و کاربردی است و آنها می توانند در توسعه کشور و بهبود زندگی خود و دیگران نقش تأثیرگذاری داشته باشند.

وی با اشاره به تهیه پیش‌نویس حقوق شهروندی از سوی دولت و مطالبات روزافزون مردم در این خصوص گفت: دانش‌آموزان ما باید بتوانند ضمن شناخت حقوق خود در جامعه از آن دفاع کنند و لازمه این امر ایجاد بسترهای مناسب برای آشنایی آنها به حقوق شهروندی و امکان نقد سالم و سازنده در کلاس های درس است.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن پیشنهاد تدریس مسائل مرتبط با حقوق شهروندی در مدارس کشور اظهار داشت: دانش‌آموزان باید حقوق سیاسی و نقش‌شان در اداره، مالکیت و آینده کشور را بشناسند و نحوه مناسبات میان دولت و مردم را کاملاً لمس و درک کنند و معلمان عزیز ما وظیفه‌ سنگینی در محقق شدن این هدف بر عهده دارند.

دکتر روحانی با اشاره به درخواستش از دانش‌آموزان در مهر امسال برای نگارش انشاء نامه به رییس‌جمهور، اجتناب از پرداختن به موضوعات کلیشه‌ای را مورد تاکید قرار داد و گفت: دلم می‌خواهد بدانم دانش‌آموزان سیستانی، خراسانی، آذری و همه دانش‌آموزان سراسر کشور نگاهشان به عملکرد دولت و رییس‌جمهور چیست؟

رییس‌جمهور با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش در جمهوری اسلامی ایران امری همگانی و عادلانه است، گفت: لباس، جایگاه اجتماعی، مذهب و دین و حتی قومیت نباید معیاری برای امتیاز دادن به افراد در کلاس‌های درس باشد.

دکتر روحانی بر لزوم تطبیق و نزدیک شدن رفتار معلمان با نگاه و روش هدایتگر پیامبر اعظم(ص) در مسئله تعلیم و تربیت افراد تاکید کرد و گفت: همه معلمان در کلاس‌ها هم وظیفه آموزش را به عهده دارند و هم وظیفه تربیت و پرورش را و باید این دو به صورت همزمان مد نظر قرار گیرد و بحث پرورش نباید منفک از آموزش باشد.

رییس‌جمهور تأکید کرد: تربیت هنگامی تأثیرگذار است که توام با عمل مربی و روش های غیرمستقیم باشد به طوری که رفتار و منش و فن بیان معلمان به عنوان سرلوحه در ذهن و جان دانش‌آموزان حک شود.

دکتر روحانی نقش و اهمیت سن در فرآیند یادگیری را با استناد به روایات ائمه اطهار(ع) خاطر نشان ساخت و با بیان اینکه میزان و کیفیت یادگیری در سنین پایین به مراتب تاثیرگذارتر و ماندگارتر از سنین بالاتر است گفت: به همین دلیل نقش معلمان ابتدایی بسیار حائز اهمیت تر از سایر پایه هاست چرا که معلمان ابتدایی همچون باغبانی هستند که نحوه رسیدگی آنها به نونهالان باغ فرهنگ کشور، در چگونگی رشد و نمو محصول دادن آنها در آینده تاثیر مستقیم خواهد داشت.

رییس‌جمهور همچنین لزوم ترویج فضای نقادی در مدارس و پرهیز از مطیع بار آوردن دانش‌آموزان را یادآور شد و گفت: اگر امروز فرزندان ما مطیع شدند و حق ابراز نقد نیافتند، ممکن است در سپهر اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه منحرف شوند.

دکتر روحانی خطاب به معلمان و مدیران وزارت آموزش و پرورش گفت: معلمی را تنها شغل ندانید بلکه معلمی را وظیفه بزرگ دینی، ملی و انقلابی خود بدانید تا نسل آینده کشور، نسلی مشارکت‌جو، پاسخ‌گو و اخلاقی بار بیاید.

رییس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش بر نقش مکمل و ضرورت همسویی خانواده و نهاد آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: انجمن اولیاء و مربیان و نشست‌های خانواده و مدرسه نباید تشریفاتی و صرفاً با موضوع کمک اقتصادی به مدارس برگزار شود.

