کد خبر: ۱۷۲۹۷۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۹ - ۲۹ تير ۱۳۹۳

رییس جمهور: دولت با تمام توان برای حفظ آرامش و نشاط و کاهش رنج مردم می کوشد/ از ظریف و تیم مذاکره کننده تشکر می کنیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس جمهور در جلسه هیات دولت با اشاره به جنایات گسترده رژیم صهیونیستی در غزه و کشتار زنان و کودکان بیگناه فلسطینی، تصریح کرد: دولت و وزارت امور خارجه با تمام توان به عنوان یک کشور انقلابی و همچنین رییس جنبش غیرمتعهدها از این مردم بی دفاع ، حمایت و پشتیبانی می کند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی اظهار امیدواری کرد که با دعای خیر مردم ،گرفتاری کشورهای مسلمان سوریه ، عراق و بویژه غزه که این روزها بی رحمانه آماج حملات رژیم صهیونیستی هستند ، رفع شود.

* با تمام توان از مردم بی دفاع غزه حمایت و پشتیبانی می کنیم

رییس جمهوری تاکید کرد : مهمتر از حملات گسترده از زمین و هوا بر سر مردم بی دفاع غزه ، سکوت جهانی در برابر این فاجعه بزرگ است و کشورهایی که ادعای تمدن می کنند ، در برابر این تروریسم دولتی ساکت هستند .

دکتر روحانی در ادامه افزود: اینکه تمام اعضای یک خانواده در برابر گلوله های تانک قرار می گیرند و قطعه قطعه می شوند ، به هیچ وجه قابل تحمل و باور کردنی نیست.

رییس جمهوری اظهارداشت: صهیونیست ها با بهانه جویی های بی جهت این فاجعه بزرگ انسانی را بوجود آورده اند و در عکس العمل های جهانی متاسفانه می بینیم کشورهای غربی و بسیاری از کشورهای عرب و مسلمان یا در برابر این جنایات سکوت کرده اند و یا اقداماتشان ، تناسبی با عظمت فاجعه ندارد.

رئیس شورای عالی امنیت ملی در ادامه این جلسه ، پس از گزارش وزیر امور خارجه ، از تلاشهای ارزشمند دکتر محمدجواد ظریف و تیم مذاکره کننده هسته ای و اهتمامی که در جریان مذاکرات در پاسداری از حقوق و منافع ملی داشتند ، تشکر و قدردانی کرد.

دکتر روحانی به نخستین نشست مجمع اعضای دولت درشب قدر سال قبل و عهدی که این جمع در آن شب با خداوند و مردم، برای حل مشکلات کشور و آرامش و زندگی بهتر برای مردم بستند، اشاره کرد و با تشکر از همه اعضای دولت وهمکاران، دستاوردهای این مدت را با اهمیت تلقی و از ایجاد آرامش و امید، تخفیف تحریم ها ، عزت بین المللی ، کاهش بی ثباتی ها و بی انضباطی ها و بهبود اخلاق و فرهنگ، به عنوان بخشی از این دستاوردها نام برد.

رییس جمهوری گفت: به حمدالله از لطمات فرهنگی و اخلاقی و رواج اتهامات ناروا و تقابل قوا با یکدیگر که موجب رنجش مردم و آسیب جدی به کشور بود ، فاصله گرفته ایم و دولت با تمام توان برای حفظ آرامش و نشاط جامعه و کاهش رنج مردم می کوشد و امید است از دعای خیر مردم در این شب عزیز هم بهره مند باشیم.

دکتر روحانی با گرامیداشت شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان که محتمل ترین شب قدر است ، این شب را لطف بزرگ پروردگار نسبت به انسان دانست و اظهارداشت: از این فیض و رحمت بالاتر نیست که یک شب عبادت، معادل یک عمر اجر و ثواب باشد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
2
11
اولین قدمت تعطیلیه صدا و سیما باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۱
0
0
اينجانب كارمند رسمي دولت هستم وباتوجه به بخشنامه دولت يكبار تغيير صندوق داده وخسارت پرداختي حق بيمه رابه تامين اجتماعي پرداخت نموده ام و29 سال است كه ازاضافه كار اينجانب حق بيمه به صندوق تامين اجتماعي پرداخت شده است اكنون كه درپايان بازنشستگي هستم اين چه ظلمي است كه درحق مارواداشته اند ما ازدولت عزيز خواهشمنديم كه نسبت به اجراي اين بخشنامه تجديد نظر نمايند ويا براي مستخدمين جديد اين بخشنامه ملاك عمل قرار گيرد.
نظرات بینندگان
captcha