کد خبر: ۱۶۶۶۶۴
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۲۰ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۳

جهانگیری با نخست وزیر موریتانی دیدار کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 معاون اول رییس جمهوری که به منظور شرکت در اجلاس گروه 77 عازم بولیوی است در توقفی کوتاه در موریتانی با نخست وزیر این کشور دیدار و گفت و گو کرد.
 

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، اسحاق جهانگیری ظهر جمعه به وقت محلی در فرودگاه نوآکیشوت موریتانی مورد استقبال « مولای محمد ولد لغظف» قرار گرفت.

معاون اول رییس جمهوری در این دیدار خطاب به مقام موریتانیایی گفت: بسیار خرسندم که توانستم در توقفی کوتاه با شما ملاقات داشته باشم.

جهانگیری با قدردانی از استقبال نخست وزیر موریتانی ابراز امیدواری کرد این دیدار بتواند زمینه ساز افزایش و توسعه روابط دو کشور باشد و قدم های خوبی در این زمینه برداشته شود.

مولای محمد ولد لغظف نخست وزیر موریتانی هم ضمن ابراز خرسندی از دیدار با معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران خطاب به جهانگیری گفت: به موریتانی خوش آمدید، شما در کشور خودتان هستید.

معاون اول رییس جمهوری ایران صبح جمعه برای شرکت در اجلاس گروه 77 تهران را به مقصد سانتارکروز بولیوی ترک کرد و پس از 9 ساعت پرواز، برای مدت کوتاهی در کشور ساحلی موریتانی توقف کرد.

قرار است جهانگیری در اجلاس گروه های اجتماعی این تشکل بین المللی سخنرانی کند و دیدارهای دو جانبه ای هم با رییس جمهوری بولیوی داشته باشد.

هم چنین معاون اول رییس جمهوری در این سفر با شبکه تله سور ونزوئلا گفت و گو خواهد کرد.

ملاقات با «جان اش» رییس مجمع عمومی سازمان ملل هم از دیگر برنامه های جهانگیری در این سفر است.

گروه 77 در ژوئن سال 1964 با امضای بیانیه مشترک هفتاد و هفت کشور در حال توسعه، در خاتمه نخستین نشست کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنکتاد) در ژنو تاسیس شد.

این گروه بزرگترین سازمان بین دولتی کشورهای درحال توسعه در سازمان ملل است و هم اکنون 132 کشور در این گروه عضویت دارند.

دوره ریاست در گروه 77 یک ساله است و جمهوری اسلامی ایران از زمان تاسیس این گروه برای نخستین بار در ششم بهمن 1389 ریاست آن را در وین بر عهده گرفت.

مورالس رییس جمهوری بولیوی ریاست این گروه را از دی ماه سال گذشته برعهده دارد.

نظرات بینندگان