دکتر روحانی افزود: برنامه‌ریزان و مدیران این وزارتخانه باید با بهره‌گیری از تجارب مثبت همه کشورهای دنیا، روز به روز زمینه‌های ارتقاء کیفی نظام آموزشی کشور را فراهم کنند.

رییس‌جمهور ضمن اشاره به افزایش قابل توجه بودجه آموزش و پرورش کشور در سال 93 با وجود مشکلات اقتصادی موجود اظهار امیدوری کرد با توجه به اهتمام ویژه دولت به موضوع آموزش و پرورش و رفع تنگناها برای سال‌های آتی، بودجه قابل توجهی در اختیار این وزارتخانه قرار بگیرد.

دکتر روحانی تاکید کرد: جای هیچ بحث و تردیدی نیست که بزرگترین عامل و سرمایه توسعه پیشرفت و تعالی کشور برخورداری از نیروی انسانی متبحر است که نظام آموزش و پرورش کشور در سال‌های گذشته زحمات بسیاری برای آن متقبل شد.

پیش از سخنان رییس‌جمهور، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، اهتمام ویژه رییس‌ جمهور به موضوع تعلیم و تربیت و مسائل جامعه فرهنگی کشور را خاطر نشان ساخت و با اشاره به شناسایی و اولویت‌بندی چالش‌های این وزارتخانه در 4 ماهه گذشته هدف از این گردهمایی را اعلام سیاست‌های آموزش و پرورش در سال 93 دانست.

وزیر آموزش و پرورش از ساماندهی بیش از یک میلیون نفر نیروی شاغل در این وزارتخانه به عنوان اولین هدف وزارت آموزش و پرورش یاد کرد و گفت: سیاستی جدی برای ساماندهی و حل مسائل این نیروها در سال 93 پیش‌بینی و تدبیر شده است.

وی با تأکید بر عملیاتی کردن بودجه آموزش و پرورش به منظور افزایش بهره‌وری گفت: جذب مشارکت و توسعه کیفی برنامه‌های آموزشی در صدر اهداف این وزارتخانه قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین مراحل تعلیم و تربیت فرزندان این مملکت در درون مدارس شکل می‌گیرد، از برنامه‌های وزارت متبوعش برای ارتقاء کیفیت مدیریت آموزشگاه‌ها و ارتباط با اولیاء دانش‌آموزان خبر داد.

همچنین چند تن از معاونان و مدیران وزارت آموزش و پرورش برخی از چالش‌ها و اهداف و برنامه‌های این وزارتخانه برای سال 93 را تبیین و تشریح کردند.
لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۵
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
2
11
پاسخ
آقای رییس جمهور حقوق تدریس نمی خواهد تصویب می خواهد نخست تلاش کنید آن را در مجلس به تصویب برسانید .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
1
5
پاسخ
پیشنهاد میکنم نهاد رئیس جموری به جای انشانویسی برای دانش آموزان یک نظرسنجی جامع دربارۀ دولت و عملکردش در تمام مدارس کل کشور ترتیب بده
این کار ثمراتش خیلی خیلی بیشتر از انشانویسی است که کسی جدی نمیگیره و فواید آماری بسیار خوبی دارد
اگه میتونید این را به نهاد ریاست جمهوری منتقل کنید
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: تمرین تیم ملی هاکی روی یخ بانوان

تصاویر: تمرین تیم ملی هاکی روی یخ بانوان

۲/۴
تصاویر: برندگان مسابقه هنر عکاسی ساختمان

تصاویر: برندگان مسابقه هنر عکاسی ساختمان

۳/۴
تصاویر: مسابقات بین‌المللی آلپاین جانبازان و معلولین

تصاویر: مسابقات بین‌المللی آلپاین جانبازان و معلولین

۴/۴
تصاویر: نقض قانون منع تردد

تصاویر: نقض قانون منع تردد

ببینید!

