این روزها و بعد از رفتن رویانیان از پرسپولیس، جنجال بای معرفی تیم جدید مدیریتی باشگاه پرسپولیس بالا گرفته است. در این میان گزینه های مختلفی از گروه ها و سلایق گوناگون از رسانه های مختلف معرفی می شوند که بیشتر به جنگ روانی و جریان سازی برای تسهیل ورود این افراد به جمع اعضای هیئت مدیره این باشگاه شبیه است.
به گزارش خبرنگار «انتخاب» ؛ اما در این میان یکی از این افراد که بیشترین جنجال را به دنبال داشته است و مخالفان و واکنش های مختلفی را به دنبال داشته است فردی است که با داشتن سابقه طولانی در تخلفات گسترده و متنوع مالی و ... صلاحیت ورود به حوزه های فرهنگی و ورزشی را ندارد. تا جایی که علی پروین در مورد دلایلی که نمی تواند پای هدایتی را به پرپسولیس باز میکند می گوید: هدایتی مشکلات خاص خود را دارد و نمی تواند به تنهایی مشکلات پرسپولیس را حل کند.
نکته ای که در این میان حائز اهمیت است این است که چرا هدایتی که به عنوان یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی تاریخ کشور شناخته می شود و هر بار با روش های مختلف از پرداخت اقساط وام های خود طفره می رود و همچنین مجموعه ای از بدهی های دیگر به افراد خارج از سیستم بانکی دارد ، انقدر برای تصاحب باشگاه پرسپولیس به خود فشار می آورد؟
هدایتی به عنوان یکی از بدنام ترین مشتریان بانک های پارسیان، اقتصاد نوین، ملی و مهر شناخته می شود. چندین بار به دلایل مالی بازداشت شده است، در بین تجار و سرشناسان تهرانی اعتباری ندارد. خودش و خانواده اش ممنوع الخروج شده اند و کلکسیونی از مشکلات دیگر که گریبانگیر وی هستند.
چرا هدایتی که برای نجات خود به شدت نیاز به پول و نقدینگی دارد ادعا می کند که سالی چهار میلیارد تومان می خواهد در پرسپولیس سرمایه گذاری کند؟ پاسخ را می توان در شروطی که هدایتی برای پروین گذاشته است یافت.
هدایتی شرط کرده است که در صورتی به باشگاه پرسپولیس کمک می کند که یا به ریاست مجمع پرسپولیس منصوب شود و یا وزارت ورزش باشگاه پرسپولیس را به مدت 4 سال به وی واگذار کند. در واقع هدایتی قصد دارد تا با این کار به دو هدف عمده دست پیدا کند:
اول اینکه ورود به ورزش به معنی ورود به رسانه های کشور بدون کوچکترین زحمتی می باشد. هدایتی برای جبران آبروی از دست رفته خود نیاز دارد تا دوباره به صدر اخبار کشور راه پیدا کند تا هم فشارهای طلبکاران بر وی کمتر شود و هم اینکه بتواند دوباره به روش خودش فعالیت های تجاریش رو دنبال کند.
دوم اینکه سیستم فوتبال در این کشور به عنوان یکی از فاسدترین سیستم های شناخته می شود. پول شویی، تبانی و زد و بند در نقل و انتقال بازیکنان، رانت های کلان در اجاره تبلیغات باشگاه و ... از جمله مواردی است که همواره گزارش هایی از آنها اماده شده و به نهادهای نظارتی نیز ارائه می شود.
سابقه دستگیری تعدادی از خبرنگاران و دلالان فوتبال توسط وزارت اطلاعات و ... نیز از جمله همین موارد است. تا جایی که در حال حاضر گزارشی از سوی یکی از نهادهای حکومتی در خصوص فساد و تبانی در فوتبال کشور آماده شده و به کمیسیون اصل نود مجلس نیز ارائه شده است که در آن اسامی تعدادی از افراد سرشناس نیز وجود دارد.
به هر حال ورود فردی مثل هدایتی به فضای مبهم و آلوده ای چون فوتبال می تواند بیش از تصور درآمد و امتیاز داشته باشد.
سوال اصلی درباره حضور هدایتی به فوتبال این است که مگر نه این است که این باشگاه با خون و دل و زحمات بی شمار تعداد زیادی از فوتبالیست ها از سال های گذشته تا کنون و همچنین حمایت ها و دلسوزی های هواداران به پرافتخارترین باشگاه کشور و آسیا تبدیل شده است؟ پس چرا پیشکسوتان و هواداران واقعی این باشگاه حتی اجازه مطرح شدن اسامی افرادی نظیر هدایتی را به عنوان بهره بردار این تیم پر افتخار می دهند؟
توضیح: بدهی 5 هزار میلیاردریالی هدایتی، تنها مربوط به بدی او به یکی از بانک های کشور است.
مشروح گزارش بدهی های هدایتی را می توانید از اینجا بخوانید.
هزاران نفر تو تهران هستند که میتونن این پولو بدن
متولیان توزیع کیک و ساندیس را شناختیم
هدایتی دوست داریم
ای بااااابااااا
ماهم فوتبال داریم.
اما شما که ادعای منتقد بودن به کارهای بد دولت را دارید بهتر است انتقاد از آقای گودرزی وزیر ورزش بنمایید
ایشان با ادبیاتی مجهول و گستاخانه صحبت می کنند و ظاهرا کوچکترین تدبیری ندارند وگرنه حداقل بجای پروین یک مدیر عامل توانمند معرفی می کردند