پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سرمربی تیم ملی والیبال برزیل گفت: در فینال لیگ جهانی والیبال، همه تیم ها مدعی قهرمانی هستند و ما هم امیدواریم به این هدف برسیم.
به گزارش ایرنا از فدراسیون والیبال، «برناردو رزنده» روز سه شنبه در نشست خبری پیش از آغاز مرحله نهایی لیگ جهانی 2014 والیبال اظهار داشت: در مرحله مقدماتی در برخی از مسابقات نتایج خوبی کسب نکردیم اما مهم این است که در پایان توانستیم سهمیه حضور در مرحله نهایی را به دست بیاوریم.
وی ادامه داد: ایران و روسیه تیم های قدرتمندی هستند و بازی های سختی با آنها در پیش داریم. در فینال لیگ جهانی همه تیم ها مدعی قهرمانی هستند اما امیدوارم ما به این هدف برسیم.
رزنده گفت: در سه دیدار آخر خود در مرحله مقدماتی لیگ جهانی والیبال به پیروزی رسیدیم و امیدوارم بتوانیم این پیروزی ها را در فینال هم ادامه دهیم.