پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ياران اشکان دژاگه در هفته سي و چهارم ليگ برتر پذيراي نوريچ ميشوند تا با تکرار برد هفته قبل مقابل آستونويلا گامي براي فرار از جمع نامزدهاي سقوط به دسته پايينتر بردارند.
يکارهاي هفته سيوچهارم ليگ برتر فوتبال باشگاهي انگليس فردا (شنبه) با 6 ديدار آغاز ميشود. در يکي از اين رقابتها فولام که اشکان دژاگه، مهاجم مليپوش ايراني را در خدمت دارد، ميزبان نوريچسيتي است.
فولام که با در اختيار داشتن ستاره مليپوش کشورمان و مربيگري فليکس ماگات (27 امتياز، رده هجدهم در جدول 20 تيمي) براي فرار از جمع فانوس به دستان و 3 تيم قعرنشين نامزد ورود به ليگ پايينتر، ميجنگد، هفته گذشته توانست طعم پيروزي را بچشد.
اين تيم لندني با درخشش دژاگه و رودالگا 2 بر يک بر آستونويلا غلبه کرد و اکنون چشم به درخشش مجدد اين ستارهها براي کسب 3 امتيازي ديگر دارد.
*برنامه ساير مسابقات:
کريستالپالاس – آستونويلا
ساوتهمپتون – کارديفسيتي
استوکسيتي- نويکاسليونايتد
ساندرلند- اورتون
وستبرومويچآلبيون – تاتنهام