ویدیو / محرمانه‌های کنگره آمریکا؛ از حمل و نقل زیرزمینی نمایندگان تا دخمه‌های پنهان + زیرنویس فارسی

ویدیو / بازداشت مدعی دروغین امامت در قم

ویدیو / تصمیمی برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی روغن نیست

ویدیو / اولین تصاویر از ویروس کرونای جهش یافته

تماشا کنید: استارت مجدد / خودروسازان خارجی در راه ایران؟

ویدیو / حمله به پلیس با گلوله‌های برفی⁣ در مسکو

تماشا کنید: ترامپ رفت! / در این ۴ سال بین ترامپ و ایران چه گذشت؟

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

مهرداد میناوند در اثر کرونا درگذشت

روحانی: از همه قوا، از نظامیان و از کسانی که با دولت بد هستند، خواهش می‌کنم در این ۶ ماه باقیمانده از دولت، بگذارید ما کار کنیم / حامیان دولت گاهی نه آزادی دارند نه مصونیتشان معلوم است

قیمت دلار، امروز ۸ بهمن ۹۹

علت فوت میناوند چه بود؟

رضا نصری: بایدن قصد ندارد اجرای برجام یعنی لغو تحریم‌ها را گروگان «مذاکرات متعاقب» قرار دهد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل خطاب به دولت بایدن: دستور آماده‌سازی طرح حمله احتمالی به ایران را داده‌ام‎

سوال زیباکلام از مخالفان FATF: اساسا چرا تحریم‌ها به‌وجود آمده‌اند که ما مجبور شویم آنها را دور بزنیم و بعد به FATF نپیوندیم؟

آنتونی بلینکن: به گفتگو با تهران درباره برنامه هسته‌ای ایران باز می‌گردیم

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

«زیست شبانه» در تهران تصویب شد

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

جدول خاموشی مناطق مختلف تهران منتشر شد + فایل

مهرداد میناوند در اثر کرونا درگذشت

واکنش وزیر بهداشت به اظهارات امام جمعه قم: قرار است فرماندهانی که یکسال غصه خوردند و شهید دادند به درخواست پروتکل شکنان تادیب شوند

ویدیو/ روایت سرباز راهور از سیلی نماینده مجلس به صورت او

قیمت گوشی‌های سامسونگ امروز ۴ بهمن

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
سری «آیفون ۱۳» قطعاً از «Wi-Fi ۶E» پشتیبانی خواهد کرد

سری «آیفون ۱۳» قطعاً از «Wi-Fi ۶E» پشتیبانی خواهد کرد

مجرم تلگرامی شماره تلفن نیم میلیارد کاربر فیس بوک را سرقت کرد

مجرم تلگرامی شماره تلفن نیم میلیارد کاربر فیس بوک را سرقت کرد

هشدار‌های اولیه خطر ابتلا به کبد چرب

هشدار‌های اولیه خطر ابتلا به کبد چرب

اطلاعاتی جدید از گوشی «گلکسی A۷۲، ۴G» سامسونگ فاش شد

اطلاعاتی جدید از گوشی «گلکسی A۷۲، ۴G» سامسونگ فاش شد

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: تمرین تیم ملی هاکی روی یخ بانوان

تصاویر: برندگان مسابقه هنر عکاسی ساختمان

تصاویر: مسابقات بین‌المللی آلپاین جانبازان و معلولین

تصاویر: نقض قانون منع تردد

اولین نشست خبری وزیر خارجه آمریکا: عمل بایدن شفاف است؛ اگر ایران به تعهدات خود ذیل برجام بازگردد،ما هم همان کار را می‌کنیم

فایل صوتی که بهرنگ علوی از مهرداد میناوند منتشر کرد

یادداشت‌های محمدعلی فروغی، پنج‌شنبه ۸ بهمن ۱۲۹۸؛ رفتم به انستیتوپاستور در خصوص کنترات باکتریولوژیست

خاطرات آیت‌الله هاشمی؛ ۸ بهمن ۱۳۷۶: رئیس سازمان انرژی اتمی از بهانه‌گیری روس‌ها برای گرفتن پول بیشتر گفت / وزارت خارجه سفر رسمی من به ریاض را به صلاح نمی‌داند

ویدیو / به یاد مهرداد میناوند عزیز...

