کد خبر: ۱۶۵۳۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۲۳ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۳

آتش سوزی کوه میشون در گچساران مهار شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: آتش سوزی در کوه میشون در منطقه باباکلان از توابع این شهرستان مهار شد.
 

فرهام جلیلی عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وسعت و علت این آتش سوزی که صبح امروز شروع شده بود و ساعتی قبل مهار شد، از سوی کارشناسان در حال بررسی است.

وی از وقوع چهار فقره آتش سوزی در جنگل ها و مراتع گچساران در روز پنجشنبه خبر داد و افزود: مناطق کوه دیل، روستای بی بی جان آباد در نزدیکی خنگ بنار، نارک و کوه میشان در این شهرستان دچار آتش سوزی شده است.

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران تصریح کرد: تمامی این آتش سوزی ها با همکاری ستاد بحران این شهرستان خاموش شده است.

برخی منابع آگاه وسعت آتش سوزی در مناطق دیل و خنگ بنار را 13 هکتار اعلام کردند
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۱:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۶
0
1
من گچسارانی ام. مناطقی که در بالا ذکر شد مناظر زیبایی دارند که در اواخر پاییز ، زمستان و اوایل بهار به اوج زیبایی می رسند و گردشگران زیادی را جلب می کنند که متاسفانه مورد غفلت مسئولین هستند.
شهر گچساران معروف است به شمالی در جنوب ایران
نظرات بینندگان