کد خبر: ۱۶۵۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۹ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۳

زرینچه: تیم ملی فوتبال به نظم تاکتیکی مطلوب و امیدوار کننده رسیده است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه تیم کشورمان به نظم تاکتیکی خوبی رسیده است، گفت: در صورتی که ملی پوشان کشورمان بتوانند در جام جهانی 2014 برزیل خواسته های «کارلوس کی روش» را به خوبی اجرا کنند، به موفقیت این تیم بسیار امیدوارم.

«جواد زرینچه» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: موفقیت تیم ملی فوتبال در جام جهانی، آرزوی ما است و این تیم چه در زمانی که من در تیم ملی حضور داشتم و چه در برهه کنونی همواره مورد حمایت مردم و رسانه ها قرار گرفته است.

وی افزود: ملی پوشان کشورمان در دیدارهای تدارکاتی اخیر خود نشان دادند که به نظم تاکتیکی مناسبی رسیده اند و برای کسب نتیجه در جام جهانی هم قسم شده اند.

وی ادامه داد: در صورتی که بازیکنان تیم ملی به خصوص در منطقه یک سوم دفاعی دچار اشتباهات فردی نشوند و بتوانند خواسته های کی روش را به خوبی اجرا کنند، به موفقیت می رسند.

وی تصریح کرد: اکنون برخلاف گذشته، فاصله تیم ها با یکدیگر زیاد نیست و تیم کشورمان نیز مقابل حریفان خود در جام جهانی، دیگر دست و پا بسته نخواهد بود.

کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال با اشاره به اهمیت نخستین بازی تیم ملی ایران در جام جهانی مقابل نیجریه گفت: اگر ملی پوشان کشورمان در بازی مقابل نیجریه متحمل شکست نشوند، می توانند در دیدارهای بعدی مقابل تیم های آرژانتین و بوسنی و هرزگوین نیز به نتایج قابل قبولی دست یابند.

مسابقه های جام جهانی 2014 فوتبال در برزیل روز 23 خرداد ماه با دیدار افتتاحیه بین تیم های برزیل و کرواسی در شهر سائوپائولو آغاز می شود و تیم ملی فوتبال ایران نخستین دیدار خود در این رقابت ها را روز 26 خرداد ماه مقابل نیجریه برگزار می کند.

ملی پوشان فوتبال ایران در گروه F این رقابت ها با تیم های نیجریه، آرژانتین و بوسنی و هرزگوین هم گروه هستند.

زرینچه در پاسخ به این پرسش که تا چه حد به صعود تیم ملی فوتبال ایران از مرحله گروهی امیدوار است، گفت: این اتفاق دور از دسترس نیست.

کاپیتان اسبق تیم فوتبال استقلال در باره حضورش به همراه مهدی پاشازاده در کادر فنی این تیم برای فصل پیش رو و تایید تلویحی امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان در این خصوص گفت: از اینکه بتوانم به باشگاه خودمان خدمت کنم، خوشحالم و اگر قلعه نویی روی ما نظر دارد، امیدواریم بتوانیم همکاران خوبی برای وی باشیم.
نظرات بینندگان