پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بدهی های سنگین در دولت گذشته و انحراف بالای 90 درصد از بودجه با وجود آن که از سوی نهاد های نظارتی بارها اعلام شد و از سوی احمدی نژاد و تیم اجرایی وابسته به او هرگز واکنش درخوری صورت نگرفت، با این وجود به نظر نمی رسید که سایه این بدهی و تخلف تنها در 18 ماه مسوولیت تیم سابق در دانشگاه آزاد به رقم 3 هزار و 600 میلیارد تومان برسد: یعنی هر ماه 200 میلیارد تومان و هر هفته 50 میلیارد تومان.
به گزارش خبرنگار انتخاب ؛ بی تردید چنین هنری (!) از هیچ تیم مدیریتی پر سابقه و حرفه ای نه تنها در سطح ایران که در سطح جهان بر نمی آید. جالب تر آن است که در طول مدیریت غصبی 18 ماهه بر دانشگاه آزاد، اینک که مدیریت جدید با وجود رتبه پروفسوری از نظر علمی و سابقه مدیریت اجرایی در حساس ترین پست های دستگاه اجرایی نظام بنا را بر اعتدال، تدبیر و مهمتر از آن نجابت نهاده است؛ رسانه های وابسته به این جریان چندی است در اقدامی هماهنگ دانشگاه آزاد و شخص آیت ا... هاشمی رفسنجانی را نشانه گرفته اند.
بی گمان در چنین شرایطی درخواست روزنامه نگاران اعتدال گرا و اصلاح طلب و بی تردید اصولگرایان معتدل از رئیس هیأت امنا و مدیریت جدید دانشگاه آزاد این است که درباره بدهی سنگین 3 هزار و 600 میلیارد تومانی تیم مدیریتی فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد، نه تنها شفاف سازی و اطلاع رسانی کنند، بلکه در تشریح جزئیات این بدهی از مواردی که به تخلف آشکار انجامیده، به سادگی نگذرند.
این ارزیابی در میان جامعه رسانه ای کشور وجود دارد که دکتر حمید میرزاده با اهمیت دادن به نخبگان و مدیریت شورایی از یک سوی و توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی علمی از دیگر سوی بنا را بر کار و متن دانشگاه گذاشته است و نه حاشیه ها.
این برخورد معتدل و البته شایسته یک نهاد آموزشی و علمی، گرچه در جای خود موثر و کارساز است، اما به مطالبه جامعه رسانه ای نیز در صورت حاشیه پردازی های مکرر جریان افراطی، می بایست پاسخ داد، تا «سیه روی شود هر که در او غش باشد.»
اخيرا همه آنها كه سالها دربرابر ... آنچناني خفه شده بوند سر برآورده اند و به دنبال مفاسد اقتصادي مي گردنند ...
فرستادن که وی باوقاحت تمام از عمل خلاف پشتیبانی کرد و اعلام کرد همین است که هست.
تازه ترازتازه تری می رسد
...
این چند وقت چیزی که ما دیدیم فقط گزارشهایی مهربانانه از یک عده ناشناس ( ا.ب - پ.ت - ث.ج - ....) بود و گزارشهای محکم و چند هزار باره از وضعیت فتنه گران !!!
خوب به نظرشما چيكاربايد مي كردند؟
همه كه زندگيسون مثل ماها نيستن
اصلا ميدونيد لكسوس چنده؟
خوب اشكال همنه ديگه اخوي!
پس شلوغش نكنيد لطفا...
اینجا بحث عدد و رقم هست نمیگن که فلانی سست عنصر و سست ایمان و نماز نخوان یا ضد ولایت هست اینجا عدد میدن
راستی میدونی که عدد هم با منطق سر و کار داره و نمیشه هم به این راحتی رد کرد؟
جداً میدونستی عدد با منطق طرفه نا با هوچی گری؟
این دزدی ها هم با عدد گفته میشه عزیزم
هردم از این باغ بری می رسد...تازه تر از تازه تری...
تا زمانیکه نه تنها دست اقتدارگرایانی مانند یکی از نمایندگان استان آ. ش آقای ع.م را از دانشگاه آزاد کوتاه ننموده اید، بلکه دوباره ایشان را نماینده تام الاختیار خود در استان نموده اید، مطمئن باشید دانشگاهیان آزاد استان که وضعیت ایشان را به خوبی میدانند، امیدی به اصلاح وضعیت از سوی شما نخواهند داشت.
پیشنهاد میکنم تحقیقی در زمینه عملکرد ایشان نه توسط نوچه هایش بلکه توسط افرادی امین مانند برخی دیگر از نمایندگان و اعضای شورای انقلاب فرهنگی و مدیران لایقی که او آنها را بی دلیل و با حمایت دکتر دانشجو برکنار کرده و مسئولین ستادش را جایگزین نموده که در مواردی مثل علوم دامی و دامپزشکی تخصص دارند اما مدیریت آموزشی انسانها را به عهده گرفته اند!، انجام داده و برحسب وظیفه دینی از این همه خبرهایی که به شما میرسد و ترتیب اثر نمیدهید پرده برداری و شفاف سازی کنید. شاید برای قیامتتان مفیدتر باشد.
به هر حال پایان هر سال فصل ارزشیابی است و مردم نیز همه امور را رصد می کنند . برای مثال :
سال گذشته دولت پر خطا 80 هزار تومان یارانه عیدانه پرداخت کرد با مطلوبیت 100
امسال دولت 80 هزارتومان عیدانه سبد کالایی پرداخت کرد با مطلوبیت پایین با معایبی همچون ( کاهش کرامت مردم - برنج خارجی - تخم مرغ به اندازه تخم کفتر - روغن کم شده و.....)
سال گذشته ساعت کار کارمندان تا 30/14 بود با 25% افزایش حقوق و دکتر روحانی گفته بود می دانم این مخارج ده روز است . ولی امسال ساعت کار تا 16 افزایش حقوق 20% یعنی مخارج 5 روز ضمن انکه دیگر فرصتی برای کار دوم هم نیست
در مورد قوانین تصویب شده هم متاسفانه امتیازات همین وضعیت را دارد من به عنوان یکی از طرفداران اقای دکتر روحانی فکر می کردم چون ایشان حقوق دان هستند حتما بسیاری از قوانین متعادل خواهد شد ولی افسوس . هنوز هم همان روند سابق یعنی افزایش ثروت سرمایه داران و کاهش درامد مردم ضعیف ادامه دارد .