arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۴۴۰۹۳
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۸ - ۱۷ دی ۱۳۹۲

چرا بايد در "هواي آلوده" پياز بخوريم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مطالعات جديد نشان مي‌دهند كه پياز سرشار از آنتي اكسيدان‌هاي قوي است كه مانند زرهي فولادي با ويروس و "ميكروب‌هاي موجود در هوا" مبارزه مي‌كند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ در فصل زمستان كه هوا به علت وارونگي دما كثيف و آلوده مي‌شود مصرف برخي از مواد غذايي بيشتر ضرورت پيدا مي‌كند.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند پياز باعث آرامش و از بين بردن تنش‌هاي روحي و عصبي شده و به دليل تركيبات گوگردي كه داراست مي‌تواند از ايجاد "سلول‌هاي سرطاني" جلوگيري كند و سرطان ريه را كاهش دهد.

گفتني است، پياز به دليل تركيبات گوگردي و "سولفوري" مي‌تواند باعث افزايش سلامتي شود و از ورود هرگونه مواد سمي و آلوده موجود در هوا به "سيستم تنفسي" جلوگيري مي‌كند.

نتايج مطالعات نشان مي‌دهند كه مصرف مداوم پياز مي‌تواند "كلسترول خون" و فشار خون را كاهش دهد و گرفتگي رگ‌ها را از بين ببرد و به عنوان ماده غذايي ضروري در سوپ و ساير مواد غذايي اين روزها بايد در ميان غذاهاي سالمندان و كودكان گنجانده شود.
نظرات بینندگان