arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۴۳۱۷۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۲۱ - ۰۹ دی ۱۳۹۲

یونسی: معاونت اقوام ریاست جمهوری تشکیل می‌شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت: برای تشکیل معاونت ریاست جمهوری در امور اقوام و اقلیت ها زمینه را آماده کرده و کار را پیش می بریم اما برای تشکیل آن باید منتظر زمان باشیم.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «علی یونسی» شامگاه دوشنبه در حاشیه مراسم ترحیم بانو «عفت کاشانی» مادر وزیر امور خارجه این مطلب را در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا تشکیل معاونت رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت ها در دستور کار است؟ عنوان کرد.

وی همچنین در خصوص به کارگیری اقوام و اقلیت ها در مدیریت های کلان کشور نیز گفت: به کارگیری اقوام و اقلیت ها در مدیریت های کلان دنبال می شود و در حال حاضر نیز در بسیاری جاها به کارگیری صورت گرفته و همچنان در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا تشکیل معاونت اقوام در دستور کار هیات وزیران قرار گرفته است؟ گفت: خبری ندارم.

دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته بودید ستادهای آقای روحانی باید برای انتخابات آینده فعال شوند آیا این مطلب صحت دارد؟ با تکذیب این موضوع، گفت: سفرهای من در ارتباط با اقوام و اقلیت ها است و از ستادهای آقای روحانی نیز تشکر می کنم.

یونسی افزود: ما از همه احزاب و جریان های سیاسی می خواهیم با نشاط سیاسی در میدان و عرصه سیاست فعال باشند.

وی اظهار داشت: همه باید برای انتخابات فعال باشند و نه تنها ستاد آقای روحانی بلکه تمامی ستادهای نامزدها و احزاب باید فعال باشند.

یونسی ادامه داد: بنا بر این نیست که یک جریان سیاسی فقط در زمان انتخابات حضور داشته باشد، بلکه باید همیشه در عرصه سیاسی فعال باشند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱
ایرانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
13
3
با اطمینان به حسن نیت دکتر روحانی عزیز نسبت به این موضوع ولی به نظرم اینکار دسته بندی رسمی مردم به چند گروه و دسته است و این با توجه به مسایل پیش بینی نشده و ظرفیتهای متفاوت و تبعات غیر قابل پیش بینی ، به احتمال زیاد مشکل ساز خواهد شد. ضمن اینکه برای رسیدگی به مردم لزوما دلیلی برای ایجاد یک مسئول و مسئولیت خاص نیست. کما اینکه گاهی اوقات میبینیم که یک تغییر کوچک در تقسیمات کشوری چه بلوایی به پا می کند.
ناشناس
|
NETHERLANDS
|
۰۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
1
17
ترک ،کرد، گیلک ، لر ، بلوچ و عرب خواسته های مشخص دارند و الان هم بعضی سیاست مدارها از اینها هستند ولی آنچه مهم است این است که این افراد چه کاری در راستای حقوق اولیه این مردم انجام می دهند ؟ ... تدریس زبان بومی مناطق غیر فارس نشین و توقف نگاه امنیتی به این مناطق از عمده درخواست های این مردم است . حالا یک فارس می خواهد این را اجرا کند یا غیر فارس.
نظرات بینندگان