کد خبر: ۱۴۸۸۱۶
تعداد نظرات: ۱۶ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۲ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۲

پوشش میهمان داووس، بهانه ای برای انتقاد از دولت

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا - حضور دکتر محمود سریع القلم در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوییس به عنوان یک کارشناس برجسته روابط بین الملل با حاشیه هایی رسانه ای مواجه شد و برخی به پوشش وی به عنوان مشاور رییس جمهوری در این نشست خرده گرفتند.

این پژوهشگر توسعه، علوم سیاسی و تاریخ معاصر ایران و دارنده فوق دکترای روابط بین الملل از دانشگاه اوهایو در آمریکا، تاکنون 11بار به عنوان کارشناس میهمان در این نشست تخصصی و سالانه حضور داشته و هیچگاه مورد توجه رسانه های داخلی قرار نگرفته است، اما امسال این حضور بهانه و سوژه ای شده برای انتقاد از دولت یازدهم.

یک برنامه تلویزیونی از وی به عنوان مشاور رییس جمهوری یاد کرد و استفاده او از کروات را در یک نشست بین المللی، بهانه ای برای انتقاد از دولت قرار داد و در پی آن برخی سایت های خبری منتقد دولت نیز به گمان اینکه سوژه مناسبی بدست آورده اند به این موضوع دامن زدند.

این در حالی است که سفر این استاد روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی کاملا جنبه شخصی داشته و به عنوان یک کارشناس برجسته، میهمان این نشست بین المللی همانند سال های گذشته بوده است.

اینکه برخی رسانه های خبری در ماه های شروع فعالیت دولت براساس گمانه زنی ها تصور کردند که دکتر سریع القلم رسماً مشاور رییس جمهوری است، گمان صحیحی نبوده حتی اگر این رسانه ها نزدیک یا متعلق به دولت باشد و دکتر حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهوری نیز به روشنی این موضوع و خطای برخی رسانه ها را گوشزد کرد.

جالب اینکه سیمای جمهوری اسلامی در یک برنامه سیاسی خود، برمبنای این گمانه زنی ها و اطلاعات غلط به پوشش دکتر سریع القلم ایراد گرفت و موضوع را به رییس جمهوری ربط داد که چرا مانع رفتار غیر عرف مشاورش نشده است، چه آنکه:

1 – همراهی دکتر سریع القلم با رییس جمهور در اجلاس داووس کاملا نادرست بوده است. زیرا وی مانند سال های گذشته به عنوان یک کارشناس مستقل دعوت شده و در این نشست حضور یافته است.

2 – ذکر عنوان مشاور ریاست جمهوری برای وی، حتی اگر رسانه های نزدیک سه ماه پیش چنین خبری را نشر کرده باشند، نمی تواند دلیلی موجه برای استفاده از این عنوان توسط مهم ترین رسانه ملی کشور با صدها کارشناس باشد.

3 - استفاده از پوشش مورد استفاده فردی که نه همراه و نه مشاور رییس جمهوری بوده، نیز نکته ای است که می تواند شائبه انتشار اخبار ناصحیح و نقد غیرمنصفانه از دولت توسط رسانه ملی را مطرح کند.

انتظار می رود تمامی رسانه ها بویژه کارشناسان و برنامه سازان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، با درایت بیشتر و بر مبنای اطلاعات دقیق، قطعی و صحیح به مردم اطلاع رسانی کنند تا در افکار عمومی تصور نشود که برخی از برنامه سازان صداو سیما سعی در تخریب دولت منتخب آنان دارد.

اینگونه رفتارها می تواند اعتبار ارزشمند این رسانه ملی را نزد مردم مخدوش کند و خشنودی بدخواهان نظام جمهوری اسلامی را در پی داشته باشد.