بلومبرگ: دولت بایدن موقتاً فروش اف‌-۳۵ به امارات را متوقف کرد

حکم یک قاضی آمریکایی برای توقف طرح مهاجرتی بایدن

فوت دومین نوجوان مصدوم حادثه آتش سوزی کانکس معلمان در سردشت دزفول / بخشدار سردشت: حال عمومی سایر مصدومان این حادثه نیز نامساعد است

نامزد پست نمایندگی آمریکا در سازمان‌ ملل: منتظر همکاری با روسیه درباره ایرانیم

واکنش روابط عمومی وزارت ارتباطات به اظهارات سخنگوی قوه قضاییه: اظهارات شما منطبق با واقعیت نیست؛ مطابق با صفحه پنجم اوراق بازپرسی، اتهام افزایش پهنای باند به آذری جهرمی تفهیم شده

سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح: اگر کوچکترین خطایی از رژیم صهیونیستی سر بزند حیفا و تل آویو را با خاک یکسان می کنیم

ذوالنوری: عوامل ترور شهید فخری‌زاده و انفجار تاسیسات نطنز شناسایی شدند

سخنگوی قوه قضاییه: آدرس غلط دادند؛ احضار آذری جهرمی ارتباطی به پهنای باند ندارد / کسانی که مصوبات شورای عالی فضای مجازی را اجرا نمی‌کنند باید پاسخگو باشند

شناسایی اولین مورد مبتلا به کرونای جهش یافته در اهواز / دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور: افرادی که با این فرد در تماس نزدیک بوده‌اند قرنطینه شده‌اند

سنتکام: بمب‌افکن B۵۲ آمریکا بر فراز خلیج فارس برای سومین بار به پرواز در آمدند

آنتونی بلینکن: به گفتگو با تهران درباره برنامه هسته‌ای ایران باز می‌گردیم

اعلام آمادگی مقتدی صدر برای بازکردن باب مذاکرات میان ایران و عربستان

دژپسند: باید پشت پرده واقعیت بورس از نظر عملکرد را نشان دهیم / گفته می‌شود دولت و وزیر اقتصاد در بازار سرمایه دخالت می‌کنند؛ دولت حمایت می‌کند اما تضمین نه / فعلا برنامه ای برای آزادسازی قسمت سوم سهام عدالت نداریم

تخت روانچی: اکنون که آقای بایدن در کاخ سفید است، باید وعده های خود را عملی کند / پنجره در حال بسته شدن است

آمادگی مسکو برای صادرات مازاد اورانیوم غنی‌شده ایران در صورت بازگشت آمریکا به برجام

مجموع درآمد ۶۰۰ اینفلونسر برتر اینستاگرام فارسی برابر با درآمد صداوسیما از تبلیغات

نتایج اولیه هشتمین آزمون استخدامی کشور ۱۱ بهمن منتشر می‌شود

شمخانی: طالبان را در مبارزه با آمریکا مصمم دیدم

ارزش سهام عدالت، امروز ۸ بهمن ۹۹

شاخص کل بورس امروز ۸ بهمن ۹۹

بهزیستی ملایر: فرزندان فرد کودک‌آزار به خانه امن بهزیستی منتقل شدند

خطیب‌زاده: برای صلح افغانستان سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌ایم / هیأت سیاسی طالبان با ظریف رایزنی خواهند کرد

جزئیات دیدار هیات طالبان با شمخانی

قیمت طلا و سکه، امروز ۸ بهمن ۹۹

قیمت دلار، امروز ۸ بهمن ۹۹

عباس آخوندی: ایران مساله اول بایدن نیست

مینو محرز: زنگ خطر پیک چهارم کرونا به صدا درآمده / باید همه دنیا به تدریج واکسینه شوند تا زندگی به حالت عادی بازگردد

وزیر بهداشت: هفتمین مورد ابتلا به کرونای جهش یافته شناسایی شد / فرد مبتلا از هلند آمده

آرشیو
وبگردی

صحنه‌های دیدنی از سریال جدید پیمان قاسم‌خانی با بازی پژمان جمشیدی و امیرمهدی ژوله/ عکس

۸۰ درصد «قاتل و وحشی» مشکل شرعی دارد

دستگیری سه زورگیر مسافرکش نما در تهران

کتایون ریاحی را بدون آرایش هم ببینید + عکس

مرگ پدر و پسر کرمانی در آفرودبازی

وقتی گریم سنگین بازیگر زن پیشکسوت را راهی بیمارستان کرد

سرنوشت کودک آزاردیده با تسبیح چه می‌شود؟

نقشـــه عجیب برای سرقت مسلحانه طلافروشی

فروش عروسک بافتنی «برنی سندرز»

