پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رییس هیات مدیره انجمن حمایت از مصرف کنندگان خواستار رسیدگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استفاده از روغن پالم در شیرهای خوراکی شد.
روغن پالم نوعی اسید چرب اشباع شده است که با افزایش کلسترول بد خون موسوم به LDL باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی می شود.
مجید حاجی فرجی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورامروز اعلام کرده بوده از این نوع روغن در تولید شیرها و ماست های پرچرب استفاده می شود.
به گزارش عصر شنبه ایرنا ، ˈاصغر نعمتیˈ رییس هیات مدیره انجمن حمایت از مصرف کنندگان با ارسال نمابری به خبرگزاری جمهوری اسلامی خواستار واکنش وزارت بهداشت به این موضوع شد و گفت مسوولان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی باید با ورود به این موضوع و بررسی دقیق وعلمی، نگرانی مردم را برطرف کنند.
بر اساس اعلام مراجع پزشکی مهمترین عامل مرگ و میر در ایران بیماری های قلبی و عروقی است و انتظار می رود مسوولان دستگاه های مرتبط، با هدف تنویرافکارعمومی، نظر کارشناسی خود را در مورد کاربرد روغن پالم در محصولات لبنی اعلام کرده و در صورت لزوم از استفاده آن جلوگیری کنند.