پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تيم فوتبال پيشکسوتان پرسپوليس در فينال ديدارهاي چهار جانبه با نتيجه 3 بر 2 پيشکسوتان استقلال را شکست داد.
تيمهاي فوتبال پيشکسوتان پرسپوليس و استقلال در فينال مسابقات چهارجانبه باشگاه پيام به مناسبت هفته ارتباطات از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در ورزشگاه مخابرات به مصاف يکديگر رفتند.
فارس، اين ديدار که تماشاگران زيادي از جمله عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس را داشت در پايان با نتيجه 3 بر 2 به سود قرمزپوشان به پايان رسيد. گلهاي پرسپوليس در اين ديدار توسط جباري، تارتار و برمک به ثمر رسيد و گلهاي استقلال نيز توسط هراتينيا و رضا حسنزاده وارد دروازه قرمزپوشان شد.
در حاشيه اين ديدار درگيريهاي لفظي در چند صحنه پيش آمد اما يکي از پرحاشيهترين صحنهها درگيري لفظي جباري و محمد نوازي بود که با پادرمياني برخي ديگر از بازيکنان ختم به خير شد