خودکشی دو دختر در خیابان‌های گرگان

بازداشت سارقی که ممکن بود کارش به قیمت جان مسافران مترو تمام شود

تبلیغ جنجالی؛ شکستن گوش با تعیین وقت قبلی

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۱۴۲۶۵۲
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۷ - ۰۵ دی ۱۳۹۲
صفحه نخست >> سیاست
پ

پیشنهاد روحانی برای تدریس حقوق شهروندی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس ‌جمهور در جمع شورای معاونین و مدیران کل استان های وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: معلمی تنها یک شغل نیست بلکه یک وظیفه بزرگ دینی، ملی و انقلابی است تا نسل آینده کشور، نسلی مشارکت‌جو، پاسخ‌گو و اخلاقی بار بیاید.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای روحانی با بیان اینکه معلمان، علاوه بر متون درسی باید راه زندگی را نیز به دانش‌آموزان بیاموزند، تصریح کرد: وظیفه آموزش و پرورش تربیت و هدایت دانش‌آموزان در جهتی است که آنها پس از فارغ‌التحصیلی بتوانند در جامعه حضوری ثمر بخش داشته باشند.

روحانی ضمن نقد شیوه آموزشی که در آن دانش‌آموزان صرفاً به افزایش محفوظات خود می‌پردازند، گفت: ما می‌خواهیم دانش‌آموزان این حس و باور را داشته باشند که هر چه یاد می‌گیرند در افزایش مهارت‌های زندگی آنها در اجتماع تاثیر داشته و کاربردی است و آنها می توانند در توسعه کشور و بهبود زندگی خود و دیگران نقش تأثیرگذاری داشته باشند.

وی با اشاره به تهیه پیش‌نویس حقوق شهروندی از سوی دولت و مطالبات روزافزون مردم در این خصوص گفت: دانش‌آموزان ما باید بتوانند ضمن شناخت حقوق خود در جامعه از آن دفاع کنند و لازمه این امر ایجاد بسترهای مناسب برای آشنایی آنها به حقوق شهروندی و امکان نقد سالم و سازنده در کلاس های درس است.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن پیشنهاد تدریس مسائل مرتبط با حقوق شهروندی در مدارس کشور اظهار داشت: دانش‌آموزان باید حقوق سیاسی و نقش‌شان در اداره، مالکیت و آینده کشور را بشناسند و نحوه مناسبات میان دولت و مردم را کاملاً لمس و درک کنند و معلمان عزیز ما وظیفه‌ سنگینی در محقق شدن این هدف بر عهده دارند.

دکتر روحانی با اشاره به درخواستش از دانش‌آموزان در مهر امسال برای نگارش انشاء نامه به رییس‌جمهور، اجتناب از پرداختن به موضوعات کلیشه‌ای را مورد تاکید قرار داد و گفت: دلم می‌خواهد بدانم دانش‌آموزان سیستانی، خراسانی، آذری و همه دانش‌آموزان سراسر کشور نگاهشان به عملکرد دولت و رییس‌جمهور چیست؟

رییس‌جمهور با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش در جمهوری اسلامی ایران امری همگانی و عادلانه است، گفت: لباس، جایگاه اجتماعی، مذهب و دین و حتی قومیت نباید معیاری برای امتیاز دادن به افراد در کلاس‌های درس باشد.

دکتر روحانی بر لزوم تطبیق و نزدیک شدن رفتار معلمان با نگاه و روش هدایتگر پیامبر اعظم(ص) در مسئله تعلیم و تربیت افراد تاکید کرد و گفت: همه معلمان در کلاس‌ها هم وظیفه آموزش را به عهده دارند و هم وظیفه تربیت و پرورش را و باید این دو به صورت همزمان مد نظر قرار گیرد و بحث پرورش نباید منفک از آموزش باشد.

رییس‌جمهور تأکید کرد: تربیت هنگامی تأثیرگذار است که توام با عمل مربی و روش های غیرمستقیم باشد به طوری که رفتار و منش و فن بیان معلمان به عنوان سرلوحه در ذهن و جان دانش‌آموزان حک شود.

