کد خبر: ۱۶۷۴۶۸
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۸ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۳

پروفسور سمیعی: رئیس جمهوری که پس از 4 سال سطح علمی ایران را ارتقا دهد، به وظایف خودعمل کرده است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 رئیس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب گفت: رئیس جمهوری که پس از 4 سال سطح علمی ایران را در جهان ارتقا دهد به وظایف خود عمل کرده است و این مسئله در خصوص رئیس دانشگاه علوم پزشکی، رئوسای دانشکده و تمام دست اندرکاران علم پزشکی صدق می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، پروفسور مجید سمیعی ظهر امروز در جمع دانشجویان و پرسنل درمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: سرمایه هر ایرانی فکر اوست و اگر ایرانیان فکر خود را بارور و بر علم و دانش سرمایه‌گذاری کنند، سرمایه‌ای خواهند داشت که همیشه و هر کجا همراه آنها است.

وی به جمعیت زیاد دانشجویان پزشکی زن حاضر در جلسه اشاره کرد و بیان داشت: باور دارم ایران در چند سال آینده اولین کشوری است که زنان در آن مناصب و مسائل کلیدی کشور را به دست خواهند گرفت؛ اگر به گذشته نگاه کنیم، زنان به دلایل مشکلات گوناگون سهم زیادی در کارهای علمی نداشته اند اما امروز ورود آن‌ها در زمینه‌های علمی و اجتماعی سه برابر شده است.

رئیس فدراسیون جهانی انجمن‌ های جراحی مغز و اعصاب با اشاره به اینکه در کشورهای حاشیه خلیج فارس شاهد ساختمان‌سازی های زیادی هستیم در صورتی که هنوز همان خوی چادر نشینی با آنها است، ادامه داد: صاحبان این برج‌های بلند قامت با این همه ثروت در حالی به من رجوع می‌کنند که مغز و تفکر آنها هیچ تغییر نکرده است.

پروفسور سمیعی اظهار کرد: دانشجویان مهمترین اعضای کشور هستند و هر کدام باید بدانند که با ورود به دانشگاه افتخاری بزرگ نصیبشان شده است، بنابراین نباید خود را دست کم بگیرند.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان در قبال جامعه مسؤول هستند، افزود: دانشجویان باید در آینده جامعه را اداره کنند و غیر از این افراد، شخص دیگری این مسؤولیت را برعهده نخواهد داشت.

تمام ضایعات فاسیال قابل جراحی است

سمیعی ادامه داد: مطمئن باشید برای دانشجویانی که به دنبال علم و دانش و تحقیقات هستند، برنامه‌های سنگینی در نظر گرفته‌ایم و امیدوارم کارهای علمی را به جایی برسانیم که تمام دنيا از آن بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه تمام ضایعات عصب فاسیال قابل جراحی است، افزود: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام داده ام و برنامه‌های مفصلی در این ارتباط دارم که در سفر های بعدی به اصفهان به شکل علمی برای دانشجویان مطرح می‌کنم.

رییس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب با یادآوری اینکه از من خواسته‌اند در مورد شخصیت اجتماعی پزشکان صحبت کنم، اضافه کرد: هیچ فردی با علم و دانش بدون حس مسؤولیت اجتماعی برای همنوع خود به جایی نمی رسد و بايد در انتخاب افرادی که می‌خواهیم بر روی آن‌ها سرمایه گذاری کنیم علاوه بر استعداد علمی به شخصیت آنها نیز توجه شود.

سمیعی با تاکید بر این که دریغ کردن علم از دانشجویان کار اشتباهی است، ادامه داد: اگر اساتید فکر می‌کنند که با یاد ندادن نکته‌ای به دانشجو سود برده‌اند سخت در اشتباهند زیرا هر چه بیشتر یاد دهند بیشتر یاد می‌گیرند.

وی اضافه کرد: دانشجویان باید با یکدیگر دوست باشند و به هم کمک کنند. خدا ما را یکسان به دنیا نیاورده است و همه مغزها با هم متفاوتند. هیچ گاه دو مغز همچون یکدیگر نیستند و در هر انسان یک ژن وجود دارد.

رییس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب با بیان اینکه هر انسان یک استعداد خاص دارد، تصریح کرد: خدا به من این شانس را داد که متوجه شوم هر دانشجو در چه زمینه‌ای استعداد و علاقه دارد و در سال‌های گذشته سعی کرده‌ام که در جای مناسب از هر فرد استفاده کنم.

وی گفت: از کارهای بزرگ این است که استعدادها را به هم متصل کنیم. هر چه مختلف‌تر باشیم بهتر می‌توانیم به هم کمک کنیم بنابراین باید استعدادها را به هم متصل کنیم و نتیجه علمی بهتری بگیریم.

وی با تأکید بر اینکه ساختن برج‌های بزرگ در مغز باید فرهنگ ایرانیان شود، گفت: باید تمام اساتید هیئت علمی این هدف را دنبال کنند و آنچه که من در ایران دیده‌ام این است که تمام اساتید آمادگی این را دارند که خدمات بزرگی در این زمینه انجام دهند.

رییس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب با تأکید بر پیشرفت‌های پزشکی در زمینه جراحی مغز، تصریح کرد: در گذشته تلفات در جراحی‌های مغز عادی بود اما امروز جراحان مغز مسؤولیت دیگری دارند چون باید جراحی‌ها را به گونه ای انجام دهند که تمام کارکردهای مغز حفظ شود.

سمیعی خاطرنشان کرد: امروز دانشجویان می‌توانند تمام اساتید را ارزیابی کنند. اگر بخواهیم جایگاه اصفهان و ایران را در جهان بالا ببریم باید با تمام توان علمی خود تلاش کنیم تا جزء سه کشور اول دنیا شویم.

وی با بیان اینکه مغزهای ایرانیان توانایی بالا رفتن در جایگاه های علمی را دارند، گفت: متاسفانه در گذشته افرادی که به دنبال تحقیقات بودند با مشکلات مالی مواجه می‌شدند اما باید این فرهنگ را تغییر داد و به گونه‌ای کمک‌های علمی و مالی به دانشجویانی که می‌خواهند تحقیق کنند ارايه شود.

نظرات بینندگان