پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه خراسان ادعا کرد:
طی روزهای گذشته خبر هایی مبنی بر احتمال تغییر نعمت زاده وزیر صنعت و جایگزینی وی با محمد فروزنده رئیس سابق بنیاد مستضعفان منتشر شد که نعمت زاده روز سه شنبه فقط از این مسئله اظهار بی اطلاعی کرد . اما روز گذشته سایت اقتصاد نیوز نزدیک به برخی مشاوران اقتصادی دولت ازاحتمال تعویض نجفی و نوبخت در یک سالگی دولت سخن به میان آورد و نوشت:از نگاه برخی، ناهمخوانی در دولت نه فقط در تیم اقتصادی کابینه، که در کلیه سطوح دولت به چشم می خورد. از سویی دیگر برخی دولتمردان نیز معتقد هستند که در برهه فعلی سر دولت از بدنه آن جدا افتاده است.
به نظر می رسد یک سالگی دولت با درس هایی آغاز شده که جابجایی ها را در دولت ناگزیر ساخته است…..از نگاه برخی نعمت زاده در وزارت صنعت، معدن و تجارت با چالش هایی مواجه شده است که روحانی را بر آن داشته تا اولین تغییر در کابینه را سهم این وزارتخانه کند. با توجه به کسالت نعمت زاده که به اعتقاد بسیاری، علت بهم ریختگی وزارت صنعت، معدن و تجارت است، از فروزنده به عنوان جانشین نعمت زاده یاد می شود و گویا نعمت زاده حکم مشاور عالی رئیس جمهوری را دریافت خواهد کرد.این سایت البته در ادامه خبر ها احتمال های مهم تری را نیز بیان می کند:اسحاق جهانگیری روز سه شنبه و در حالی که سیاست های اقتصادی دولت در حال رونمایی بود در احکامی اعضای ستاد اقتصادی دولت را منصوب کرد. در این حکم مسعود نیلی که تا پیش از این مشاور اقتصادی ریاست جمهور بود، به عنوان دبیر ستاد اقتصادی دولت معرفی شد و محمد علی نجفی نیز که تا پیش از این رئیس این ستاد بود به عضویت در این ستاد رضایت داده است.به زعم بسیاری از کارشناسان این تغییرات در تیم اقتصادی دولت به سبب احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی انجام شده است.
شنیده ها حاکی است که نوبخت که از نزدیکان روحانی در مرکز پژوهش های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و پس از پیروزی حسن روحانی در قامت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و سخنگوی دولت ظاهر شده بود، قصد دارد با توجه به سابقه نمایندگی مجلس خود به سازماندهی یک فراکسیون حداکثری و قوی در مجلس آینده بپردازد. از سوی دیگر و با توجه به نقش حساس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در ساختار اقتصادی دولت به نظر می رسد، نجفی خود را برای تصدی این سازمان و احیای آن و همچنین تنظیم برنامه ششم توسعه آماده خواهد کرد. این سایت در ادامه می افزاید: به نظر تغییرات دیگری نیز برای دولت در راه است. از سوی دیگر احتمالا دولت از ناحیه انتصاب ها به شدت تحت فشار است. آن گفته دولتمردان مبنی بر جدا بودن سر دولت از بدنه را شاید بتوان در رابطه با ارتباط نه چندان تعاملی دولت-مجلس جستجو کرد. شاید اعلام وصول اولین استیضاح یکی از کابینه دولت در مجلس نیز خود مهر تاییدی بر این موضوع باشد.