دکتر روحانی نقش و اهمیت سن در فرآیند یادگیری را با استناد به روایات ائمه اطهار(ع) خاطر نشان ساخت و با بیان اینکه میزان و کیفیت یادگیری در سنین پایین به مراتب تاثیرگذارتر و ماندگارتر از سنین بالاتر است گفت: به همین دلیل نقش معلمان ابتدایی بسیار حائز اهمیت تر از سایر پایه هاست چرا که معلمان ابتدایی همچون باغبانی هستند که نحوه رسیدگی آنها به نونهالان باغ فرهنگ کشور، در چگونگی رشد و نمو محصول دادن آنها در آینده تاثیر مستقیم خواهد داشت.

رییس‌جمهور همچنین لزوم ترویج فضای نقادی در مدارس و پرهیز از مطیع بار آوردن دانش‌آموزان را یادآور شد و گفت: اگر امروز فرزندان ما مطیع شدند و حق ابراز نقد نیافتند، ممکن است در سپهر اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه منحرف شوند.

دکتر روحانی خطاب به معلمان و مدیران وزارت آموزش و پرورش گفت: معلمی را تنها شغل ندانید بلکه معلمی را وظیفه بزرگ دینی، ملی و انقلابی خود بدانید تا نسل آینده کشور، نسلی مشارکت‌جو، پاسخ‌گو و اخلاقی بار بیاید.

رییس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش بر نقش مکمل و ضرورت همسویی خانواده و نهاد آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: انجمن اولیاء و مربیان و نشست‌های خانواده و مدرسه نباید تشریفاتی و صرفاً با موضوع کمک اقتصادی به مدارس برگزار شود.

دکتر روحانی افزود: برنامه‌ریزان و مدیران این وزارتخانه باید با بهره‌گیری از تجارب مثبت همه کشورهای دنیا، روز به روز زمینه‌های ارتقاء کیفی نظام آموزشی کشور را فراهم کنند.

رییس‌جمهور ضمن اشاره به افزایش قابل توجه بودجه آموزش و پرورش کشور در سال 93 با وجود مشکلات اقتصادی موجود اظهار امیدوری کرد با توجه به اهتمام ویژه دولت به موضوع آموزش و پرورش و رفع تنگناها برای سال‌های آتی، بودجه قابل توجهی در اختیار این وزارتخانه قرار بگیرد.

دکتر روحانی تاکید کرد: جای هیچ بحث و تردیدی نیست که بزرگترین عامل و سرمایه توسعه پیشرفت و تعالی کشور برخورداری از نیروی انسانی متبحر است که نظام آموزش و پرورش کشور در سال‌های گذشته زحمات بسیاری برای آن متقبل شد.

پیش از سخنان رییس‌جمهور، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، اهتمام ویژه رییس‌ جمهور به موضوع تعلیم و تربیت و مسائل جامعه فرهنگی کشور را خاطر نشان ساخت و با اشاره به شناسایی و اولویت‌بندی چالش‌های این وزارتخانه در 4 ماهه گذشته هدف از این گردهمایی را اعلام سیاست‌های آموزش و پرورش در سال 93 دانست.

وزیر آموزش و پرورش از ساماندهی بیش از یک میلیون نفر نیروی شاغل در این وزارتخانه به عنوان اولین هدف وزارت آموزش و پرورش یاد کرد و گفت: سیاستی جدی برای ساماندهی و حل مسائل این نیروها در سال 93 پیش‌بینی و تدبیر شده است.

وی با تأکید بر عملیاتی کردن بودجه آموزش و پرورش به منظور افزایش بهره‌وری گفت: جذب مشارکت و توسعه کیفی برنامه‌های آموزشی در صدر اهداف این وزارتخانه قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین مراحل تعلیم و تربیت فرزندان این مملکت در درون مدارس شکل می‌گیرد، از برنامه‌های وزارت متبوعش برای ارتقاء کیفیت مدیریت آموزشگاه‌ها و ارتباط با اولیاء دانش‌آموزان خبر داد.

همچنین چند تن از معاونان و مدیران وزارت آموزش و پرورش برخی از چالش‌ها و اهداف و برنامه‌های این وزارتخانه برای سال 93 را تبیین و تشریح کردند.
قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"