پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دمیتری مدودیف نخست وزیر روسیه اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در مورد پناهندگان اوکراینی را بی شرمانه خواند.
به گزارش ایرنا ، مدودیف روز چهارشنبه در صفحه فیس بوک خود از اظهارات ˈماری هارفˈ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مورد پناهندگان اوکراینی انتقاد کرد.
به گزارش رسانه های روسی، هارف روز سه شنبه آمار رسمی اعلام شده از طرف روسیه و کمیساریای عالی امور پناهندگان در مورد شمار پناهندگان اوکراینی را زیرسوال برد و آن را بیش از حد زیاد قلمداد کرد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد افرادی که از اوکراین به روسیه پناهنده می شوند در واقع به خانه مادر بزرگ خود در این کشور می روند.
نخست وزیر روسیه در مورد اظهارات ماری هارف گفت: بیشرمی آنها حد و مرزی ندارد.
وی در ادامه نوشته خود در فیس بوک، پتر پوروشنکو رییس جمهوری اوکراین را که دستور از سرگیری عملیات جنگی را صادر کرده است، مسئول کشتار مردم در مناطق جنوب و شرق اوکراین دانست.
وی افزود: در شرایط کنونی توسعه روابط با کی یف برای مسکو بسیار دشوار و در برخی مسایل ناممکن است.
نخست وزیر روسیه، دستور پوروشنکو برای پایان آتش بس در اوکراین را یاشتباه بزرگ و ناگوار خواند و گفت: این اقدام اشتباه، قربانیان جدید خواهد گرفت و پوروشنکو شخصا باید پاسخگوی این مساله باشد.
آتش بس یک هفته ای در اوکراین روز 30 ماه ژوئن به پایان رسید و رییس جمهوری اوکراین، اول ماه جولای (ژوئیه) دستور از سرگیری عملیات نظامی در مناطق مناقشه را صادر کرد.