arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۵۴۲۲۴
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۰ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۳

تبادل آتش در مرزهای دو کره/خمپاره کره شمالی در کره جنوبی فرود آمد

ره شمالی و کره جنوبی امروز نزدیک مرز دریایی مورد مناقشه دو کشور به تبادل آتش پرداختند و سئول از ساکنان دو جزیره مرزی خود خواست به پناهگاه بروند. این درحالی است که زمینه‌های اصطکاک و تنش در شبه جزیره کره افزایش می‌یابد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
خبرگزاری فرانسه نوشت: کره شمالی و کره جنوبی امروز نزدیک مرز دریایی مورد مناقشه دو کشور به تبادل آتش پرداختند و سئول از ساکنان دو جزیره مرزی خود خواست به پناهگاه بروند. این درحالی است که زمینه‌های اصطکاک و تنش در شبه جزیره کره افزایش می‌یابد.

به گزارش «انتخاب»، یک سخنگوی ستاد مشترک ارتش کره جنوبی گفت گلوله های خمپاره کره شمالی در سمت جنوبی مرز آبی دو کره پایین آمد و کره جنوبی به شلیک متقابل پرداخت.

وی افزود به نظر نمی‌رسد شلیک‌های دو طرف به قصد اهداف مشخصی باشد و در حال حاضر شلیک‌های طرفین در دریا است. از سوی دیگر یکی از مسئولان محلی جزایر مرزی کره جنوبی گفت به ساکنان جزایر بائنگن یئونگ و ‌یئون‌پیونگ دستور داده شده است به پناهگاه‌ بروند. وی تاکید کرد:« ما از همه ساکنان این جزایر خواسته‌ایم بدون معطلی به پناهگاه‌ها بروند و تاکنون برخی از آنها این کار را کرده‌اند.

کره شمالی اوایل صبح امروز اعلام کرد تمریناتی نظامی با گلوله‌های واقعی در دریای زرد و نزدیک مرز دریایی دو کره برگزار می‌کند. برگزاری این نوع تمرینات نظامی سابقه دارد اما کره شمالی در موارد اندکی به کشور همسایه و دشمن خود در باره برگزاری آن هشدار داده است.

پیونگ یانگ پیش از برگزاری این تمرینات از سئول خواست کشتی‌های خود را «مهار کند». سئول هم بلافاصله هشدار داد درصورت هر گونه تجاوز به سمت کره جنوبی به پاسخگویی متقابل خواهد پرداخت.

مرز دریایی دو کره در گذشته چندین بار صحنه درگیری‌های خونین بوده است.

آخرین مورد این درگیری‌ها در نوامبر سال 2010 روی داد. در این تاریخ کره شمالی یکی از جزایر مرزی کره جنوبی را بمباران کرد که در این حملات 4 نفر کشته شدند و شبه جزیره کره تا آستانه جنگ پیش رفت.

مرز دو کره که به «سرحد شمالی» موسوم است در پایان جنگ کره در سال 1953 توسط نیروهای سازمان ملل متحد و آمریکا ترسیم شد. پیونگ یانگ همواره به این ترسیم مرز اعتراض کرده و آن را به رسمیت نمی‌شناسد.

به گفته وی‌یونگ سئوپ،سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی، پیونگ یانگ پیامی ارسال و در آن بر تمایلات خصمانه خود تاکید کرده است.

وی گفت:« هدف کره شمالی تهدید کردن ما و ایجاد تنش در مرز دریای زرد و در کل شبه جزیره کره است».

کره شمالی هفت ناحیه دریایی مشخص کرده و به کره جنوبی هشدار داده است کشتی‌های خود را از این نواحی دور نگهدارد.

سخنگوی ستاد مشترک ارتش کره جنوبی گفت:« ما به کره شمالی گفتیم اگر گلوله‌ها به این سمت مرز اصابت کند، به هر گونه شلیکی پاسخ قاطع خواهیم داد».

پیونگ یانگ دیروز هشدار داد بعید نیست چهارمین آزمایش هسته‌ای خود را «به شکلی جدید» انجام دهد. به نظر می‌رسد تاکید بر شکل جدید این آزمایش اشاره‌ای تلویحی به ساخت یک نوع بمب هسته ‌ای کوچک برای نصب روی یک کلاهک باشد.

با وجود این کارشناسان بر این باورند که کره شمالی هنوز فن‌آوری لازم برای ساخت بمب اتمی کوچک را که بتواند بر روی یک موشک نصب شود، ندارد.

کره شمالی تاکنون سه آزمایش هسته ای در اکتبر سال 2006 ، مه سال 2009 و فوریه 2013 انجام داده است.

این کشور در هفته‌های اخیر هم چندین آزمایش موشک‌های کوتاه برد و میان برد صورت داده است تا خشم خود را از تمرینات نظامی مشترک آمریکا وکره جنوبی نشان دهد. این تمرینات در ماه فوریه آغاز شد و در ماه اوریل پایان یافت.

تمرینات نظامی مشترک هر سال آمریکا و کره جنوبی همیشه با اعتراضات شدید کره شمالی همراه بوده است زیرا اعتقاد دارد این تمرینات شبیه آموزش‌های تجاوز به شمال شبه جزیره کره است.

کره شمالی روز چهارشنبه دو موشک میان‌برد آزمایش کرد که گفته می‌شود توان رسیدن به خاک ژاپن را دارند. اما این اقدام از سوی شورای امنیت سازمان ملل محکوم شد.

شلیک این موشک‌های میان برد، که اولین مورد از سال 2009 تاکنون بود، با دیدار مقامات ژاپن، کره جنوبی و آمریکا در لاهه هم زمان بود.دیداری که بیانگر جبهه‌ای واحد برای مقابله با تهدیدات هسته‌ای کره شمالی ، پس از ماهها اختلاف بین توکیو و سئول، است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۱
4
25
امیدوارم به یه صلح پایدار برسند و این تنش ها تموم بشه تا مردمشون شاد و خوشحال بشوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۱
2
32
این رهبر کره شمالی خیلی جو گیرها :))
ناشناس
|
Finland
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۱
1
10
اگر منافقين در ايران به حكومت رسيده بودند الان ايران هم مثل كره شمالي بود . دقت كنيد كه روش منافقين در كمپ اشرف براى مزدوران خود چه محدوديت هايي را ايجاد ميكرد نداشتن موبايل عدم آگاهى از اخبار و جانفشانى براى مسعود رجوى جنايتكار و غيره كه عينا اين موارد در كره شمالي براى مردم آنجا اعنال ميشود
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۱
0
9
خدایا خودت سربازمو(کیم کیو جونگ) نجات بده

امین
بهروز
|
United Arab Emirates
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۲
1
0
بابا يه تيکه استخون هست , دعوا نکنين سرش
مثه بچه هاى خوب با هم بخوريدش
نظرات بینندگان