ضرورت دارد همه دلسوزان نظام برای حفظ وحدت و همدلی بکوشند، نه اینکه با پیدا کردن عکس یک استاد دانشگاه در یک اجلاس و انتساب به همراهی با رییس جمهور و..، درصدد ایجاد فضای غبار آلود به جای فضای همدلی برآیند.
فولاد ایرانیان
آموزشگاه آرایشگری سرای نمونه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۵
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
7
143
آقای ضرغامی تا حالا متوجه نشده اند که این برخوردهای مغرضانه تلویزیون میلی نتیجه معکوس می دهد؟ اینقدر که سنگ احمدی نژاد را به سینه زدید چه نتیجه ای گرفتید؟ مردم بیشتر از گذشته از او متنفر شدند. اینقدر برای جلیلی سنگ به سینه زدید چی شد؟ کسی بهش رای داد؟
از طرف دیگه هرچی از دکتر روحانی و یارانش بد بگویید محبوبیت آنها میان مردم بیشتر می شود.
میدونید چرا؟ چون ملت به تلویزیون هیچ اعتمادی ندارند و تلویزیون را با اهداف انقلاب و مصالح ملی همگام نمی دانند.
پاسخ ها
emad
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
تلویزیون میلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
بابا
کی صداوسیما میبینه که این آقای ضرغامی دلشو خوش کرده
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
مگه اینهمه اول انقلاب اطرافیان امام کراوات نداشتند؟
امام هیچموقع به اونها گیر داد؟
تازه
این خانومایی که میان ایران و روسری میذارن ما بهشون اشکال میکنیم که حالا این کراوات زدن اشکال داره؟!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
5
87
زیده گویان مملکت را به فلاکت کشیده اند مشکلشان حالا شده کراوات؟ شرم کنید این نادانان قشری که خوسته و ناخواسته شده اید عوامل و پشتیبانان غارتگران و نتیجه آن سو مدیریت 8 ساله ای که مملکت را شخم زده و حالا هم با رفتار خود چوب لای چرخ دولتی می گذارند که کشور ورشکسته را باید اداره کند. خیانت از این بزرگتر آنکه همه را به اسم دین می کنید و آبروی دین خدا را تهدید می کنید
ناصر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
6
77
دوستان همچی میگن پوشش نامناسب که فکر کردم ایشان لخ.... بوده اند متاسفانه جای اصل و فرع عوض شده است مهم اینست که دستاورد این اجلاس چیست و ایران چگونه میتواند بهره برداری کند ضمنا کراوات مانند کت وشلوار بعنوان لباس بین المللی و رسمی تبدیل شده است
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
8
71
بابا شما شورش را در آورده اید. چه اشکلی دارد خوب. یعنی ایشان با کراوات رفته منافع ملی را به باد می دهد یا اینکه ایران در دنیا بیچاره می شود. اتفاقاً شاید تاثیر بهتری هم داشته باشد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
6
80
درود بر دکتر سریع القلم.متاسفانه به جای اینکه قدر چنین متفکرانی دانسته شود عملا ارزشی برایشان قائل نمیشوند.امیدوارم دولت یازدهم به خوبی ازین عزیزان حمایت کند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
0
8
ای بابا ما هنوز تو سال 2014 درگیر بستن یا نبستن کراوات هستیم...!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
0
2
با این حساب ما نباید روی هیچ کدوم از حرفایی دیگه ی سایت ها و خبرگزاری های دولتی حساب کنیم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
0
5
حالا مگه کراوات چشه؟ بده یه نفر شیک لباس بپوشه ؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
0
1
لطفا" نظرتان را در مورد پوشش خانم اشتون در سفارت ایران در ژنو و همچنین پوشش خانم ایتالیایی در ایران بنویسید
با تشکر
جواب احتمالی:
خانم شتون ایرانی نیستن و در ایران نبودن
اون خانم هم ایتالیایی بودن
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
0
4
جا داشت به جای دعوی در مورد موقعیت دکتر سریع‌القلم یک نفر هم پیدا می‌شد و می‌پرسید مگر کراوات زدن چه ایرادی داره؟ آیا یقه‌های باز با لباس‌های نامرتب سمبل مناسب‌تری برای کشورمان است؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
0
2
اگر تلویزیون و اون رسانه ها ایراد نمی گرفتند عجیب بود
وضعیت تلویزیون و اون رسانه ها طوری شده که تا اظهار نظر می کنند از روی محتوای اظهار نظر و حمله ها و بهانه ها و تخریب هاشون مردم می فهمند که کارها درست و بر اساس خواست ملت داره پیش میره و باید حمایت کنند
باید بدونن هر چه این رفتارشون رو بیشتر کنن علاقه و حمایت مردم هم از دولت و رئیس جمهور بیشتر میشه
اما این رو هم بدونن که با این بی انصافی ها و با بیت المال در حق مردم ظلم می کنند و ظلم پایدار نخواهد بود
شهروند هشتبندی هرمزگان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
3
1
من از سایت انتخاب تعجب می کنم که وقتی که رسانه های دولت(و نه رسانه نزدیک به دولت) سریع القلم را به عنوان مشاور ارشد بین الملل وی معرفی و حتی خود سریع القلم چنین سمتی را در مصاحبه ها تلویحا می پذیرد و در این 7 ماه با این عنوان از سوی رسانه ها خبرهای مربوط به ایشان در حمایت از دولت منتشر می شود و نه جناب آشنا و نه دفتر رئیس جمهور هیچ کدام تکذیب نمی کنند دیگر جای اینکه بگوئید"ذکر عنوان مشاور ریاست جمهوری برای وی، حتی اگر رسانه های نزدیک سه ماه پیش چنین خبری را نشر کرده باشند، نمی تواند دلیلی موجه برای استفاده از این عنوان توسط مهم ترین رسانه ملی کشور با صدها کارشناس باشد." باقی نمی ماند.
اگر در این قضیه انتقادی وارد هست ابتدا به مجموعه ریاست جمهوری و رئیس دفتر و جناب آشنا و رسانه های دولت (بویژه ایرنا) است و بعد وبه جریان رسانهای طرف مقابل
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
0
7
واقعا منافع ملی ما به یک کروات بند است ؟
چه کراماتی دارد کراوات !
وای بر ما
نظرات بینندگان