کد خبر: ۱۶۶۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۶ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۳

کنجکاوی خبرنگاران خارجی درباره ایران و ناشناخته بودن تیم کی‌روش در برزیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کنجکاوی خبرنگاران خارجی درباره تیم ملی ایران نشان از ناشناخته بودن این تیم در جام جهانی بیستم دارد.

در تمرین امروز تیم ملی ایران حضور خبرنگاران خارجی بیش از روزهای گذشته بود و غیر از خبرنگار سایت روزنامه گلوبو برزیل چند خبرنگار دیگر از شبکه‌های تلویزیونی مختلف به تمرین آمده بودند تا از وضعیت ایران آگاه شوند.

یکی از خبرنگاران که از یکی از شبکه‌های تلویزیونی برزیل به تمرین تیم ملی ایران آمده بود، علاقه زیادی به پرسش از مسائل سیاسی داشت. سوال او از اشکان دژآگه درباره همسایگی ایران و آمریکا در برزیل نشان می‌دهد که او علاقه زیادی داشت که درباره مسائل سیاسی از بازیکنان ایران بپرسد. این خبرنگار همچنین درباره دلیل انتخاب ایران از سوی مهرداد بیت‌آشور نیز از خبرنگاران ایرانی سوال می‌پرسید.

کنجکاوی خبرنگاران خارجی درباره تیم ملی ایران نشان می‌دهد که آن طور که کی‌روش گفته است، ایران تیمی ناشناخته در جام جهانی است و شاید تنها به گفته اشکان دژآگه این مسئله به سود ایران تمام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان